Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Neka nova iskustva

Ne znam za ostale starije muškarce ali kako starim mislim da mi je želja za seksom sve veća i postajem sve perverzniji. Seks sa suprugom se svodi na jednom mesečno, a možda i manje jer ona i ne pokazuje baš neki interes, a i sam seks se svodi na već viđeno. Tako sam, da bi zadovoljio svoje potrebe da ispraznim jaja, počeo sve češće da posećujem chatove za vozrasne, tražeći nešto za drkanje što će me dobro uzbuditi kako bi se dobro ispraznio drkajući. Kako je mnogo manje cura po našim sajtovima, često se dešavalo da mi pristupe muškarci.

U početku baš i nisam bio zainteresovan, ali kako je vreme prolazilo, desilo se par dobrih drkanja sa muškarcima, iz početka samo dopisivanjem, a kasnije sam se malo ohrabrio pa sam uključivao i kameru, naravno ne pokazujući lice. Tako se desilo da sam upoznao nekog lika sa nikom Dugi, malo smo se dopisivali i na njegov predlog razmenili smo skype adrese pa drkali na kameru. Kako sam počeo da se dopisujem sa muškarcima, obuzela me je neka želja da probam kako je kada me neko jebe, pa sam često dok smo drkali na kameri sa muškarcima gurao prste u šupak.

Uglavnom sam tražio muškarce koji su uni, jer me uzbuđivalo da zamišljam kako jebem ali i kako ga primam u guzu, naravno i obostrano pušenje i drkanje. Tako sam počeo sa likom Dugi jer je i on isto želeo. Kako sam saznao od njegove priče, bio je nešto stariji od mene, 60 god. ja imam 57. Obično sa prethodnim muškarcima, desilo bi se to jednom i nakon toga nije bilo kontakta. Ali ovaj lik je počeo da mi šalje poruke kako mu se jako svidelo sa mnom i želeo je da ponovimo drkanje na kameru opet.

Tako je krenulo da se sastanemo nekoliko puta na kameru i uvek je bilo sve uzbudljivije i uzbudljivije. Kurac mu je bio nešto veći od mojeg, imao je nekih dvadesetak cm, moj je oko 16cm. Postajali smo sve slobodniji i opušteniji, pa smo na njegovo insistiranje počeli i sa facom da se gledamo. Inače bio je udovac od pre par godina, a isto ko i ja imao veliku želju za seks i naravno hteo je da proba sa mušarcem. Kako smo postajali sve bliži ispostavilo se da živi u susednom gradu, na nekih pedesetak km od mene, sam u svom stanu.

Rekao je da isto kao i ja nije imao nikakva iskustva sa muškarcima i da ima želju da proba sa mnom, pošto sam mu se jako svideo. Rekao sam da ću da razmislim, s jedne strane jako me je uzbuđivala sama pomisao ali mi je bilo malo čudno da varam suprugu sa muškarcem. Ali kako je vreme teklo, tako je u meni preovladala želja da probam, pošto se i meni lik jako svideo, a imao je skoro iste želje kao i ja. Konačno smo dogovorili sastanak kod njega. Slagao sam kako idem u susedni grad po nekog posla, upalio auto i stigao sam kod lika.

Kada sam stigao pozdravili smo se, a Dugi se nagnuo prema meni i poljubio me ovlaš u usta. Kako nikad pre nisam ljubio muškarca, malo mi je bilo čudno ali sam uzvratio i odjednom osetio njegov jezik u moja usta. Trajalo je nekoliko trenutaka. Bilo mi je čudno ali i uzbudljivo. Nakon ovog pozdrava pozvao me da mu se pridružim na piće. Pio je viski i rekao mi kako ima veliku tremu pa da je razbije. Priznao sam mu i ja da isto imam neku tremu pa sam naravno prihvatio piće. Sedeli smo tako neko vreme na trosedu i popili po par pića svo dok on nije krenuo da me mazi po nozi.

Stavio je ruku na moje koleno i krenuo da me mazi prema gore. Pogledao sam ga u oči, a on se nagnuo prema meni i opet mi uvalio jezik u usta. Sada sam ga spremno prihvatio, a i ja sam stavio moju ruku na njegovu nogu i mazio ga. Kako je bilo leto on je sedeo u šorcevima koji su bili široki, tako da sam ga mazio po goloj nozi. Ja sam na sebi imao farmerice koje je on ubrzo raskopčao. Kako sam bio uzbuđen kurac mi je izletio, a Dugi ga je prihvatio rukom i lagano mi drkao. Ja sam svoju ruku zavukao ispod njegovog šorca i milovao ga po jajama.

Ustao je i skinuo sve sa sebe. Isto sam i ja uradio. Bili smo potpuno goli. Kurčevi su nam bili tvrdi i uzdignuti. Uhvatio me za guzu i privukao, pa smo se opet malo ljubili dok su nam ruke šetale po goloj koži. Seli smo na krevetu i počeli lagano da drkamo jedan drugom. Jako me je uzbuđivao njegov veliki tvrdi kurac u mojoj ruci. Počeo je da me ljubi po vratu i grudima i polako se spuštao prema mom kurcu koji je drkao. Poljubio mi glavić i počeo da ga liže, pa ga uvukao u usta. Za razliku od žene koje su mi dosada pušile osećaj je bio nekako drugačuji i jako me je uzbuđivalo.

Ubrzo smo prešli na 69, Kako sam ja bio na leđima, ponudio mi je sa strane svoj veliki tvrdi kurac. Okrenuo sam se prema njemu još malo ga drkajući, pa sam počeo polako da ga uvlačim u usta. Rukom sam mu mazio jaja i gutao kurac. Uvukao sam ga malo više od pola i osetio kako mi dodiruje grlo. Moj kurac je već bio ceo u njegova usta, osećao sam njegove usne na moja jaja, a prstom mi je mazio šupak. Probao sam da ga progutam još malo i osetio kako mi ulazi u grlo. U jednom momentu sam ga uzeo do kraja i osetio njegova jaja na usnama.

Trajalo je par sekundi ali nisam imao vazduha pa sam ga izvukao iz usta. Prešao sam na njegova jaja i rukama mu raširio guzove. Njegov šupak se otvorio ispred mojih očiju. Jezik mi je krenuo prema njemu i počeo sam da mu ližem šupak. Obuzelo me je neopisivo uzbuđenje. Verojatno se dobro oprao pre mog dolaska jer je bio potpuno čist kada sam uvalio svoj jezik unutra. Naravno i ja sam pre dolaska dobro i duboko oprao šupak. Raširio sam ga skroz i jebao mu šupak jezikom. Tada sam osetio kako njegov prst ulazi u meni.

Pre toga mi je pljuvačkom dobro razrađivao šupak tako da mu je prst ušao bez problema u meni. Dok sam ga ja jebao jezikom on me je sve dublje jebao prstima jer je ubacio još jedan ili dva, ne znam ali osećao sam kako mi se šupak sve više širi. Dok me je jebao prstima pušio mi ga sve vreme i nisam više mogao da izdržim od uzbuđenja. Počeo sam da praznim jaja u njegovo grlo. Jebao me je sve brže i dublje prstima dok sam svršavao u njegova usta. Kada sam bio gotov ustao je i legao pored mene.

Ljubili smo se i osetio sam ukus moje sperme u ustima. Mislim da je sve progutao, jer mi ga sisao sve do zadnje kapi. nakon toga spustio se među moje noge i počeo da mi liže šupak. Podigao sam noge na njegova ramena kako bi mu omogućio što bolji pristup. Milovao sam ga po glavi dok me lizao. Uspravio se i plunuo u šaku. Počeo je da razmazuje pljuvačku po njegovom velikom kurcu koji je stajao ispravno u punom sjaju. Spustio ga je na ulaz u moj šupak. "Hoću da te jebem" rekao je"Jebi me, hoću da osetim tvoju kurčinu u sebi" rekao sam Počeo je da gura glavić u meni.

Kako mi je šupak bio razmazan njegovim lizanjem, glavić je lako skliznuo u meni. Bilo mi je neopisivo lepo. Ulazio je polako sve dok nisam osetio njegova jaja na guzi. Ušao je u meni celom dužinom. Osećao sam njegov glavić maltene u stomaku, kako je bio dugačak. Počeo je polako da se pomera i da me jebe u guzu. Noge su mi bile visoko na njegova ramena i bio sam mu potpuno dostupan da me rastura svojom kurčinom. Bilo mi je pomalo čudno koliko sam uzbuđen i mislim da uopšte nisam osećao neku bol, mada je njegova kurčina bila skroz u meni i jebao me sve brže i žešće.

Sigurno je i on bio jako uzbuđen jer je sve to trajalo samo par minuta i odjednom se nabio u meni koliko god je mogao i osetio sam kako se nešto toplo izljiva u moje crevo. Praznio je svoja jaja u meni. Trajalo je to jako dugo, trzao se nabijao u meni i praznio. Kada je bio gotov samo je klonuo sa strane ne vadeći ga iz moje guze. Ležao je iza mene sa kurcem u meni, a ja sam osećao kako njegova tvrdoća polako nestaje i nakon nekoliko minuta pritisak u mojoj guzi je počeo da se smanjuje i polako je ispao iz mog šupka.

Osetio sam njegovu spermu koja je izlazila iz mene, kako mi se cedi po nozi. Sledi drugi deo

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija