Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nemirna Mirna

Drugi dan smo Mirna i ja odlučili da idemo na kupanje, pa smo se spremili i nakrcani ležaljkama i ručnicima, te hranom i pićem u prijenosnom frižideru otišli do jedne plaže koja nije bila velika, ali je bilo teško doći do nje.
Dok smo se vozili Mirna mi je milovala kurac preko kupaćih, a ja joj nisam htio ostati dužan, pa sam zavukao ruku ispod njene haljinice i ugurao prst u gaćice, te joj počeo trljati klitoris. Uskoro je počela svršavati, a pritom je svojom rukom stisla moja jaja tako jako da sam skoro izletio sa ceste.

Uskoro smo stigli i parkirao sam u hlad borova znajući da ću poslije imati problema sa smolom na autu, ali sad me to nije brinulo. Nakrcani smo se spustili do plaže po uskoj stazici između stijena i mora. Plaža je bila pusta, a moglo nas se vidjeti samo sa mora. Brzo smo se raspremili, a ja sam stavio ležaljke u jedini hlad koji je pružala osamljena crnika uz samu plažu. Dok sam ja sve složio Mirna je bila već u vodi, pa sam se požurio i ubrzo bio uz nju u vodi.
Pokušavala me potopiti, ali joj baš nije išlo. Onda me obgrlila nogama, pa je mogla osjetiti da mi je kurac već napet od te naše igrice u vodi. Zagrlila me i šapnula:

- Da odemo malo u pliće, ha?
- Može...

Otplivali smo do plićaka i izvalili se na šljunak. Legao uz nju i počeli smo se ljubiti, a onda sam joj počeo milovati sise i preko trbuha se spuštati do njene pice. Kad sam ušao prstima u njene gaćice samo je uzdahnula i raširila noge, a ja sam gurnuo dva prsta u njenu picu i počeo ju trljati. Ona je stenjala i uzdisala, a u jednom trenutku me i ugrizla za usnicu. Odvezao sam joj trakice na gaćicama i skinuo ih, te sam skinuo svoje i prebacio se između njenih nogu, namjestio kurac na ulaz u njenu picu i naglo ga gurnuo u nju. Ona je lagano vrisnula, ali je brzo dodala:

- Daj, daj...samo me jeeeebiii...

Počeo sam ju pumpati kao lud, a kamenčići su se urezivali u moja koljena. Jaja su mi lupkala po vodi i njenoj guzi. Ona je svršila već dva puta, a i meni se bližilo, te sam uskoro zalio njenu unutrašnjost toplom spermom. Ona je zabila svoje nokte u moja ramena i obgrlila me nogama, te sam ostao u njoj dok mi se kurac nije spustio.

Odigao sam se sa nje, te sam joj pomogao da ustane i izašli smo na plažu. Obukli smo gaćice u slučaju da se netko pojavi na plaži. Legla je na ležaljku potrbuške, te mi pružila ulje za sunčanje da ju namažem. Odvezao sam joj gornji dio badića i namazao joj leđa, te sam krenuo od stopala prema stražnjici. Kad sam došao do guze ponovo sam odvezao njene trakice i samo preklopio stražnji dio gaćica i počeo joj mazati guzu. Ona je podigla glavu i upitala:

- Jel potrebno mazati guzu?
- Da da...moramo to namazati da ne izgori na suncu -dodao sam sa smješkom.

Dok sam ju mazao, prstima sam se spustio do pice i malo ju protrljao i ušao u nju, ona je zadovoljno promumljala, a onda sam prstom druge ruke došao do šupčića i počeo ga masirati, na što se ona trgla:

- Hejjj...nisam nikad doooo..ahhhhh... -moj prst je ušao u njen šupčić, a onda je nastavila- Mmmm..dobro je..nisam ga nikad dobila u guzu...mmmm.. Hoćeš biti nježan? -upitala je pogledavši me preko ramena.
- Naravno -rekao sam i izvukao prste iz pice, te nalio još ulja na njen šupak i počeo ga utrljavati, a onda ugurao još jedan prst uz njeno trzanje.

Uskoro su oba prsta ulazila bez problema u njenu guzu, pa sam pogledao okolo i pošto nikoga nije bilo blizu, spustio sam svoje kupaće, nauljio kurac uljem za sunčanje, opkoračio ju i stavio kurac na ulaz u guzu. Ulazio sam polako, prvo glavić, pa ju tako jebao skoro minutu, a onda sam počeo uguravati i ostatak kurca, a guza je bila sve šira i šira. Dotle je ona stenjala na ležaljci, a svako toliko bi zacvilila ako bi bio malo grublji. Ubrzo sam ušao do kraja i počeo sam ju jebati sve jače i jače, te sam ubrzo svršio i napunio joj guzu spermom. Podigao sam se i gledao kako joj je šupak pun moje sperme, a onda sam primjetio da je i ležaljka između njenih nogu totalno mokra, što mi je govorilo da je i ona obilno svršila.

Otišao sam do mora, te sam sjeo onako gol u vodu i isprao kurac, a onda se i ona pridružila, te sjela u plićak kraj mene. Uskoro je oko nje plivala moja sperma i njeni sokovi. Naslonila se na mene i tiho rekla:

- Ovo ćeš mi platiti..
- Da? A kako?
- Večeras ćeš mi lizati picu dok ne svršim barem pet puta, a onda i guzu. Treba joj melem nakon tvoje kurčine.. -tu je uzdahnula i dodala- Rasturio si ju..sve me boli i peče..
- Onda ju treba namazati -rekoh i pomogoh joj da ustane, te smo se vratili na ležaljke.

Ponovo je legla na trbuh, a ja sam izvukao kremu za ruke, te se nagnuo nad njenu guzu i malo joj jezikom prešao preko crvene guze i natečenog šupčića na što je ona zadovoljno uzdahnula, a onda sam ju lagano namazao kremom i pomogao joj obući gaćice.

Ostatak dana smo se samo kupali i sunčali, jer više nismo bili sami na plaži, a i čuvali smo se za navečer...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija