Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Neka nova iskustva II

Nakon žestoke jebačine koju sam dobio ležali smo tako neko vreme jedan pored drugog. "Jel bilo dobro" pitao me, "Pa kao za prvi put i više od toga" rekao sam, "Hteo bi i ja da probam kako je da dobiješ kurac u guzu" rekao je, "Pa mislim da će se i tebi sviđati kada ga osetiš u sebi" odgovorio sam, "Hoćeš da se istuširamo zajedno, ja sam sav znojav" predložio je"Naravno" prihvatio sam bez razmišljanja. Ustali smo sa kreveta i on je krenuo napred, a ja za njim. Dok sam hodao osećao sam kako mi njegova sperma curi po nogama.

Moja guza je bilo skroz puna sperme. Ušli smo u kupatilo i pustio je vodu. Stali smo jedan pored drugog ispod tuša. Voda nam se sljevala po telima, a on je uzeo sapun i počeo da me sapunja. Prvo s preda. Stigao je do mog mlohavog kurca i prao ga sapunom i rukama. Nežno mi je prelazio po kurcu i jajima. Dok me rukama mazio , uzeo sam sapun pa sam i ja njega sapunjao i naravno stigao do njegovog kurca koji je visio i počeo temeljito da ga čistim. Kako sam ga mazio postajao je sve tvrđi. Iznenadilo me kako može da mu se opet digne za tako kratko vreme.

Počeo je da raste sve više i da postaje tvrđi. Prekinuo me i rekao da se okrenem da mi opere i leđa. Pustio sam njegov kurac koji je već dosta narastao i okrenuo sam se. Sapunjao me je po leđima i došao do moje guze iz koje mislim da se još cedila njegova sperma. sagnuo sam se malo napred i raširio noge , a on mi je nasapunjao guzu i prešao na šupak, gurajući duboko u meni dva prsta. Pustio je sapun i drugom rukom je počeo da me mazi po mlohavom kurcu i jajima. Opet je postalo veoma uzbudljivo.

Ja sam se još malo naguzio i dohvatio jednom rukom njegov potpuno ukrućeni kurac. Bio je klizav od sapuna i počeo sam mu drkati. Moj kurac je počeo da raste u njegovim rukama. Sve me je to jako uzbudilo. " Jebi me " rekao sam i naguzio se još više prema njegovoj kurčini. Nije trebalo da kažem još jednom, namestio je glavić na moj šupak i gurnuo. Kako je sve bilo klizavo od sapuna lako je ušao u moj već razrađeni šupak. Raširio sam noge i naguzio se još više. Ulazio je u meni bez nikakvih problema do jaja.

Osećao sam ponovo njegov glavić, skoro u stomaku. Uhvatio me za bokove i počeo je da se brže i žešće nabija u meni. Stenjao sam od zadovoljstva. Dok me tako jebao kurac mi je od uzbuđenja postajao sve krutiji. Ali kako je malopre svršio nije mogao brzo da svrši ovog puta tako da mi je propisno rasturao guzu. Vadio bi ga skroz pa se opet nabijao jako do kraja. Mislim da mi je šupak bio skroz otvoren. Radio je to bez problema. Malo je stao i ponovo uzeo sapun, naneo mi na šupak i gurao opet prste duboko u meni dok je voda curila po mojoj guzi.

Radio je to neko vreme pa mi ga opet nabio naglo i do kraja i jebao me svom snagom. Kurac mi je bio potpuno krut. Mislim da je primetio i uzeo ga jednom rukom, a drugom me držao za bok i nabijao me žestoko. Za trenutak je stao"Mislim da sam spreman da me sada i ti pojebeš" rekao je"Mislim da sam i ja spreman" odgovorio sam i ustao. Sada se on naguzuo, a ja sam uzeo sapun i sapunjao sam mu guzu i šupak, pri tome uvlačeći moje prste duboko u njemu. Njegov šupak se širio na mojim prstima.

Gurao sam tri prsta najdublje što sam mogao. Stenjao je i mislim da je i on potpuno uživao u ovome. Posle neko vreme prislonio sam svoj ukrućeni kurac na njegov šupak i gurnuo ga. Ušao je odmah, bez nekih problema, bilo je podosta klizavo tako da sam ga lako nabijao do kraja. Sada sam ja njega uhvatio za bokove i žestoko ga guzio. Trajalo je to dosta vremena kako nisam mogao odmah da svršim. On je stenjao i uživao u jebačini. "Ne mogu još da svršim" rakao sam "hoćeš opet ti da me jebeš?

" pitao sam ga, "Pa mogao bi ali da ti predložim nešto ako hoćeš" rekao je "Da reci""Hoćeš da ti uradim klistir, ja sam sebi uradio pre nego si ti došao, ako ne želiš u redu je" predložio mi"Pa što da ne uradi mi" odgovorio sam, a kako sam bio uzbuđen u tom momentu prihvatio bi da uradim sve što mu padne na pamet. Uzeo je tuš, odvrnuo slušalicu i dohvatio je neki nastavak koji je pomalo ličio na kao neki mali kurac. Zavrnuo ga na crevo od tuša i rekao "Naguzi se" Bez pogovora sam se naguzio, a on mi je gurnuo to u guzi.

Pustio je vodu lagano i poćeo sam osećati kako se moja creva pune vodom. Mislim da je to trajalo nekih minut ili dva, stomak mi se punio vodom. Stao je i rekao"Hajde sad izbacio to iz sebe" Napeo sam i iz moje guze su izlazili mlazovi vode pomešani sa mojim izmetom. Kada sam se ispraznio ponovio je to još par puta sve dok nije počela da izlazi čista voda iz moje guze. "Gotovi smo" rekao je " da se obrišemo i da nastavimo na krevetu, ipak je tamo udobnije. Obrisali smo se i otišli u sobu, a on je uzeo neku kutijicu.

"Lubrikant sa ukusom jagoda, nadam se da voliš jagode" rekao je "kupio sam ga istog momenta kad smo se dogovorili za ovaj sastanak""Mmmm na sve si mislio" rekao sam zadovoljno"Hoćeš prvo ti meni ili ja tebi? " pitao je"Hajde prvo ti meni, ali samo da ti kažem da možeš da mi radiš sve što poželiš i isto tako, da mi kažeš što sve mogu ja tebi da radim, znači i naskrivenije perverzije koje ti padaju na pamet, tako si me uzbudio da sam spreman na sve sa tobom" rekao sam"Pa to sam hteo da čujem jer i ja isto osećam i tebi je sve dozvoljeno" rekao mi i počeli smo se slasno ljubiti.

Malo je stao"Možda ćeš se iznenaditi na koje perverzije sam sve spreman" rekao"Neće me ništa iznenaditi, ovog momenta sam spreman na sve" rekao sam i nastavili smo se ljubiti i mazitiSledi novi nastavak

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija