Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Neka nova iskustva IV

Nakon tuširanja bili smo potpuno iscrpljeni od žestokog seksa. Malo smo sedili ali ja sam morao da krenem kući. Dogovorili smo se da se nađemo na skype i zakažemo ponovno druženje. Dok sam vozio prema kući imao sam osećaj da mi je šupak otvoren i guza me je pomalo bolela. Nadao sam se na dobar seks , novo iskustvo, ali da ću sve to iskusiti nije mi ni na kraj pamet padalo. Međutim ponelo me to što je novo i uopšte nisam razmišljao šta radim, samo sam se prepustio trenutku. Sledeći dan nisam otvarao skype i puno sam razmišljao dali da uopšte nastavim ovo seksualno druženje.

Međutim samo što bi pomislio šta smo sve radili kurac mi se dizao. Odlučio sam da probam bar još jednom sve to. Dogovorili smo sledeći sastanak i opet sam otišao. Prvo smo malo sedeli i pijuckali piće, a zatim je pao predlog da uradimo klistir. Prvo sam ja njemu gurao onaj nastavak u guzu, pa je on meni, tako da smo se dobro očistili pre seksa. Počeli smo naravno sa lizanjem i pušenjem. Ali ovog puta mi je prvo on malo pušio pa sam posle ja njemu. Sedeo sam na krevetu, a on je stajao ispred mene.

Uvlačio sam njegovu kurčinu u usta koliko god sam mogao. Grlo mi se pomalo prilagođavalo na njegovu dužinu tako da sam ga sve češće uzimao do kraja i osećao kako mi ulazi u grlo. U jednom momentu uhvatio mi je glavu i počeo da mi nabija i vadi kurac iz usta. Jebao me u usta gurajući ga do jaja. Mislim da su mi i oči pomalo suzile kada bi mi ga nabio do jaja. Jedva sam uzimao vazduh sve dok nisam osetio kako mi mlazevi sperme pune grlo. Njegova sperma se je sljevala direktno u moje grlo, a ja sam je uveliko gutao.

Kada je završio posisao sam i poslednju kap. Ispraznio je svoja jaja u moja usta, a ja sam bukvalno sve progutao. Kada je bio gotov naguzio se na krevetu i dodao mi lubrikant. Namazao sam mu šupak, malo sam namazao i po mom ukrućenom kurcu i gurnuo mu ga jednim potezom do kraja. "Aaaaaaaaahhhhhhh" čulo se kada sam mu ga uvalio. Počeo sam da ga jebem žestoko, slatko je stenjao i tražio još. Posle nekih desetak minuta nabijanja u njemu, izvadio sam ga iz njegove guze i gurnuo mu ga u usta.

Uhvatio sam ga za glavu, nabio mu ga u grlo i počeo da se praznim. Osećao sam da se bori za vazduh i guta. Video sam kako su mu potekle suze. Malo sam popustio stisak na njegovoj glavi ali se on sam počeo nabijati. Progutao je sve do zadnje kapi. Nakon ove nazovimo je prva runda, malo smo ležali jedan pored drugog. Nakon nekog vremena rekao mi je da želi i on da proba da mu nabijem šaku u dupe kao što je on meni prošli put. Uzeo sam ponovo lubrukant, a on se jako naguzio. Počeo sam obilno nanositi po njegovom šupku i po mojoj ruci od lubrikanta.

Kada sam mislio da je dovoljno počeo sam da mu guram prste jedan po jedan u guzu. Njegov šupak je počeo sve više da se širi, a mislim i da se on dovoljno opustio i nije ga stezao tako da mi je ubrzo ušla u njemu cela šaka"Uuuuuhhhhh" Samo je uzdahnuo kada je osetio da je moja šaka ušla. Kao da mu je laknulo. Počeo sam lagano da ga jebem, vadio je do najšireg dela pa opet gurao unutra. Nasuo sam još lubrikanta po ruci i počeo sve dublje da je guram u njemu. Kada sam stigao do pola izgledalo mi je malo nestvarno i pitao sam ga da li je u redu i dali želi da prodem još dublje u njemu.

Naravno da je rekao da idem dublje. Bilo je sve teže pa sam opet naneo malo lubrikanta. Gurao sam dalje sve dok nisam stigao do lakta. Kurac mi je bio potpuno krut od tog prizora. Video sam da je i njegov potpuno ukrućen i počeo sam lagano da mu ga drkam drugom rukom. Nakon nekoliko trenutaka dok sam mu ga lagano drkao počeo je da svršava. Bio sam iznenađen kako je tako brzo svršio po drugi put. Izvukao sam ruku iz njegove guze i uhvatio zadnje kapi njegove sperme, pa sam mu ga posisao do zadnje kapi i naravno opet sam progutao.

Meni je naravno kurac bio još ukrućen ali nisam mogao odmah da svršim. Uzeo ga je u usta i pušio. Rekao sam da malo odmori jer neću još dugo da svršim. "Naguzi se" rekao je Ja sam se naguzio, a on je uzeo lubrikant i počeo da me maže po šupku. Osetio sam kako je počeo da gura prste u meni i širi mi šupak. Opustio sam šupak da bi mogao laganije da ulazi u meni. Znao sam da me čeka fisting. Uskoro sam osetio kako je njegova cela šaka ušla u meni. Nastavio je da prodire u meni ali dok je ulazio sve dublje uhvatio mi je kurac drugom rukom i počeo da mi ga drka.

Osećao sam njegovu ruku sve dublje u meni , a na kraju sam osetio kako prodire u moj stomak. Bio je duboko u meni, a istovremeno mi je drkao kurac. "Reci kada budeš pri kraju da ga uzmem u usta" rekao je Nastavio je da me jebe rukom i da mi ga drka. Kako dugo nisam mogao da svršim mislim da mi je rasturio guzu. Nisam više mogao da izdržim"Uzmi ga u usta" rekao sam Izvadio je ruku iz moje guze i došao glavom ispod mog kurca. "Pojebi me u usta" rekao je Gurnuo sam mu ga do jaja i počeo da ga jebem.

Slušao sam njegovo mumlanje. Nakon nekoliko minuta zabio sam se do jaja u njegova usta i počeo da se ponovo praznim. Mislim da sam mu sasuo moju spermu direktno u grlo. Kada sam se skroz ispraznio ostao sam tako još neko vreme, sve dok nisam osetio kako mi kurac polako omekšava u njegova usta. Izvadio sam ga i legao. Obojica smo teško disali. Ležali smo tako neko vreme. "Hajmo na pišanje" rekao je Pošli smo u kupatilo. Meni se baš i nije pišalo. "Spusti se dole" rekao je Ja sam se poslušno spustio ispred njegovog kurca.

"Otvori usta" rekao je Otvorio sam usta, a on je namestio mlohavi kurac ispred moja usta i počeo da piša direktno u njoj. Nešto sam gutao, a ostatak mi je tekao iz usta sa strane. Kada se ispraznio podigao me i zauzeo moje mesto. Meni se baš i nije pišalo ali uzeo mi ga onako mlohavog u usta i počeo da ga sisa, a prst mi je nabijao u dupe i masirao prostatu. Malo sam se napeo da pišam i uspelo mi je da se malo popišam u njegova usta. Nije ga vadio iz usta i sve je gutao. Kada je sve to bilo gotovo istuširali smo se i otišli nazad na krevet.

Do kraja tog našeg sastanka njemu se opet digao, vrlo brzo nakon toga, i jebao me je u guzu veoma dugo jer je već dva puta svršio i nije mogao brzo da svrši. Posle dugog jebanja svršio je u meni, a nakon toga mi je lizao šupak i spermu koja je curila iz mene. Ovo naše druženje je trajalo neko vreme, isprobali smo i par stvari koje mislim da nije pristojno da ovde pomenem. Sve u svemu jedno jako perverzno iskustvo i kad god pomislim na sve što smo radili, uvek mi se digne.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija