Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Neka nova iskustva III

Prvo je Dugi trebalo da me namaže lubrikantom. Naguzio sam se na krevetu, a on je najpre raširio moje guzove i jezikom mi je lizao šupak. "Ne mogu da odolim moram da ti malo poližem" rekao je"Samo napred, uživam u ovome" rekao sam. Nakon nekoliko minuta lizanja, uzeo je lubrikant i naneo mi oko šupka, pa je počeo prstima da razmazuje po njemu. Razmazivao je i gurao prste u moju guzu. Osećao sam kako njegovi prsti lako klize i šire moj šupak. Osećao sam kako gura sve više prstiju u meni.

Jednog momenta ih je nagurao svih pet i pokušavao da mi gurne celu šaku. Bio je jako nježan i strpljiv, a meni su obuzimali talasi zadovoljstva. Osećao sam kako mi se šupak širi do krajnjih granica. Nakon nekoliko pokušaja da mi ugura celu šaku najzad je uspeo. "Aaaaaaaaaaaahhhhhhhhh" glasno sam uzdahnuo"Jooooj kako je ovo dobro" rekao sam. Kako sam bio dobro razmazan lubrikantom, počeo je lagano da me jebe šakom koja je ulazila sve dublje i dublje u meni. Vadio je šaku napolje pa je opt nabijao u meni, ali sada mi je šupak bio dobro opušten i proširen tako da je ulazio lakše.

Počeo je sve jače da je vadi i nabija u meni. Jednog momenta je nabio u meni i počeo da gura sve dublje, mislim da je ušao u meni rukom do pola lakta. "Mogu li do lakta? " pitao je"Uhhhh pokušaj, mislim da već osećam tvoje prstu u stomak" rekao sam stenjanjem"Slobodno reci kada da stanem" rekao je i nastavio da prodire u meni. Osećao sam kako njegova šaka ulazi sve dublje u moj stomak. Stavio sam ruku na njemu i osećao kako se pomera u meni. "Joooooj što mi radiš" stenjao sam"Da stanem?

" pitao je "Joooojj neee, ovo je tako dobroooo" stenjao sam glasno Ušao je duboko u meni i lagano je pomerao ruku napred nazad. Tako sam bio napaljen ovom novonastalom situacijom da mi je kurac bio skroz tvrd. Do sada sam ovo gledao samo na netu i pitao se kako je ovo moguće i kakav je osećaj, ponekad sam i pomalo maštao ali sada sam lično osetio. Osećao sam kako mi se iz kurca cedi tekućina, koliko sam bio napaljen. Nakon nekog vremena Dugi je počeo polako da povlači svoju ruku iz moje guze, sve dok nije potpuno izvukao.

Uhvatio me za kurac i milovao šetajući rukom sve do jaja. "Kako su ti puna jaja spermom, hajde isprazni ih u meni" rekao je Dodao mi je lubrikant i naguzio se. Sada sam ja njega malo razmazao po šupku i spremio ga da gurnem moj kurac unutra. "Hajde gurni mi ga , pojebi me žestoko" molio je Namazao sam mu šupak još malo, namazao malo po mom kurcu i gurnuo sam ga do kraja u njegovu guzu. "Aaaaahhhh, daaaaaaa, tooooo" stenjao je Uhvatio sam ga za bokove i krenuo jako da ga nabijam. Jebao sam ga žestoko svom snagom, vadeći moj kurac skroz napolje i zabijajući ga ponovo do kraja.

Stenjao je i uživao u ovu jebačinu. "Daaaaa takooo, nemoj stajati" stenjao je glasno Posle neko vreme okrenuo sam ga na leđa i stavio njegove noge meni na rame, pa sam ga tako jebao. Dok sam ga jebao jednom rukom sam mu drkao kurac sve dok nije počeo da svršava u mlazovima. Prvih nekoliko mlaza su stigla čak do njegovog lica. Cedio sam mu kurac sve dok nije prestao, a onda sam počeo da mu punim creva mojom spermom. Dugo sam svršavao, a kada sam bio gotov klonuo sam preko njega i počeo da ližem njegovu spermu kojom je bio sav uprskan od malopre kada je svršio.

Polizao sam što sam mogao i ponudio mu moj jezik u usta koji je odmah prihvatio i sisao ga. Kurac mi je tog momenta izašao iz njegove guze. Tada sam glavom došao među njegove noge i počeo da nabijam jezik u njegov šupak skupljajući moju spermu koja se cedila iz njega. Napinjao je da izbaci što više moje sperme koja je bila u njemu. Ja sam sve polizao, nešto progutao i ostatak mu ponudio iz moja usta u njegova. Otvorio je usta i ono što mi je ostalo pljunuo sam u njegova otvorena usta.

Legao sam pored njega. Obojica smo teško disali. Odmarali smo se tako neko vreme, a onda mi se pripišalo. " Moram da pišam" rekao sam"Stani malo zajedno ćemo" rekao je Otišli smo u kupatilo, a on je ušao u tuš kabinu" Pišaj po meni, hteo bih i to da probam ako ti ne smeta" rekao je"Naravno da mi ne smeta, možeš posle i ti po meni" rekao sam Zlatni tuš, ne znam, mislio sam da me ne privlači ali čovek treba sve da proba kada mu se ukaže prilika, pa što da ne probam i ovo. Počeo sam pišati po njemu.

Bio se spustio i kurac mi je bio u visini njegove glave, pa sam mu pišao uglavnom po faci, a on je otvarao usta i hvatao poneki mlaz u ustima i gutao. Kada sam bio gotov uzeo mi je kurac u usta i propisna ga posisao. Mislim da nije ostala ni kap. "Hoćeš i ti sada? " pitao me"Naravno" rekao sam Promenili smo mesta i počeo je da piša po meni. Osećao sam njegove tople mlazove kako me prskaju po licu. Otvorio sam usta i dobio mlaz maltene direktno u grlo. Pljuvao sam ali sam nešto i progutao, tako da sam osetio gorak ukus mokraće u grlo.

Nije da me je nešto posebno palilo ali trudio sam se da mu ugodim pošto sam video da ga to pali. Kada je završio naravno i ja sam uzeo njegov kurac u usta i posisao ga. Nakon toga smo prešli na tuširanja, ali sada normalno. Sledi nastavak

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija