Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NEKONVENCIONALNA OBITELJ III

Vjenčanje je završilo, drugog dana poslije ručka i pozdrava sa Antinom i Aninom obitelji, a poseban pozdrav dobio sam od Željke koja me je zažvalila i hvatajući me za kurac uz riječi da se pripremim jer ovo ljeto kada nam dođe u posjet ima da mi razvali kurac i mene do iznemoglosti. Pomislim u sebi kako će ovo biti zajebana godina. Nakon tjedan dana vratili su se Ana i Ante pitao sam ih kako im je bilo na medenom mjesecu, Ana je rekla da im je bilo fenomenalno, ludo i zabavno, a s tim se složio i Ante koji mi je djelovao pomalo iscrpljen. Kada sam ga pitao šta je tako sjeban, joj kume ubila me ubila, kao da je demon u njoj, skroz je nezasitna je brate morat ćeš da mi pomogneš odgovorio je Ante, nego čemu služi kum rekao sam. Ja sam jako sretna kad potrošim jednog imam drugog tako da nisam nikad bez kurca rekla je Ana te me primila za ruku i povela do trosjeda, spustila donji dio trenirke i bokserice, gurnula me na trosjed, kleknula na koljena pa počela da mi puši kurac.

Jesam ti rekao kume nezasitna je rekao je Ante, daj pomozi mi da je zajedno zadovoljimo rekao sam, ne mogu brate treba mi odmor, a ti se sada malo bori s njom odgovorio mi je Ante. Ana je bila skroz fokusirana na pušenje, zavukao sam ruku ispod njene haljinice gaćice nije nosila tako da sam imao nesmetan put do njene pičkice koju sam jebao prstima. Zatim me je samo prekoračila i nabila se na moj kurac, skakala je po mome kurcu kao luda lomeći mi ga. Ana je svršila, a bome i ja nije se skidala sa mene samo me nastavila jahati. Svršavao sam u nju, straha nije bilo tako da sam svršio dva tri puta zaredom puneći je, a sperma se samo cijedila iz njene pičke niz moj kurac, jaja pa sve po butinama. Kada je zadovoljila svoju potrebu sišla je s mene te mi rekla da malo odmorim jer nastavak slijedi malo kasnije.

Onako sav od sperme okrenuo sam se prema Anti koji je igrao P. S. 4, čovječe šta je ovo bilo pitao sam, da moj frende sada ti je jasno što sam ja prolazio tjedan dana odgovorio mi je Ante. Nastavili smo razgovor pa sam mu rekao što mi je rekla Željka, rekla je da će da mi slomi kurac od jebačine pa sad zamisli uz ovu tvoju nezasitnu još i punicu ima da riknemo kažem mu, snaći ćemo se nekako rekao je Ante. Igrali smo P. S. kad evo Ane gola stane ispred nas podbočenom rukom na boku pa kaže "Hoću da se jebem". Ante i ja se pogledasmo kao tko će prvi, aj ti brate rekao je Ante. Počeo sam se svlačiti, a Ana je bila nagužena na sve 4 nasred poda došao sam iza nje kurac mi još nije bio dovoljno tvrd pa sam počeo glavićem da joj trljam pičku polako ga gurajući kako se lagano dizao.

Nije trebalo nikakvo podmazivanjem jer je iz nje cijedilo nenormalno i kurac je amo klizio u nju. Kurac se lagano počeo ukrućivati u njenoj pički, počeo sam ju jebati sve brže i jače. Ante je sjedio na trosjedu drkao kurac gledajući pornić uživo. Nakon što sam neko vrijeme i kurac joj gurnuo u guzicu sve dok nisam svršio po njenim guzovima. Zatim je Ante i nastavio tamo gdje sam ja stao, a ja sam došao ispred Ane gurnuvši joj ga u usta. Tu večer smo Ante i ja baš smo se potrudili da je zadovoljimo barem do sutra. Kako su dani, tjedni pa i mjeseci prolazili Ana što je bila u višim mjesecima trudnoće to je bila ne zasitnija. Ante i ja bili smo zaista iscrpljeni izgledali smo kao robijaši na prisilnom radu, a onda sam se dosjetio igračke robot mašine na koju se montiraju dva umjetna dilda i koji je imao daljinski sa nekoliko brzina i programa.

Bio je to pun pogodak jer je ta sprava u veliko pomoglo Anti i meni da dođemo do daha i na sebe.
Bilo je fascinantno gledati Anu i taj stroj koji smo joj nabavili ponekad uz taj stroj sa dva dilda koji su je naizmjence jebali bila su i dva prava Antin i moj koje je naizmjence pušila i drkala. Ana je bila u 6 mjesecu trudnoće kada nam je u posjetu došla njena vjenčana kuma koju sam jebao na njihovom vjenčanju skupa sa Željkom. Prvih par dana nastojali smo biti koliko toliko normalni svi smo spavali u svojim sobama Ana se pokušavala kulirati, ali njeni hormoni to joj nisu dopuštali. Tako je jedne noći nakon sexa sa Antom koji nije do kraja zadovoljio njenu glad tiho ušla u moju sobu misleći da je nitko nije primijetio. Nije išla za tim da je netko isto budan tu noć, uglavnom Ana je ušla u moju sobu, došla na krevet pa počela da mi puši kurac.

Kada ga je ukrutila prekoračila me spustila se po njemu te me počela divlje jebati. Promijenili smo nekoliko poza, a ja sam imao neki osjećaj da nas netko gleda. Nisam nikoga vidio, ali sam imao osjećaj nečije prisutnosti. Kada je Ana svršila nekoliko puta i ja u njoj vratila se natrag u svoju sobu. Drugo jutro dok smo svi zajedno pili kavu Anina kuma začuđeno je gledala u nas troje koji smo se sprdali međusobno kao da se sinoć nešto nije dogodilo. Šta nas tako čudno gledaš pitala ju je Ana, ma ništa odgovorila je malo nesigurnim glasom gledajući malu u mene malo u Antu. Tu je meni sinulo da onaj osjećaj od sinoć koji sam osjetio je zapravo bila njena prisutnost na vratima. Ostala je zatečena mojim pitanjem kada sam joj to napomenuo. Šta slušala nas je pitala me Ana da mislim da je odgovorim joj.

Ana joj je odlučila reći svu istinu o nama, a onda kda je došla malo sebi od šoka samo ju je pitala "Ana ti trošiš obojicu"? , da imam uh obojicu istovremeno ili pojedinačno odgovorila joj je Ana. Nastala je kratka tišina, a onda je Ana rekla baš mi se jebe sad pa nas dvojicu povela u dnevni boravak uz obraćanje kumi da nam se slobodno pridruži. nas troje smo već uvelike počeli našu igru kada je kuma ušla u dnevni , stajala je na dovratku i gledala u našem smjeru, lijepo nas je mogla vidjeti, nas dvojica koji sjedimo i Anu na koljenima koja naizmjence puši naše kurčeve. Jedno vrijeme nas je promatrala te se na posljetku pridružila. Kada nam je prišla spustila se na koljena do Ane pa se pridružila pušenju, Ubrzo smo svi bili goli ja sam legao na leđa i pozvao kumu da mi sjedne na lice počeo sam joj lizati pičku, osjetio sam kako mi Ana i dalje puši kurac kao i slušanja njenih uzdaha jer ju je Ante počeo jebati.

Nakon što sam je polizao naguzio sam je Ana i njena kuma bile su nagužene jedna prema drugoj, a mi smo ih jebali s guza. Njih dvije počele su se žvaliti i sisati jezike jedna drugoj, Svršile su skoro istovremeno, a onda sam ja rekao Anti da se zamijenimo dok smo se nas dva mijenjali njih dvije su se i dalje žvalile i drkale si pičke jedna drugoj. Ante i ja smo nastavili sa jebanjem s guza, on kumu ja Anu. Ante i ja smo svršili pa smo si malo uzeli predaha, ali ubrzo su našle utjehu jedna u drugoj zapravo kuma je preuzela inicijativu, raširila je Ani noge i počela ju oralno zadovoljavati. Ana je počela uživati u njenom lizanju i to puno jače i intenzivnije nego dok smo joj to radili Ante ili ja. Ante se je pitao gdje je to naučila, a ja sam mu rekao da je imala dobru učiteljicu, kako to znaš pitao me, upoznao sam ju odgovorim, ma koga pa tvoju punicu znaš Željka voli i mlade pičkice s vremena na vrijeme odgovorim mu.

To isto pitanje postavila je i Ana svojoj kumi kada je intenzivno svršila nakon njenog lizanja. Kuma nije imala namjeru otkriti svoju učiteljicu, ali ipak joj je izletjelo tvoja mama. Ana nije bila pretjerano iznenađena s tom spoznajom već je samo rekla "ah ta moja mama je prava pervezna droljica. Zatim je pitala kumu da i nju pouči, kuma je legla i Aninu glavu stavila među svoje noge pa je navodila što i kako raditi. Jesi li za pivo pitao sam Antu, jesam odgovorio je, donio sam nam pivo i stroj koji smo nabavili za Anu jer sam znao a će ovo potrajati. Ante i ja lagano smo pijuckali pivu te gledali Anu i njenu kumu kako se međusobno zadovoljavaju usputno se koristeći i magičnim strojem. Bio je to samo početak naših orgija, a još nije bilo ni podne.

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 2706

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija