Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NEKONVENCIONALNA OBITELJ "V"

Nekoliko noći za redom vodile su se bitke u sobama što između Ane i Anteta što između Željke i mene, te su bitke uvelike počele živcirati te je pomalo i frustrirati toliko da je jednog jutra malo i popizdila na nas. Tog jutra za stolom smo sjedili Željka, Ana , Lana i ja nakon nekoliko minuta tišine Lana je počela da nam broji. Vi niste normalni započela je Lana, zašto što je bilo Lanice pitala ju je Željka, kako šta je bilo pa ne mogu da spavam od vas i vašeg deranja nastavila je lana gledajući ponajviše Željku i Anu. Joj oprosti mi mila što sam malo glasna rekla je Željka, da glasna dereš se kao da te siluju, mora da te dobro jebe kada se toliko dereš govorila je Lana pogledom fokusirana na mene. Meni se razvukao osmjeh od uha do uha Željka je ostala malo iznenađena njenim izražavanjem, a Ana je smireno gledala i slušala razgovor njene mame i polu sestre ispijajući svoj čaj.

Bože Lana kako se to izražavaš rekla je Željka, što kako zar ne smijem reći jebanje, jebote jebete se ko zečevi nastavila je Lana govoreći sad već isfrustrirano. Lana viknula je Željka, zspočela je mala svađa između njih dvije, a onda ihe je Ana zaustavila i pitajući Lanu što zapravo ima za reći. Šta što želim time reći ponovila je Lana Anino pitanje, da što time želiš reći ponovila je Ana isto pitanje. Poslije male šutnje Lana je nastavila. ; "Želim reći da vas više ne mogu slušati kako se jebete, muči me to jer dok vas slušam drkam i poželim da me netko jebe. Dođe mi da odem van i nađem sebi kurac koji će me jebati. ", skoro u jednom dahu je to izgovorila Lana. Gledao sam i slušao priču, Željka je bila u šoku, ali zato je Ana samo hladno rekla ne moraš ići van tražiti kurac imaš to u kući i moraš samo pitati, zapravo imam dva odgovorila je sa smješkom Lana.

Ana šta to govoriš jesi li ti normalna javila se Željka, naravno da sam normalna odgovori Ana, jesi li ti sebe čula što si rekla pitala ju je Željka, naravno da jesam zar bi rađe da Lana nađe nekog sada po ljeti negdje pa da je iskoristi i što ti ja znam što se još može desiti rekla je Ana. Željka nije mogla vjerovati o čemu to i što Ana govori, iako je u sebi znala da je Ana zapravo u pravu, a Ana je samo nastavila govoriti.
Mama pa zar ne bi bilo sigurnije kad to već traži da to bude sa nekim od naših dečkiju u kontroliranom okruženju gdje možemo joj pomoći i pripaziti na nju, a onako bog te pita kako bi završilo rekla je Ana, da mama slažem se sa Anom i ja mislim da bi tako bilo najbolje rekla je Lana. Vas dvije niste normalne rekla je željka pa mene pitala što mislim o tome i imam li što za reći.

Ja sam bio iskren pa rekao da bi volio nakon što sam jebao Željku i Anu pa bi isto i Lanu pa da vas imam sve tri. Želka je zurila u Anu, a zatim joj je Ana sve priznala i rekla kakav je naš odnos. Ja sam točno znao kamo vodi Anina priča jer bila je napaljena i željela se jebati, a ovo je bio jedini način da se svi uvedemo u priču. Eto ja sam vam na raspolaganju rekao sam. Vas troje niste normalni, do toga neće doći ako se mene pita rekla je Željka. Pa kad tad će da se desi pa tko će joj pomoći i uputiti je u sve, ako nećemo ti i ja rekla je Ana, ne brini mama ja sam još uvijek nevina, pa bi voljela da nešto naučiti i biti spremna kad do toga dođe da se ne zblamiram rekla je Lana. Onda mama hoćeš li joj ti pokazati ili ja pitala ju je Ana, što ću ja pokazati postavila je pitanje sarkastično Željka.

Pa kako zadovoljiti muškarca, što i kako treba raditi odgovori Ana, šta kad ću joj pokazati pitala je Željka, pa sad odgovori Lana, ne dolazi u obzir rekla je Željka, pa ako joj nećeš ti pokazati onda ću ja rekla je Ana. Cijelo to vrijeme dok sam slušao taj razgovor između njih maštao sam kako bi bilo lijpo izjebati jednu od njih, a nadao sam se da to bude Lana kurac mi je već uvelike bio krut i napet, sve je vodilo tome da će iz mašte preći u stvarnost.
ANA: Jesi li ikad vidjela pravi kurac?
LANA: Jesam vidjela sam jednom dečku u srednjoj školi.
ANA: Da li si mu ga dirala?
LANA. Nisam, posramila sam se i pobjegla.
ANA: Želiš ga vidjeti sad?
LANA: Da želim!
Tada se Ana obrati meni, hajde pokaži ga, skinuo sam hlače vadeći bolno tvrdi kurac, a Lana je odmah izbečila oči kada ga je ugledala.

Zatim mi je Ana počela prilaziti, a ja sam ga lagano drkao, ana se spustila na koljenas jedne strane te je pozvala Lanu da to isto učine sa druge strane. Željka je gledala u čudu pokušavajući nešto reći, ali Ana se noije dala smesti nego je počela sa pokazivanjem Lani. Primila ga je u ruku pa nategla kožicu preko glavića i pljucnula slinu po njemu, zatim je isplazila jezik pa počela njime kružiti po glaviću, zatim ga je počela oblizivati od korijena do glavića te uzela Laninu ruku i stavila ju na moj jaja, a Lana ih je počela lagano mijesiti. Zatim je Ana privukla Laninu glavu do kurca te je Lana počela Pratiti Lanu pa su zajedno svojim jezicima lizale kurac i jaja. To me samo još više ponukalo moju maštu koja je bila sve zločestija kada sam vidio kako se njihovi jezici dodiruju i ispreplećuju na mome glaviću, znate ono sibling.

Isto sam tako pogledao i Željku koja je imala malo tuge u očima jer su obje kćeri jebežljive na nju. Znala je da će do ovoga jednom doći možda ne baš ovako, ali se svejedno pomirila s tim jer je ovo ipak sigurnije pa nastavila gledati svoje dvije kćeri kako mi se igraju po kurcu. Sad je Ana pokazivala Lani kako se puši kurac, počela je sa sisanjem glavića, pa i cijelog kurca ja sma jednu i drugu mijesio po sisama. Nakon nekog vremena Ana je pomaknula kurac do Laninih usta pa je počela da kopira Anu, sada su mi ga pušile naizmjence mala Lana bila je sve bolja zapravo je bila talentirana za pušenje. Ana mi je nastavila pušiti kurac, a ja sam počeo skidati Lanu, skinuo sam joj gornji dio piđame pa joj počeo lagano mijesiti mlade čvrste sise i lizao i sisao čvrste brasavice.

To sam joj radio jedno vrijeme pa sam je podigao na stol skinuo sam joj doni kratki dio piđame zajedno sa gaćicama stavio joj noge na ramena pa joj počeo lizati mladu pičkicu, a šakama sam joj mijesio sise, nije trebalo puno čekati da Lana počne svršavati. Ajme kako je ovo dobro, želim kurac mama rekla je Lana, daj joj ga odgovori Željka. Ustao sam se jednu nogu i dalje držao na ramenu te se držaeći za kurac najprije glavićem trljao njenu pičkicu pa počeo lagano glavićem širiti njene usmine i polako ulaziti u nju. Bila je uska i nerazrađena pa sam išao polako, kada sam došao glavićem do njene nevinosti koju treba probiti, rekao sam da će je malo boljeti, ali će brzo prestati Ana i Željka su joj to potvrdile držeći je za ruke.
Pričekao sam još koji trenutak i jednim trzajem probio sam njenu barijeru, Lana je glasno kriknula, ostao sam u njoj da joj malo bol popusti.

Počeo sam lagano izvlačiti kurac na kojem se pojavilo krvi pomješane sa njenim sokovima, zatim sam počeo lagano gurati kurac unutra van, bol je sasvim prestala i ostalo je samo opuštenje, stenjanje i uživancija. Stijenke njene pičkice počele su stiskati moj kurac te sam osijetio da će brzo svršiti pa sam malo ubrzao ritam i ubrzo je Lana počela svršavati. Kada sam izvadio kurac Ana ga je obrisala maramicom pa mi pušenjem ponovno navlažila kurac, a onda ga je ponovno namjestila na Laninu pičku i ja sam ga samo ponovno gurnuo. Sada sam Lanu počeo jebati malo brže, ona je stenjala od novonastalih užitaka koji su joj tresli tijelo. Dok sam je tako jebao Ana mi je masirala šupak mažući mi ga usput lubrikantom, znao sam da će mi Ana gurnuti prste pa sam ga skroz opustio i čekao da ih Ana gurne.

Ana mi je ugurala prste pa me njime počela jebati što je i mene samo dodatno napalilo i nagnalo da Lanu jebem što jače i brže. Nabijao sam se istodobno na Anine prste i jebao Lanu, a Željku sam povukao te se s nom počeo žvaliti. Lana je jako svršila još nekoliko puta, a i ja sam osjećao da ću brzo eksplodirati jedino sam morao paziti da ne svršim u nju. Izvadio sam kurac i počeo ga drkati nad Lanom, a Ana me prstima počela jebati sve brže tako da sam ubrzho obilato svršio svuda po Lani. Ana je počistila ostatke sa moga glavića, a ja sam podigao Lanu sa stola poljubio je te joj čestitao riječima sada si postala žena. Hvala stričekodgovorila je Lana. Nakon jutarnje naobrazbe iz praktične nastave cure su se spremile i otišle na plažu, a ja sam se rastego po trosjedu i ubrzo zakimao.

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 3697

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija