Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NEKONVENCIONALNA OBITELJ VII

Kasnije tog dana kada smo svi bili doma krenuli smo u otvoren razgovor, sve su tajne izašle na vidjelo. Veza između Ane, Ante i mene, Lana je priznala Željki kako se jutros jebala sa Antom i sa mnom i za kraj Željka je rekla da je trudna, svi su se zagledali u mene čekajući moju reakciju. Bio je to svojevrsni šok koji je kratko trajao, ustao sam se pa krenuo prema Željki te joj rekao kako se baš veselim biti tata pa se sagnuo prema njoj i dao joj poljubac koji je ona prihvatila što mi je bio jasan znak da i ona želi isto. Ovo je divno bit ćemo jedna velika nekonvencionalna sretna obitelj te smo se svi počeli smijati. Sad kad se sve zna ovo moramo proslaviti rekoh pa počeo otkopčavati hlače i spuštati ih do gležnjeva, primio sam kurac i približio ga Željki koja ga je odmah primila u ruku i počela pušiti.

Ostali su nas jedno vrijeme gledali, a onda su se i oni priključili, sveukupna situacija za stolom me je nevjerojatno napalila da sam uhvatio Željku za kosu pa je počeo malo žešće gurati kurac u usta. Zatim smo se nakon nekog vremena prebacili u dnevni boravak, Lana i Ana nastavile su pušiti Anti kurac, ja sam se glavom zabio među Željkine noge pa joj počeo lizati pičku. Nakon nekoliko minuta krenuo sam jebati Željku, jebao sam ju i grubo joj mijesio seise. Dolje na podu bio je trojac Ana je jahala Antu koja je leđima naslonjena na Lanu držeći se rukama oko njenog vrata koja je pak bila na Antinom licu te pičku trljala o njegov jezik, a Ani je jednom rukom mijesila sisu, a drugom rukom trljala Ani klitoris. Ja sam svršio puneći Željku dok sam ju jebao s guza, zatim mi ga je ponovno počela pušiti bila je prava pušačica kurca tako da mi ga je ubrzo ukrutila.

Zatim sam podigao Lanu s Ante pa je naguzio na trosjedu počevši da ju jebem s guza, Željka mi se približila pa smo se počeli žvaliti. Jao Željka koliko sam često maštao kako te jebem rekao je Ante pa došao iza Željke te joj ga metnuo s guza. Dok sam ja guzio Lanu Ana mi je lizala šupak znao sam što mi slijedi pa sam se skroz opustio te čekao da me Ana počne jebati.
Očekivao sam da će mi Ana gurnuti prst ili dva, ali umjesto njih zabila mi je dildo, propeo sam se kao konj i počeo žestoko jebati Lanu, ona je glasno stenjala i svršavala ja sam se jedva suzdržao da ne svršim u Lanu pa sam zadnji tren izvadio kurac i počeo svršavati po njenoj guzici i leđima. Ana je izvukla dildo ja sam sjeo na trosjed da dođem malo na sebe u tom je i Ante počeo svršavati zajedno sa Željkom.

Sad je moj red rekla je Ana ja još nisam svršila, posjela je Antu do mene pa nam počela drkati i pušiti u pomoć su joj priskočile Željka i Lana tako da su nam kite opet bile spremne. Nisam vjerovao da ću opet moći bez nekakvog stimulansa, onda je Ana sjela i zajahala Antu rukama raširila guzove te pričekala da joj ga ja stavim u šupak. Ante i ja već prokušanim tempom jebali smo Anu, Željka i Lana sjedile su do nas i drkale si pičku. Ana je uživala kao i svaki puta kada smo je obojica istovremeno jebali svršavala je u serijama, palo mi je na um luda ideja, zamislio sam da ani stavim dildo u šupak, a kurac gurnem u pičku. Izvadio sam kurac iz njene guze i zamijenio ga dildom, zaustavio sam ih i rekao Ani da se pripremi za ovo što slijedi, samo daj nema toga što neću moći da odradim rekla je Ana.

Prislonio sam kurac do Antinog te ga uz njegov počeo gurati u pičku, počela je da se dreči, ušao sam do pola bilo bi šteta sada odustati pa sam ga gurnuo do kraja. Ana je bolno kriknula, ali to nije bila samo bol već i silan orgazam koji je doživjela. Jesi dobro pitao sam ju, daaaa prolomio se uzdah jebite me rekla je Ana, počeli smo da je jebemo polako, a kada se pička raširila da nas prima nesmetano počeli smo podizati tempo. Lana je preuzela dildo iz moje ruke i počela da joj ga gura u guzu. Ana je uživala kao nikad, a bome uživao sam i ja pogotovo u osjećaju trenja između Antinog i mog kurca kao i tuckanje jaja o jaja. Nakon nebrojenih orgazama ana je konačno posustala, ali zadovoljna i zadovoljena. Zatim smo se samo prebacili Ante na Lanu, a ja na Željku. Ponovo sam Željki lizao pičku, a Lana i Željka su pušile Anti.

Koju ćemo prvo pitao je Ante, starije i trudnice imaju prednost odgovorim.
Očekivao sam da će mi Ana gurnuti prst ili dva, ali umjesto njih zabila mi je dildo, propeo sam se kao konj i počeo žestoko jebati Lanu, ona je glasno stenjala i svršavala ja sam se jedva suzdržao da ne svršim u Lanu pa sam zadnji tren izvadio kurac i počeo svršavati po njenoj guzici i leđima. Ana je izvukla dildo ja sam sjeo na trosjed da dođem malo na sebe u tom je i Ante počeo svršavati zajedno sa Željkom. Sad je moj red rekla je Ana ja još nisam svršila, posjela je Antu do mene pa nam počela drkati i pušiti u pomoć su joj priskočile Željka i Lana tako da su nam kite opet bile spremne. Nisam vjerovao da ću opet moći bez nekakvog stimulansa, onda je Ana sjela i zajahala Antu rukama raširila guzove te pričekala da joj ga ja stavim u šupak.

Ante i ja već prokušanim tempom jebali smo Anu, Željka i Lana sjedile su do nas i drkale si pičku. Ana je uživala kao i svaki puta kada smo je obojica istovremeno jebali svršavala je u serijama, palo mi je na um luda ideja, zamislio sam da ani stavim dildo u šupak, a kurac gurnem u pičku. Izvadio sam kurac iz njene guze i zamijenio ga dildom, zaustavio sam ih i rekao Ani da se pripremi za ovo što slijedi, samo daj nema toga što neću moći da odradim rekla je Ana. Prislonio sam kurac do Antinog te ga uz njegov počeo gurati u pičku, počela je da se dreči, ušao sam do pola bilo bi šteta sada odustati pa sam ga gurnuo do kraja. Ana je bolno kriknula, ali to nije bila samo bol već i silan orgazam koji je doživjela. Jesi dobro pitao sam ju, daaaa prolomio se uzdah jebite me rekla je Ana, počeli smo da je jebemo polako, a kada se pička raširila da nas prima nesmetano počeli smo podizati tempo.

Lana je preuzela dildo iz moje ruke i počela da joj ga gura u guzu. Ana je uživala kao nikad, a bome uživao sam i ja pogotovo u osjećaju trenja između Antinog i mog kurca kao i tuckanje jaja o jaja. Nakon nebrojenih orgazama ana je konačno posustala, ali zadovoljna i zadovoljena. Zatim smo se samo prebacili Ante na Lanu, a ja na Željku. Ponovo sam Željki lizao pičku, a Lana i Željka su pušile Anti. Koju ćemo prvo pitao je Ante, starije i trudnice imaju prednost odgovorim.
Ante me je jebao fantastično stenjao sam i dahtao uživajući, a uživao je i Ante jer je počeo baš da me razvaljuje rastura, nakon nekog vremena promijenili smo pozu. Ja sam ga zajahao pa se počeo nabijati na njegov kurac, imao sam osjećaj da ću pasti u nesvijest zbog krvi koja je pumpala moj kurac koji je bio tvrđi nego ikad do sad.

Cure je to baš napalilo toliko da nisu čekale nas da završimo već su i one počele da odrađuju zajednički dogovor. Ana i Lana bile su u pozi 69 Lana je bila dolje, a Ana gore te su jedna drugoj lizale pičke, Željka je bila iza Ane i lizala joj šupak. Ah ah jebote svršit ću počeo je govoriti Ante, skinuo sam se s njegovog kurca te po prvi put u životu u ruku primio tuđi kurac pa mu ga počeo drkati, a onda i po prvi put pušiti. Baš ga dobro pušiš rekao je Ante, hvala poslije je tvoj red odgovorim te se vratim na drkanje i pušenje njegovog kurca. Par trenutaka kasnije Ante je počeo svršavati po mome licu, sreća moja da nije bilo puno sperme jer je većina završila na i u curama. Zbog Viagre kurac mu je i dalje stajao uspravno, zatim sam se ustao i rekao Anti da je sada njegov red.

Onda je i on po prvi put primio kurac ruku pa mi ga počeo drkati, a onda je i po prvi put ustima uzimati kurac, isplazio je jezik i počeo mi oblizivati glavić i povremeno mi ga usnama usisavati, a onda ga je konačno primio cijeloga ja sam lagano pomicao kukove i tako ga lagano jebao. Do nas su cure isto nastavile, Ana je na sebi imala strap on i njime u misionarskoj pozi jebala Željku, a Lana je bila na njenom licu i svoju pičkicu trljala o Željkin jezik. Daj da te jebem u bulju rekao sam Anti, ante mi se naguzio držao sam kurac u ruci drugom sam mu razmaknuo guzove i glavić prislonio na njegov šupak. Počeo sam ga gurati nije baš išlo lagano pa sam uzeo kremu i počeo prstima razmazivati te mu gas počeo širiti, a onda sam namazao i svoj kurac pa ga počeo gurati u njegov šupak.

Počeo je da klizi ulazio je polako lagano sam ga vadio te ponovno gurao ulazeći sve dublje te malo po malo ušao cijeli. Baš je bio uzak primio sam ga za bokove pa počeo lagano da ga jebem i navlačim na kurac. Ante je stenjao i uživao, a naravno uživao sam i ja njegov uski šupak davao mi je fenomenalan i neopisiv osjećaj i ugođaj pa sam počeo sve jače da ga jebem trpao sam mu ga cijelom dužinom. Počeo sam osjećati da ću svršiti nisam ga želio vaditi nego sam htio da mu spermom napunim šupak, naglo sam ga zabio još par puta te u trzajima počeo svršavati u njegov šupak. Izvadio sam ga i samo se srušio na trosjed Ante je sjeo do mene izjeban i nasmijan. Sjedili smo jedan do drugoga gledali u naše djevojke koje su bile u krugu te jedna drugoj lizale pičke, a nas dvojica drkali smo jedno drugom te smo se nakon nekog vremena pridružili curama na stavljajući orgije do duboko u noć.


Nakon svega postali smo prava nekonvencionalna obitelj sretna i puna ljubavi. Naravno sexa nam ne nedostaje i dalje se uzimamo međusobno, Ana je rodila prekrasnu curicu, Željka i Lana došle su živjeti s nama te sad svi jedva iščekujemo novog člana ili članicu naše nekonvencionalne obitelji. KRAJ

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija