Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NEKONVENCIONALNA OBITELJ VI

Nakon što je otišla Anina kuma Ante i ja imali smo par dana slobodno da se odmorimo od maratonskih orgija. Kada su nam došle Željka i Lana Ante i ja znali smo da ćemo imati pun kurac posla. Željka je sa Lanom stigla negdje poslije podne, sve je bilo normalno večerali smo i malo se družili. Željka nije znala da smo mi u ljubavnom trokutu, mi troje malo smo pričali o tome pokušavajući smisliti način kako nastaviti sa našim načinom života jer smo znali da će Željka i Lana ostati snama dosta dugo te smo nakraju zaključili i složili se da ćemo je postepeno uvoditi u našu priču jer znajući za Aninu nezasitnost nije bilo lako to sakriti. A uz sve to je još bila i Lana koja je bila prava ljepotica i dovoljno odrasla da se može upustiti u čari sexa. Uglavnom večer je protekla u razgovoru, ali je zato noć bila puna adrenalina.

Otišao sam na spavanje pod utjecajem alkohola i marice, inače od kada je Ana tu spavam gol da budrm spreman kad Ana dođe u moju sobu u bilo koje doba i poželi da se jebe. Zaspao sam relativno brzo nisam čuo kada je netko ušao u sobu, ali sam osjetio da se netko igra mojim kurcem. U početku sam mislio da sanjam, ali djelovalo mi je suviše realno da bi to bio samo san. Probudio sam se i pogledao dolje tko se to igra, vidio sam samo obris glave kako se diže i spšušta sisajući mi kurac. Zapravo bilo mi je svejedno samo sam se opustio i uživao u pušenju. Budan si macane bio je zo Željkin glas, jedva sam čekala da osjetim tvoj kurac rekla je Željka pa se polako počela penjati opkoračujući me. Držala me za korijen kurca pa se lagano spustila po njemu, nagnula se prema meni pa smo se počeli ljubiti igrajući se jezicima, lagano smo se jebali uživajući jednou drugom.

Nakon nekog vremena Željka je počela sve brže uzdisati i sve se brže nabijati na kurac da bi uz dubok uzdah počela svršavati. Ostali smo tako spojeni malo se ljubeći i mazeći, a onda sam je okrenuo na leđa ne vadeći kurac iz nje pa je počeo jebati u misionarskoj pozi. Jebao sam je brzim i čvrstim uletima, a ona je dahtala sisajući mi usnu resicu i nokte zabijala u moja leđa sa svakim mojim naglim ubodom.
Da da jače to to ahhhahh govorila je i dahtala Željka pokušavajući biti što tiša prilikom dolaska još jednog njenog orgazma. Svršavala je, a ja sam usporio ritam nastavljajući lagano da ulazim iizlazim. Izvadio sam kurac pa počeo da joj poljupcima i jezikom prelazim po cijelom tijelu, ljubio sam joj i lizao bradavice dok sam joj lagano milovao i mijesio sise. Po njenim uzdasima i drhtanju tijela shvatio sam da posebno uživa u tome kada joj se miluju i mijese sise te ližu bradavice tako da sam se dugo vremena zadržao na njima, lizao sam ih, lagano grickao te sisao njene napete bradavice kao kakvo dojenče.

nakon izvjesnog vremena koje sam posvetio njenim sisama i bradavicama polako sam počeo da preko njenog trbuha spuštam prema pički. Podvukao sam jastuk ispod njene guze kako bi mi bilo lakše paralelno jezikom lizati pičku i šupčić. Miris njene pičke golicao mi je nosnice, kombinacija friško obrijane sa slatko slankastim nektarom koji se slivao iz njene pičke. Počeo sam je lizati skupljajući njene sokove, lizao sam joj usmine te se igrao jezikom i usnama po njenom klitoirisu, zatim sam uposlio ruke i prste kojima sam raširio njene usmine usputno joj šireći pičku da bi mogao jezikom prodrjeti što dublje u njenu pičku kako bi lakše mogao da joj ližem unutrašnje stjenke usputno da ju jebem jezikom. Kada sam se nauživao njene pičke jezikom sam počeo da joj ližem šupčić, lizao sam joj ga te slinio slinom da joj navlažim stjenke kako bi prst, a potom i moj kurac što lakše klizio u njenom šupčiću.

Prislonio sam srednjak na njen šupak pa ga počeo lagano gurati pljuvao sam slinu po prstu kojeg sam lagano gurao i vadio kako bi joj što više razmazao sline po unurtrašnjosti šupčića, vadio sam ga i gurapo radeći kružne pokrete, zatim sam uz srednjak gurnuo i kažiprst te ga počeo širiti i pripremati za svoj kurac koji je napeto čekao da uđe u njen šupčić. Dok sam joj prstima širio šupčić jezik sam vratio na njenu pičku te je opet počeo lizati i sisati pičku i klitoris. Željka je zagrizla plahtu ne bi li stišala svoje uzdahe nego je samo stenjala kroz stisnute zube dolazeći do svog noivog orgazma.
Osjetivši da joj je šupčić spreman za kurac namjestio sam glavić na ulaz te počeo prodirati, najprije sam ušao glavićem te sam u par navrata kliznuo cijeli.

Željka je i dalje grizla plahtu te stenjala kroz stisnute zube, a ja sam počeo lagano da je jebem u šupčić koji se sve više opuštao i širio oko kurca. Htio sam joj pružiti maksimalno zadovoljstvo i razvaliti joj šupak te sam počeo sve brže i jače da joj ga zabijam, podigao sam joj noge na svoja ramena pa ih navukao da su joj koljena bila skoro do ušiju, rukama se čvrsto uhvatio za uzglavlje kreveta pa počeo žestoko da je jebem. Krevet ispod nas je škripao, a uzglavlje je udaralo od zid, Željka je bila izvan sebe stenjala je i uzdisala iz sveg glasa da su nas vjerovatno čuli svi u stanu, a vjerovatno i cijela zgrada. Ona nije bila svjesna, a mene je baš bilo briga da li nas netko čuje nego sam samo nastavio da joj ga zabijam u šupčić. Željka je svršila po četvrti put te noći, a i ja sam konačno osjetio kako mi dolazi da svršim, nisam joj želio svršiti u šupčić već sam želio da joj spermom napunim pičku.

Brzo sam zamjenio jednu rupu drugom, u svojoj ekstazi Željka nije primijetila, a ja sam u istom tempu i ritmu rasturao sad njenu pičku. nakon nekoliko trenutaka uz moje uzdahe počeo sam se prazniti u njenu rodnicu da bi i ona svršila još jednom. Ispraznivši sve što mi se u zadnje vrijeme nakupljalo u jajima srušio sam se kraj nje. Tada je i ona shvatila da sam svršio u nju, nisi normalan plodni su mi dani rekla je Željka, a šta sad beba više manje odgovorim joj i utisnem joj poljubac. Kretenu jedan rekla je kroz smjeh pa mi uzvratila poljubac, ljubili smo se i mazili još neko vrijeme te naposlijetku zaspali zagrljeni. Pred zoru me probudilo pišanje ustao sam se iz kreveta Željka je još spavala sa blagim osmjehom na usnama. Na putu prema zahodu sreo sam Anteta koji se spremao za posao, dobro si mi sinoć izjebao punicu pitao me Ante, jesam brate čulo se odgovorim mu, je čulo se toliko je bila glasna da smo se Ana i ja isto pohvatali sinoć rekao je Ante.

Neka tako treba, mogao bi sad malo i da ga zavučem Anikažem mu, samo naprijed malo je sinoć bila ljubomorna pa se moraš malo potruditi odgovorio je Ante. Ante je otišao, a ja obavio svoje pa oitišao kod Ane u sobu. Ana je bila samo u spavaćici i ležala na boku, legao sam na krevet do nje podigao joj spavaćicu pa joj počeo trljati pičku i ljubiti po vratu. Ana se počela meškoljiti i tiho uzdisati, a kada se probudila rekla je pitajući me jebao si mi mater, jesam i sada ću da jebem tebe rekao sam. Prebacila je nogi preko moga kuka, a ja sam joj stavio kurac u pičku, jebali smo se tako nekih 10-15 minuta dok nismo oboje svršili samo sam ja sad umjesto Željkine pičke punio Aninu. Nakon toga vratio sam se u svoj krevet kraj Željke da odspavam još koji sa, u tom momentu se Željka probudila pitavši me di sam, odgovorio sam joj kako sam bio na zahodu pa krenuo i nju da mrljam po pički.

Nemoj sve me boli rekla je, hajde mi ga onda popuši rekoh joj, spustila se dolje te mi ga počela pušiti sa čudnim izrazom lica jer su na njemu bili sokovi koji su se cijedili iz Anine pičke, nije ništa rekla već je samo nastavila da puši.

Još Erotskih priča?

Ja i frendova mama Sanja

ja i Sanja 40 godina mama za jenamje

Trudna najbolja prijateljica

jebanje trudne najbolje prijateljice dok joj muza nema

Mala Nelly

Nakon dugo vremena susreo sam djevojku koju sam dobro poznavao iz djetinstva,pa smo noć zasladili vrelim sexom

Nova susjeda - 16.dio

Do trenutka kada su moje međunožje susrele Majine jastučaste guzice i moja jaja naletjela na njezin natopljeni prorez, moj kurac je bio tvrđi nego ikada prije. Oboje smo zastenjali dok se Majin ispruženi sfinkter stezao oko debelog korijena moje osovine. Gumena toplina njezinih analnih stijenki koje su me stezale dok joj se rektum preoblikovao oko moje tjemene osovine osjećao sam se tako dobro, više od svega o čemu sam ikada sanjao. Biti obavijen od vrha do baze u glatkom grljenju Majine guzice bilo je nebesko. Bilo je nevjerojatno erotično, ali i stvarno intimno, na čudan i neočekivan način. Maja, o moj Bože! Dahtao sam dok sam se naginjao nad njezina izvijena leđa sve dok nam se glave nisu približile i mogao joj njuškom maziti vrat. Uzela si mi sav kurac! Ušao sam skroz u tvoje dupe, Majči, super je! Uuuh Zvone! stenjala je u moja usta, poluzatvorenih očiju gorjele su od požude. Osjećam kako tvoj kurac pulsira u meni... O moj Bože, tako si duboko u mojoj guzici... Osjećam se tako rastegnuto i napunjeno, uuuh! Tako me dobro ispunjavaš, Zvone, volim se osjećati tako puna tebe! “Dušo, ti si nevjerojatna,” promrmljao sam ljubeći njezino prekrasno lice. Još uvijek kružeći prstima po njezinom nabreklom klitorisu, drugom rukom sam je obuhvatio, točno preko njezinih teških sisa. Ispunivši dlan velikom teškom sisom, uhvatio sam se za Majino sladostrasno tijelo i pritisnuo prsa na njezina izvijena leđa. Držeći Maja čvrsto uza sebe, promiješao sam joj utrobu svojom drškom za istezanje stražnjice, natjeravši je da nekontrolirano stenje kad me njezin šupak počeo nepravilno stiskati. Dok sam polako ljuljao bokovima u njezino mesnato dupe, kost mi se trzala od zadovoljstva unutar Majinog toplog baršunastog rektuma. Moje je uzbuđenje raslo iz sekunde u sekundu, a očito je raslo i Majino dok su moji prsti ubrzavali trljanje klitorisa. Ovo je nevjerojatno, progunđao sam u njezino zadihano lice dok sam nastavio polako brusiti svoj potpuno zakopani kurac unutar njezinog tijesnog analnog tunela, drhteći cijelim tijelom, opijen svojim prvim okusom sodomije. Ti si najbolja Majči! Tvoja guzica je epska... Tako vruća i uska, tako dobra! Ohhh jebote! Odjednom je Majino tijelo počelo drhtati poda mnom, a oči su joj se otvorile. Usta su joj bila opuštena, a njezin punjeni šupak sve se jače stisnuo oko mene dok je žurno mrmljala: Uuuh, poljubi me Zvone, ja sam... Ooooh jebote, svršit ću! Ohh da, dodirni mi klitoris, nastavi me trljati kao to, da! Uuhhh jebote da, poljubi me, prstom me, poljubi meee! Brže vrteći njezin klitoris između prstiju, jedva sam imao vremena usisati njezina ponuđena usta u svoja prije nego što je došla Maja. Bilo je tako iznenadno i intenzivno. Mlatila je u mom zagrljaju i osjetio sam kako mi sokovi od njezine mace kapaju po prstima dok se njen mreškasti rektum počeo ritmički stezati i otpuštati, masirajući moju potpuno zakopanu osovinu. Osjećao sam se nevjerojatno. Majin ionako pripijeni šupak još se više zategnuo dok me njezin sfinkter istegnut kao prianjajući penis zgrabio u podnožju, a njezini analni zidovi stisnuli su moju dužinu u slijedu mužećih analnih poteza koji su mi oduzeli dah. Bilo je jednostavno predobro. Prije nego što sam to uopće shvatio, svršavao sam kao lud u Majino dupe, puneći joj rektum bujičnim mlazom toplog sjemena. Mislim da je osjećaj moje sperme koja je preplavila njezinu utrobu učinio njezin orgazam još intenzivnijim, jer je njezina maca samo nastavila šikljati po mojim prstima od klitorisa. Oduševljeni tako snažnim vrhuncem, iznenađeni intenzitetom našeg prvog analnog spajanja, Maja i ja smo uživali u usnama, a naša divlja ljubavnica prigušivala je naše gunđanje oslobađanja.

Nova susjeda - 15.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Nova susjeda - 14.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 2766

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija