Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nekretnine i sex

Imam 37 godina i rastao sam se od moje bivše koja je ostala u drugom stanju sa svojim šefom prije godinu dana. Sada sam odlučio kupiti sam svoju nekretninu, a za svoju stalnu lokaciju sam odabrao Istru. Ne na samoj obali, jer je tamo tolika gužva, već u unutrašnjosti, ali sam na moru mogao biti za dvadesetak minuta autom. Doduše, trebalo je prvo kupiti nekretninu.

Novac mi nije predstavljao problem, jer sam prodao stan u Zagrebu za solidne novce, a i starci koji su bili dosta imućni i koji su inače živjeli već godinama u Crikvenici su mi odlučili pomoći sa solidnim iznosom. Dakle, novac nije bio problem, ali mi je lokacija počela predstavljati problem. Gledao sam već nekoliko nekretnina, a lokacije koje su mi se sviđale nisu imale ono što sam ja tražio. A s druge strane nisam baš ni htio kupiti nekog mačka u vreći ili neku rupu bez dna.

Promjenio sam par agencija za nekretnine i napokon našao jednu malu agenciju iz Novigrada, a tu sam upoznao i Kiaru.

Kiara je bila plavuša predivnog tijela, jače guze i butina, a skladno sve ukomponirano na 176 cm visine. Plave oči su djelovale kao da gledaju kroz tebe, a sa njenih 33 godina izgledala je kao da ima 23. Bila je udata i majka četverogodišnjeg sinčića. Bila je iz Poreča, a radila je u Novigradu, a igrom slučaja znala je za tu nekretninu koja se tek našla na prodaji, jer je prodavatelj bio neki rod njene mame. Volim te obiteljske veze u Hrvata.
Uglavnom, kad sam bio došao u tu agenciju i raspitivao se za neke nekretnine, nisam odmah razgovarao sa njom, već sa vlasnicom, a ona je nekako slušala iz prikrajka, pa je rekla šefici da možda ona ima ono što ja tražim.

Tada sam ju prvi put ugledao i jebeno mi se sviđalo ono što sam ugledao. Čak mi se i macan u gaćama počeo buditi, mada se je rijetko dizao na prvu. Inače, imam solidan komad kurca u gaćama, punih 22 cm dužine i širokog glavića, ali eto mojoj bivšoj ženi nije bio dovoljan. I tako se ja dogovorim sa Kiarom da se nađemo drugi dan, jer je već bilo prošlo 17 sati, u Brtonigli, pa će mi pokazati nekretninu.

Tu noć baš i nisam nešto naročito spavao, jer mi se Kiara motala po mislima i zamišljao sam ju u svim mogućim pozama i kako moj kurac ulazi u njenu, nadao sam se, obrijanu pičku ili nestaje između njenih bujnih usana i nestaje u toplini njenih usta. Ujutro sam se probudio kurca sljepljenog od sperme i dok sam se tuširao trudio sam se sam sebi utuviti u glavu da se smirim i dobrano ohladim.

Kako sam bio u hotelu u Puli, krenuo sam dosta rano kako bih na vrijeme došao u Brtoniglu, a uz put sam popio i kavu koju sam preskočio u hotelu skupa sa doručkom. Planirao sam pozvati Kiaru na ručak, bez obzira na rezultat kupovine, a možda čak i odvesti u krevet, iako sam jasno vidio prsten na njenoj ruci. Ali, bilo je nešto u njenom pogledu, a i govoru tijela što mi je davalo nekakvu šansu, minimalnu, ali ipak šansu. Iako je bilo proljeće, svuda okolo po drveću i grmlju su se vidjeli tragovi rose, a i trava je bila mokra, pa sam zaključio da je odabir tenisica bio pravi izbor. Doduše, iako sam imao novaca, nekako sam se najbolje osjećao u sportskim izdanjima, od kojih bi elegantni vrh predstavljale traperice, košulja i neki sportski sako. Tako je bilo i danas. Kiara me već čekala kraj svog Fiata 500, pa sam parkirao svoj mercedes koji je još imao zagrebačke tablice do nje i samo je rekla da ne izlazim iz auta, već da ju pratim.

Vozili smo se nekih desetak minuta po uskim cestama, uz par šumaraka i došli do jednog imanja, ne kuće, jer je tu bilo još dvije tri zgrade, već do pravcatog imanja. Čovjek bi rekao da je u Toskani, ali bilo je predivno i odmah sam odlučio, mada sam htio da budem duže uz Kiaru, pa nisam ništa rekao. Odmah se vidjelo da je malo zapušteno, zbog visine trave i pomalo neurednih grmova ruža i još kojekakvog bilja, ali bilo je očaravajuće. Provela me kroz cijelu kuću objašnjavajući gdje je što, čemu što služi, uz napomenu da je u cijeni i namještaj, ali ja sam već prekrižio u glavi masu toga, a onda i po cijelom imanju. Moram priznati da sam više gledao njene duge i jake noge utegnute u hlače, te bujne sise ukročene bijelim grudnjakom ispod isto tako bijele bluze sa nekakvim volanićima.

Štikle je zamijenila bijelim kožnim tenisicama, dok se duga plava kosa opustila na njenim ramenima i leđima. Mora da sam se dobro zamislio jer me trgla, spontano prešavši na "Ti" što sam ja potencirao od početka:

- Damjan, da li si me čuo što sam rekla?
- Oprosti Kiara, nešto sam se zamislio.. . -trgnuo sam se i izbacio najbolji osmijeh koji sam imao.
- Vidim, vidim.. . -rekla je kroz smijeh, a kad sam ispratio njen pogled shvatio sam da gleda izbočinu na mojim hlačama.
- Ohhh.. . oprosti.. -prtljao sam tražeći neku ispriku, ali nisam ništa nalazio jer sam ovo doživio prvi put do sada, međutim nisam ni trebao.
- Hmmmmm.. .. nemam ja ništa protiv, jer da budem iskrena, već dugo nitko nije ovako reagirao na moje prisustvo.. -smješkala se i pružila mi ruku- Dođi, daj da riješimo taj problem, aaa..

i moram vidjeti kako to izgleda van hlača. -ovo zadnje je rekla promuklo.

Uvela me u kuću i direktno u jednu od dvije sobe koje su bile u prizemlju, pa me gurnula na krevet i krenula sa otkopčavanjem mojih hlača, a onda i izvlačenjem mojeg slinavog kurca iz gaća:

- Uhhhhhh.. . kako je lijep.. -primila ga je i prošla prstima po cijelom kurcu, do jaja, a onda ga i liznula- mmmmm.. . i sladak..

Više nije govorila već mi je obrađivala kurac svojim jezikom, usnama, i rukom, a nako par minuta nisam više mogao i počeo sam špricati po njenom licu, u usta i po rukama. Sve je skinula i oblizala zadovoljno se smješkajući, a onda se krenula skidati, a i ja brzo za njom, te smo uskoro bili oboje goli. Njena, hvala Bogu, obrijana pička se sjajila od sokova koji su već natopili njene gaćice, a onda me zajašila nabivši svoju mokru pičku na moje lice, a ona se posvetila mom kurcu koji je i dalje bio uspravan.

Miris njene pičke pomiješan sa nekom kremom je bio fenomenalan i ja sam ju naprosto proždirao. Grizao sam joj usmine, lizao i cuclao klitoris, gutao njene sokove koji su curili iz nje, a kad se odmakla bio sam malo razočaran, kao dijete kad mu uzmeš omiljenu igračku, ali me brzo oduševila kad se nabila na moj tvrdi kurac. Nije joj mogao ući odjednom, već je u nekoliko puta uspjela se spustiti do jaja. Kad je sjela na jaja, mirovala je nekoliko trenutaka, a onda krenula sa nabijanjem, dok sam joj ja mijesio one bujne sise koje su lagano visile od težine. Bila je savršena, osim malo strija od poroda na trbuhu i po guzi, ali ništa strašno. Nakon pet minuta je svršila i pala na mene u nekom grču, a ja sam ju samo polegao na krevet potrbuške i smjestio se iza nje. raširio sam joj malo noge i ugurao kurac natrag u njenu pičku, ma prije nego sam nastavio čuo sam kad je rekla da mogu svršiti u nju.

Više mi nije ni trebalo. Počeo sam odmah žestoko, zabijao sam joj ga do jaja u pičku, a ona je stenjala i vrištala ispod mene kad bih bio malo pregrub, ali joj nije smetalo. Svršila je još jednom prije nego sam ja došao do svog orgazma i zabio joj kurac do kraja u pičku da je i mene zaboljelo, ali je taj osjećaj pražnjenja bio neopisiv i nešto izvan svega. Tresao sam se na njoj, dok su me ruke, a i leđni mišići lagano boljeli, ali znao sam da je vrijedilo.

Još smo kratko ležali dolazeći do daha, a onda smo se spremili i otišli na ručak na koji sam ju pozvao. Doduše malo se nečkala, ali kad sam rekao da kupujem nekretninu pristala je. Za vrijeme ručka sam saznao dosta o njoj, a i ona o meni, a na moje pitanje kako se odlučila za seks, samo se nasmiješila i rekla:

- Mi istrijanke smo dosta poduzetne, a i otvorene prema svemu, pa tako i seksu.

Ja sam naučila da ono što mi se sviđa uzmem, a tebe sam poželjela još jučer u uredu, pa sam jutros popila pilulu i eto..

Nasmijao sam se tome, ali sam kimnuo zadovoljno. Kupio sam nekretninu, a tijekom naredne godine dok sam se bavio renovacijom imanja, Kiara bi navratila skoro svaki drugi tjedan na seks bez obaveza. Jebali smo se kao da smo gladni jedno drugoga, i voljeli smo isprobavati, pa joj je tako stradala i guza, te par dana nije mogla sjediti normalno. Srećom pa joj muž radi u Italiji. I uvijek sam joj morao dobro napuniti pičku, usta i guzu, tako da ga nisam niklad drkao kad sam bio sam. Doduše znao sam da to neće trajati vječno, pogotovo sad kad sam naletio na Adrijanu iz Kaštelira. Svejedno, Kiara je rekla da kad god se poželim neobaveznog seksa ili mi dosadi Adrijanina pička, njene riječi kunem se, mogu ju nazvati i doći napuniti njenu.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 7933

Autor priče

Zoran53
Zoran53
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 191 cm
Težina: 115 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija