Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NEKONVENCIJALNA OBITELJ II

Kako je završila Stara godina između Ane, Ante i mene ovo Nova koja je krenula bila je još i bolja. Tih dana dok Ana nije otišla skoro da nije imala dana slobodno, a da nije bila jebana da li od strane Anteta ili mene ili od obojice istovremeno. Međutim kako vrag nikad ne spava ispalo je da je Ana ostala trudna, nije da se nismo svi iznenadili, a ponajviše ja. Mislim nisam bježao od odgovornosti ipak nisam baš imao namjeru biti otac, međutim uz dogovor napravili smo test očinstva te se na kraju ispostavilo da je dijete Antino. Ja sam se na kraju ponudio da im pomognem u bilo kojem slučaju. Rekao sam da mogu da stanuju kod mene i onako je dovoljno velik stan te smo i na neki uvrnuti način bili vezani. Prije nego su se Ana i Ante uselili kod mene za trajno moralo se obaviti i vjenčanje na kojem sam ja Anti bio vjenčani kum i na tom sam vjenčanju upoznao moju sadašnju partnericu Željku Aninu mamu te njenu i njegovu cijelu obitelj.

Željka je bila moje godište, gledajući razliku između Ane i nje i nije baš bilo osim Željkinih sisa koje su bile veće nego Anine te naravno godina. Na svadbi je Željka izgledala top, crna uska haljinica pripijena uz njeno tijelo koja je isticala njen stas, sise i fantastičnu guzicu. Moram priznati da sam odmah oslijepio za njom, vidio sam da je bila sa nekim likom pa sam pitao Antu tko je to sa njom, rekao mi je kako joj je to trenutni dečko, tu su mi sve nade potonule jer sam htio pokušati da je barim te možda i kresnem, ali svejedno sam Anti rekao kako ima zgodnu i jebozovnu punicu i kako bi ju volio jebati. Znam i ja bi je volio kresnuti odgovorio mi je Ante, ali ti bi je mogao dodao je. kako bi je ja mogao pa tu je sa svojim tipom odgovorim mu, A on mi je na to odgovorio kako on misli da njih dvoje imaju otvorenu vezu, ali da nije sasvim siguran te mi je rekao da probam da nemam što izgubiti i tu je bio u pravu.


Započeo sam razgovor sa Željkom koja mi se zahvaljivala za to što pomažem njenoj Ani i zetu Anti, dok smo tako pričali u korist mi je išlo i to što je njen tip bivao pod sve većim utjecajem alkohola tako da su ga na kraju priče onako pijanog odveli doma. Tu sam uvidio priliku da bi mogao nešto pokušati te sam je pozvao da plešemo, a onda je krenuo onaj famozni vlakić naravno ja sam se našao iza nje držeći je za bokove. Kako je cupkala ispred mene, a njena guzica poskakivala u tom ritmu pred mojim očima moj kurac je lagano počeo rasti i u potpunosti se ukrutiti. Kada je vlakić završio band je počeo svirati neku laganicu te smo Željka i ja počeli plesati nisam je htio stisnuti odmah uza se bojeći se njene reakcije na moj dignuti kurac koji samo što nije probio moje bokserice i hlače.

kao iskusna žena shvatila je što se događa pa se sama približila meni i kada se privila uz mene samo se nasmijala jer je na sebi osjetila moj dignuti kurac. Cijelo vrijeme dok je trajala laganica onako privijena uz mene trljala se o moj kurac, a ja sam se sagnuo te joj šapnuo na uho ovim riječima, "Željka želim te jebati", može nađimo se vani za 10-ak minuta rekla je Željka bez oklijevanja. Kada je pjesma završila ja sam se zaputio van zapalio cigaretu i čekao da se pojavi Željka. Nakon nekoliko minuta pojavila se Željka, prije nego smo se upustili u išta pitao sam ju da li je u redu sa tim ponajviše zbog njenog partnera. Ipak Ante je bio u pravu jer mi je ona potvrdila da njih dvoje imaju otvoren odnos. Zatim smo se uputili sa strane restorana gdje je bio napravljen park za igru koji na sreću nije bio osvjetljen te smo mi mogli vidjeti ako nam je netko dolazio u susret dok mi nismo mogli biti viđeni.

Čim smo došli do tog parkića počeli smo da se žvalimo i hvatamo, povukao sam njenu haljinicu na kukove pomjerio gaćice u stranu pa joj najprije trljao usmine i klitoris da bi potom gurnuo svoja dva prsta te je njima počeo jebati. Uz njenu pomoć iz haljine i grudnjaka izvadio sam njene sise te ih drugom rukom mijesio i jezikom te usnama lizao i sisao njene bradavice. Nakon toga polegao sam Željku na dječji tobogan skinuo joj gaćice spustio glavu među njene noge pa počeo lagano jezikom da joj ližem pičku svu vlažnu od njenih sokova. Lizao sam ju i jebao prstima sve dok je nisam doveo do orgazma. Kada je svršila ja sam se stao na noge, a ona se digla u sjedeći položaj pa počela da otkopčava moje hlače te ih povukla na dolje zajedno sa gaćicama oslobađajući moj napeti kurac.

Odmjerivši ga bila je zadovoljna viđenim, uzela ga je u ruku pa ga počela nadrkavati, a drugom rukom se igrala mojim jajima koja su bila puna i spremna za pražnjenje. Zatim je počela da ga liže cijelom dužinom dajući posebnu pažnju glaviću kojeg je lagano lizala jezikom i usisavala ustima. Počela je postepeno da ga guta sve više gutajući ga skoro do samih jaja učinila je to nekoliko puta vadeći ga i gutajući ga gotova cijelog, a zatim je počela divlje da mi ga puši i drka. Uživao sam u njenom pušenju pušila ga je fenomenalno, zatvorio sam oči držeći se za njenu glavu te uzdišući i stenjući uživao u njenom pušenju.
Dok sam tako uživao zatvorenih očiju odjednom sam se prestravio kada sam na sebi osjetio još jedan par ruku koji je šarao po mome tijelu i guzici.

Trgnuvši se ugledao sam mladu djevojku malo stariju od Ane i kada sam je bolje pogledao prepoznao sam je bila je to Anina vjenčana kuma. Zatim sam pogledao u Željku koja mi je rekla kako ju je ona pozvala jer kako je rekla kuma je bila napaljena na mene čim me je prvi put ugledala te je još dodala da s vremena na vrijeme voli da jebe mlade napaljene pičkice. Ova se večer iz odlične pretvorila u fantastičnu. jedno smo se vrijeme kuma i ja ljubili dok ju Željka nije povukla dolje da mi nastavi pušiti kurac dok se Željka počela namještati i guziti se na dječjem toboganu čekajući da joj nabijem kurac i počnem je jebati. Dok mi je kuma jedno vrijeme pušila kurac ja sam prstima milovao Željkinu pičku povremeno joj gurajući prste. Stavi mi ga rekla je Željka, kuma je pustila kurac iz usta te ga počela namještati na ulaz Željkine pičke te sam ja naglim trzajem kliznuo u njenu pičku.

Počeo sam lagano da ju jebem, kuma je čučala ispod nas te jednom rukom trljala svoju pičku, a drugom Željkin klitoris. ja sam svako malo kurac vadio iz njene pičke pa ga davao kumi koja ga je pušila te ga ponovno vraćao u pičku. Nakon nekoliko minuta njih dvije zamijenile su mjesta, kuma se naguzila držeći se rukama za rub tobogana namjestio sam kurac na njenu pičku te počeo da se nabijam u kratkim trzajima. Željka se popela malo poviše na tobogan i legla na leđa spuštajući svoju pičku tik do kuminih usta pa ju primila za glavu te je navukla na pičku. Željka se trljala o njen jezik, a kuma se kretala glavom naprijed nazad kako sam se ja sve jače i brže nabijao u njenu pičku. Osjetio sam kako se kumina pička sve više grči i steže moj kurac što je bio jasan znak da će uskoro svršiti.

Primio sam je još čvršće za bokove te je počeo navlačiti što sam mogao jače i brže na svoj kurac. Kuma je počela svršavati uz duboke uzdahe, ostao sam tako u njoj dok se nije smirila, a onda sam je maknuo u stranu te povukao Željku bliže meni, a kuma je nadrkavala kurac navodeći ga u Željkinu pičku. Jebao sam Željku još nekoliko minuta, ali žestoko i intenzivno ubrzo sam i ja osjetio da ću svršiti to sam rekao Željki da ću svršiti, još malo još malo izdrži rekla je, a ja sam zastao te joj rekao kako bi mogao svršiti u nju, a ona je samo rekla svrši slobodno samo nestaj. Nastavio sam sa silovitim ubadanjem te otpuštenih kočnica počeo svršavati u Željku, kako sam počeo svršavati i štrcati spermu u njenu utrobu počela je svršavati i Željka. Izvadio sam kurac, a kuma je već bila spremna i počela ga čistiti od naših zajedničkih sokova.

Počeli smo da se sređujemo, a ja sam u čudu gledao Željku kako čuči i napinje se, upitao sam je što radi, spusti se pa vidi sam rekla je, a to sam ja i napravio čučnuo sam i počeo gledati u njenu pičku iz koje se je počela cijediti i kapati moja sperma te zatim i njen urin. Kuma joj je dala vlažnu maramicu kojom se Željka obrisala, a meni je dala svoje gaćice za uspomenu isto to sa svojima je učinila i Željka. Kada smo se sredili krenuli smo natrag u salu gdje je bila svadba. One su ušle prve, a ja nekoliko minuta iza njih kako netko ne bi nešto posumnjao. Međutim očito nikoga nije bilo briga što nas nije bilo neko vrijeme otišao sam tražiti Antu i pronašao ga za šankom kako pije rakiju sa svojom starom ekipom. Di si mi kume zavapio je Ante pa mi nasuo rakiju, radio sam nešto rekao sam mu, jesi li jebao pitao me je, jesam i moram ti reći da ti je punica prava jebulja, a nije loša ni Anina kuma odgovorim mu.

E svaka ti čast kume osjećam se sad kao da sam ih i ja jebao hajde da nazdravimo. Nazdravili smo i srknuli rakiju na eks, a naše avanture su se nastavile pogotovo kada su se Ana i Ante vratili u stan. Najveći razlog bila je Ana koju su pucali hormoni od kojih je željela kurac više nego kruha jesti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija