Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NEKONVENCIONALANA OBITELJ III - NASTAVAK

Bilo je negdje oko dva popodne kada smo odlučili napraviti pauzu, predložio sam da bi mogli nešto pojesti kako nam se nije dalo kuhati, naručili smo dostavu. Dok smo čekali da nam dostave hranu nastavili smo sa maženjem Ante je bio sa Aninom kumom, a ja sa Anom. Stigla je dostava dok smo tako jeli naručenu hranu smišljali smo i dogovarali što i kako ćemo dalje raditi, njih dvije bile su pune svakojakih ideja, znao sam kao i Ante da bez nekih preparata nećemo baš moći izdržati tempo. Ipak ja sam imao rješenje jer onog dana kada smo nabavili mašinu kupio sam i paketić viagre. Jednu sam dao Anti, a jednu sam uzeo ja, nakon nekoliko minuta počelo je njihovo djelovanje. Naše kite su se ukrutile su se do maksimuma, tvrde i prošarane venama izgledale su moćno. Kuma je i dalje bila sa Antom te mu pušila kurac, a Ana i ja oralno smo se zadovoljavali jedno drugo u pozi 69.

kada je Ana svršila od mog lizanja i mojih prstiju koji su bili u njenoj pički i guzi sišla je sa mene te je svoju pičku stavila na kumina usta koja ju je počela lizati dok je jahala na Antinom kurcu. Ja sam došao iza kume pa joj rukama počeo širiti guzove. Kuma baš nije bila oduševljena spoznajom da će biti jebana i u guzu, ali povratka i odustajanja više nije bilo. Ana je znala kako će kuma uživati kada je obojica budemo jebali, Ana je htjela isto to osjetiti pa je jedan dildo dala kumi da joj gurne u pičku, a drugoga je sama sebi gurala u šupak. Uglavnom počeo sam ulaziti u njen nevini šupak, ulazio sam polako svaki put zastajući da se kuma privikne. U početku dok sam ulazio sve dublje jasno se primijetila bolna grimasa na njenom licu kao i cviljenje, ušao sam cijeli pa počeo polako izvlačiti i uvlačiti svoj kurac.

Kako se njena guza sve više privikavati bol koja ju je u početku bila prisutna u potpunosti je nestala te ju je zamijenila ugoda. Zatim je i Ante počeo raditi odozdo, sinkronizirali smo se Ante van ja unutra i obrnuto postepeno ubrzavajući.
Ante i ja razvaljivali smo pičku i guzu kumi koja je cvilila, stenjala, uzdisala zazivajući nebesa, a niti Ana nije bila baš nešto tiha dok se nabijala na umjetne gumene kurčine. Nastavili smo da zajedno jebemo kumu samo u drugoj kombinaciji, Ante je sad rasturao njen šupak, a ja pičku. Kada je kuma svršila po ne znam koji put pustili smo ju da malo dođe na sebe pa smo između sebe stavili Anu koja je jedva čekala nije njoj bio problem imati nas istovremeno jer je bila dobro razrađena. Naravno Ante i ja smo razvaljivali Anu kao malo čas kumu mijenjajući se na njenoj pički.

Nakon isto nebrojenih orgazama uspjeli smo je zadovoljiti barem za kratko. Tako da smo ponovno krenuli na kumu koja nas je zaustavila, mislili smo da želi još odmora, ali umjesto toga rekla je kako smo dosta rasturali njenu i Aninu guzu i pičku te da je sada malo red da nas one malo jebu u naše bulje. Anti to nikako nije bilo po volji, a meni, ha ja sam uvijek volio eksperimentirati praktički sa svim i svačim tako i u sexu gdje sam probao više manje sve osim naravno gej spiku, ali kako za sve postoji prvi put tako da sam ja pristao na to. Počeo sam se pripremati za skidanje nevinosti sa moje analne rupe, namjestio am sa na rub trosjeda legao na leđa raširio noge koje sam rukama držao ispod koljena. Kuma se spustila na koljena pa mi jezikom počela lizati šupak, počela ga je prstima širiti te jezik pokušavala gurnuti što dublje i lizati nutarnje stjenke.

Zatim je počela da mi gura srednji prst i njime mi širiti šupak usput pljujući svoju slinu dublje u moj čmar. Kuma je uz srednjak gurnula i kažiprst pa me počela lagano širiti i jebati, moj kurac koji je zbog viagre već bio dovoljno bio napet i tvrd te kad me kuma počela jebati prstima mislio sam da će eksplodirati imao sam osjećaj kao da je kurac tri put veći. Kad mi je guza bila spremna red je bio da u svoj šupak primim nešto deblje i veće. Nastojao sam se što više opustiti, a kuma je počela da mi gura umjetni dildo. Boli je naravno bilo jer je dildo bio deblji nego prst, ja sam patio i trpio, ali kako je dildo polako širio moj šupak i privikavao se tako je s vremenom osjećaj bio sve bolji i bolji. Uzdisao sam i stenjao ne vjerujući da mogu imati ovakav fenomenalan osjećaj dok je kuma svrdlala dildom naprijed nazad u mojoj guzi stimulirajući moju prostatu dok mi je lizala jaja.

Od Ane sam tražio da mi drka i puši kurac, dok mi je tako pušila i drkala govorila je kako mi je kurac nevjerojatno tvrd, a i ja sam imao takav osjećaj. Ana je opet bila spremna da se jebe, ne znam kako smo to uspjeli izvesti da me Ana zajaše pa počela da se nabija na moj kurac, a kuma je i dalje dildom bušila moju bulju. E to je bio osjećaj koji je meni teško za opisati te onda svjesno ili nesvjesno počeo sam i sam da se nabijam na taj dildo, a Ana na moj kurac. Nisam bio svjestan koliko je sve to trajalo, ali sam znao da sam uz urlike počeo svršavati kao konj prazneći se duboko u Aninu utrobu. Nikada u životu nisam tako moćno svršio kao taj put, nakon što sam proživio i doživio počeli smo nagovarati Antu koji se nikako nije dao, ali svi smo bili uporni pa smo ga na kraju uspjeli nagovoriti.

Ante se naguzio, a Ana i kuma pripremali su njegov šupak kao malo čas moj. Gledao sam sjedeći kraj njih i drkao kurac koji je i dalje stajao dignut i krut. Počeli su i Anti raditi išto što i meni lagano, polako slineći mu šupak te ga širiti prstima pa sve dok mu kuma nije gurnula i dildo. Trebalo je vremena, ali i Ante je počeo da uživa, Ante je bio na sve četiri kuma se podvukla ispod njega te mu počela pušiti i drkati kurac, Ana je također bila na nagužena i jebala Antu dildom. Viagra je radila i dalje držeći moj kurac i dalje napetim tako da sam se i ja pridružio radosnom klupku, došao am iza Ane pa počeo da je jebem u pičku da bi nakon nekog vremena prešao i na njen šupak pa je kasnije jebao naizmjence. Stenjali smo i dahtali svo četvoro, nakon što sam se zadovoljio Ane spustio sam se niže prema kumi koja je bila zaposlena Antinim kurcem.

Digao sam joj noge pa je počeo jebati u pičku, kasnije je isto naizmjence jebao u obje rupe te sam u jednu od njih i svršio kao i Ante u kumina usta. Ponovno smo si uzeli pauzu prepričavajući dojmove. Pitao sam Antu kakav mu je bio osjećaj, u početku bolan, ali kasnije sam uživao i bilo je zanimljivo. da li bi probao još koji puta pitala ga je Ana, Ante je razmišljao te na kraju rekao da bi, ali sve zavisi o raspoloženju u tom trenutku. Vidiš kako je dobar osjećaj pa sad zamisli kada ti u šupak ulazi pravi kurac rekla je kuma gledajući mene i Antu. Mislim da se to neće dogoditi složili smo se Ante i ja, a nikad ne reci nikad nadovezala se Ana. Uglavnom nastavili smo orgijati dok se konačno nismo iscrpili. Još tih par dana koje je kuma bila kod nas jebali smo se u svim kombinacijama, kako je kuma otišla mi smo si zaista rekli da moramo malo odahnuti i uzeti predaha.

Ipak predah je kratko trajao jer nam je dan dva poslije došla Željka i Lana koje će ostati skoro cijelo ljeto dok Ana ne rodi.. .. .. .. ..

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2762

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija