Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NEKONVENCIONALNA OBITELJ "VI"

Negdje poslije podne probudio me je Ante dolaskom sa posla, naravno odmah sam mu se pohvalio kako sam mu od šogorice napravio ženu. Prijateljski mi je pojebao familiju, ali sam mu obećao da ćemo Lanu imati zajedno, a to se desilo odmah sljedećeg jutra. Navečer kada su se cure vratile sa plaže Ante i ja pravili smo se kao da mu nisam ništa rekao. Tokom večere Ana je rekla kako mora kod ginekologa i da će Željka otići sa njom meni je odmah sinula ideja koju sam poslije prenio Antetu. Drugo jutro nakon doručka Ana i Željka su se spremile za posjet ginekologu, a Ante je rekao da mora otići nešto riješiti u firmu tako da smo ostali samo Lana i ja. Ante je znao koji je plan dok se željka obratila Lani i meni govoreći nam neka pazimo šta radimo gledajući u mene mrkim pogledom.

Čim su se vrata zatvorila Lana je skočila u moje naručje, osjetio sam njene mlade čvrste grudi na svojima skrivene ispod nekoliko brojeva veće majice i vrućim hlačicama, želim se jebati kratko je rekla Lana. Polako zaustavio sam ju, polako jebat čemo se samo se opusti želim da pamtiš taj sex samo polako govorio sam joj. Zatim sam je odveo u sobu skinuo je golu pa je polegao na krevet. Počeo sam je prvo rukama maziti svuda po tijelu, nježno joj mijesio sise i bradavice pa preko trbuha i njenih nogu pa sve niz bedra do njene pičkice koja je već rosila dlačice svojim sokovima. Trljao sam je prstima po pičkici i pitao ju da li mi vjeruje, pogledala me je malo zabrinuto, ali je rekla kako mi vjeruje. Onda sam iz ladice izvukao dvije svilene marame jednom sam joj skupa vezao ruke na zglobovima, a drugu stavio kao povez preko očiju.

Zatim sam je počeo lizati i ljubiti svuda po tijelu, sisama, trbuhu, nogama te niz bedra sve do njene pičkice, isplazio sma jezik pa se počeo igrati njenom pičkicom kako ja to najbolje znam. Lagano je stenjala i uvijala svoje tijelo, uz lizanje počeo sam je jebati prstom, a jezikom joj lizao i pritiskao klitoris. To striček mmmmh kako je dobro kakko mi je lijepo samo me liži striček govorila je Lana, ne znam zašto me nazivala stričekom samo znam da me to užasno palilo.
Lizao sam joj pičkicu te jebao jezikom i prstima uživao sam u slatkoći njene mlade pičkice, a uživala je i ona uzdišući sve pliće i brže da bi za nekoliko trenutaka počela svršavati. Tresla se kao list na vjetru od orgazma, a ja sam još neko vrijeme lizao pičkicu i skupljao slatki nektar. Zatim sam joj rekao da se naguzi, poslušno je to napravila i isprčila svoju guzu, dok sam joj se približavao prema njenoj glavi rukama sam je milovao po guzi i leđima.

Osjetila sam da sam joj se smjestio ispred glave i lica, a ona je već spremna držala otvorena usta. Stavio sma glavić na njene usne koje je ona skupila oko njega te sam počeo pomicati kukovima i polako joj ga gurati sve dublje u njena usta. Primio sam je za guzove pa ih počeo mijesiti i lagano je pluskati po njima širio sam joj guzove i srednjim prstom masirati njen šupčić nastavljajući da je laganim pokretima jebem u usta. Baš na vrijeme u sobu je ušao Ante, skinuo se gol pogled na mlado tijelo njegove šogorice nagužene na krevetu ukrutio mu se momentalno. Kada se približio ja sam maknuo svoje ruke, a on je položio svoje na Lanine guzove te je samo nastavio da joj ih mijesi i širi. Lana se trznula i prestrašila kada je Ante zabio glavu među njene guzove te joj počeo lizati pičkicu i šupčić.

Tko je to panično me pitala Lana, sve je uredu poslije ćeš vidjeti, a sada mi vjeruj i opusti se pa joj opet gurnuo kurac u usta. Lana se počela opuštati i sve više uživati u novonastaloj situaciji, Ante je prestao sa lizanjem pa se ustao i glavić stavio na ulaz njene pičkice te je kratkim trzajem ušao do kraja u njenu pičkicu. Glasno je zastenjala ispustivši moj kurac iz usta te je počela stenjati dok ju je Ante jebao s guza. Skinuo sam joj poveze sa ruku i očiju pa se Lana okrenula da vidi tko je s nama u sobi i tko ju jebe, naravno ugledala je Antu koji je počeo postepeno ubrzavati navlačeći Lanu na svoj kurac koja se uz stenjanje i smješak okrenula meni pa počela sve glasnije uzdisati i stenjati bližeći se novom orgazmu. Zatim je Ante legao do mene, a ja sam pozvao Lanu da nam drka i puši kurčeve kako joj je pokazala Ana.

Počela je da nam naizmjence puši i drka vidjelo se da još nema velikog iskustva, ali trudila se i davala sve od sebe, tako tako dobro ti ide bodrili smo je Ante i ja.
Zatim sam je povukao na sebe i nasadio je na kurac nagnuo sam je na sebe i šireći joj guzove počeo je navlačiti na kurac sad več malo jače i žešće, ah da ahhh mmmmmahhh ahh jebooote ahhhh govorila je stenjajući, bilo je i više nego očito da joj paše moj tempo pa sam još malo pojačao. Ahhhhhhh daaaaaa izašlo je iz njenih usta svršavala je ponovno stišćući pičkicom moj kurac. Ostala je tko na kurcu ležeći na meni i bez zadrške rekla želim još. Narvno sad sljedi ono pravo rekao sam, Ante je iz ladice izvadio lubrikant pa počeo da maše Lanin šupčić i lagano joj prstima pripremati ga. Vidjelo se da joj baš nije ugodno pa sam joj rekao da ne mora ako ne želi, hoću želim sve hoću da učim da budem bolja jebačica i od Ane i mame rekla je Lana.

Ja sam još uvijek bio u njoj dok je Ante još dodavao lubrikant na njen šupčić i svoj kurac, zatim se popeo iza nje i počeo da joj kurcem širi nevinu guzu. Bilo je dobro podmazano da mu je kurac mogao lagano kliznuti, ali ipak je bio obziran i krenuo polako. Ulazio je centimetar po centimetar vadeći ga i svaki put vraćati sve dublje, bol i nelagoda bila je i više nego očita Lana je cvilila kroz stisnute zube, ali nije htjela odustati stojički izdržavala dok Ante nije u potpunosti gurnuo svoj kurac u njen šupčić. Ostali smo tako u njoj dok bol nije počela popuštati te onda u laganom ruitmu počeli da je jebemo, Ante i ja bili smo se već izvještili u duploj penetraciji i točno znali tko šta radi, dok sam ja izvlačio kurac u pičkici on je svoj gurao u njen šupčić i obrnuto.

Nakon nekog vremena boli više nije bilo nego samo ugoda i orgazmi koji su se redali Lani dok smo se Ante i ja mjenjali na njenim sad već razrađenoj guzi i šupčiću. Uzimali smo je u svim pozama jebali je zajedno i pojedinačno dok je jednom pušila drugi ju je jebao naizmjence u pičku i šupak. Ante i ja sigurno smo je razvaljivali dobrih sat vremena da bi je na poslijetku dobro isprskali spermom. Lana je bila sva u sedmom nebu valjajući se po krevetu kao kakva kuja koju su upravo izjebali dva kera. Ante je otišao sad zapravo na posao, a Lana i ja smo najprije pospremili krevet i čistu posteljinu pa otišli da se tuširamo ispod kojg samo se još jednom pojebali.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija