Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Neiskustvo na djelu

Živio sam u jednom prigradskom naselju, na nekih 6, 7 kilometra od grada, autom sam išao na posao nikada ne koristeći neki bus. Na toj relaciji sam išao godinama i te jedne godine sam zapazio jednu žensku osobu koja čeka svako jutro prevoz do grada, ali koja nikada ne stoji na autobuskom stajalištu, nego je bilo očigledno da stopom se prebacuje do grada.

Ne bi mi ni zapala za oko to što je gledam tih dana dok čeka na istom mjestu prevoz, da nije bila uvijek obučena jako, jako, jako jebozovno uvijek. Najčešće je na sebi imala uske crne haljine, koje su bile baš kraće, obavezno je bila u crnim čarapama i povećim štiklama. To je ono što sam zapazio i što mi je pažnju privuklo na tu osobu.

Jednog jutra dok sam išao na posao, usporih pored nje i ako me nije stopala, i pokazah joj kažiprstom kroz staklo kao znak pitanja 'hoćeš li ka gradu'? ? ? ! ! Klimnula je glavom u znak potvrde da hoće.

Stao sam joj i povezao. Kad je sjela majko moja.. . kad se haljina još više povukla ka gore, kad su sjevnula koljena i butine i njene crne čarape koje su se presijavale na suncu, meni nije bilo dobro. A ona je mirisala takvim nekim parfemom da me i on uzbuđivao kao i njeno jako našminkano lice. A tek te njene jebozovne oči su govorile kao da joj ona stvar iz oči viri.. .

Tako počeše prolaziti dani, sedmice i prođe tako i nekih par mjeseci. Već smo se bili opustili dok se vozimo tih nekih 6, 7 minuta da u tom kratkom vremenskom roku i koju proćaskamo. Kako rekoh vremenom se i opustismo da sam mogao da se šalim dvosmisleno, da poglede bacam na njene sise i noge praveći grimase na licu, a što je ona osmjesima prihvatala kao znak odobrenja.

Ja sam te godine imao koliko se sjećam 22-23 godine a ona je mogla imati nekih 28-30 godina.

Ne samo što je bila od mene starija nekih 5, 6 godina kroz priču sa njom, njeno ponašanje, oblačenje i kroz riječi nekih drugih ljudi od kojih sam o njoj čuo to što sam čuo, jasno je bilo da je u seksualnom životu od mene starija i iskusnija mnogo više nego što je to bila razlika u našim godinama. Znači radilo se o iskusnoj ženi sa veeeeeelikim stažom po pitanju seksa. A ja do tad možda da sam spavao sa 3, 4 djevojke, neiskusne kao i ja što sam bio.

Jednog jutra kad je sjela, ja rizikovah, pa neka bude što biti mora.. . Ona sjede, krenu priča, ali krenu i moja ruka među njena koljena, među njene noge. Očekivah ili šamar, ili grubost, munje i gromove ili da zatraži da stanem da izađe. Ma očekivah sve crno, ništa ne očekivah u vidu njenih reakcija bijelo. Međutim..

. zajebah se u svojim procjenama na moju sreću.

Kad sam joj stavio ruku na koljena i pokušao je zavući između koljena, ona je koljena sama blago raširila, glavu ka meni okrenula i kroz osmjeh topli upitala: 'Šta je sad to, šta to radiš'? Rekoh joj da opipavam kvalitet čarapa i ništa više. Nasmijala se još više i ponašala kao da se ne dešava ništa dok se vozima. Bila je sasvim mirna i staložena, hladna kao led.

Ja onda ruku počeh pomjerati između koljena ka njenim butinama.. . ona i butine poče razmicati, znači nikakav otpor niti nogama niti rukama je pružala. Prosto, koliko ja pomjerim ruku između njenih nogu ka njenoj maci, ona ih u toj mjeri i širi. Auuuu, kako me samo to popalilo. Taman kad sam joj došao do mace i svega 2-3 puta je preko čarapa i gaćica po njoj pomazio, već smo bili u gradu, te sam morao ruku između njenih nogu vaditi.

I tog jutra sam je odvezao do posla, radila je u jednom ugostiteljskom objektu.

I tako je taj jutarnji ritual od 6, 7 minuta počeo da se ponavlja svakog jutra nekih 2-3 sedmice. Moja ruka među njene noge, sama noge širi dok je mazim i dodirujem, ona normalno se ponaša kao da se ništa ne dešava, a ja gorim i palim se iz jutra u jutro, a moje neiskustvo i strah odugovlači sa direktnijim radnjama i pokušajima.
Tog jutra o kojem pišem ovu cijelu priču.. . ritual je bio isti od mjesta gde stopa do grada. Uz put me pitala gdje radim. Rekoh joj hajde da ti pokažem da znaš gdje radim pa da te odvezem na posao. To je bilo oko 7 sati, ona je radila od pola 8 a moj šef je na posao dolazio gotovo uvijek oko 8 sati. Znači imalo se vremena za nešto 's nogu' i na brzaka samo ako se ima smjelosti i hrabrosti..

.

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi.
Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.Ona je sve više noge širila i bolji oslonac i stabilnost tražila tako nagužena i na laktove naslonjena. I ona poče jako vlažiti i još jače stenjati i dahtati, a ja još jače i dublje i brže joj ga počeh navbijati i tako osjetih da ću početi svršavati.

Izvadih ga iz nje, i počeh svršavati po njenoj maci i guzovima u jakim i vrelim mlazovima. Ona su uspravi, macu i guzove obrisa, gaćice i čarape navuče, haljinu spusti i krenu ka vratima govoreći mi da je odvezem na posao, kao da se ništa nije desilo. To je bio moj prvi seks sa iskusnom ženom, gdje sam ja jebao i uživao a ona je bila samo jebana a očigledno da nije zbog mog neiskustva uživala.. . ! ! ! !

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija