Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nemirna Mirna

Ocjena: 5

Drugi dan smo Mirna i ja odlučili da idemo na kupanje, pa smo se spremili i nakrcani ležaljkama i ručnicima, te hranom i pićem u prijenosnom frižideru otišli do jedne plaže koja nije bila velika, ali je bilo teško doći do nje.
Dok smo se vozili Mirna mi je milovala kurac preko kupaćih, a ja joj nisam htio ostati dužan, pa sam zavukao ruku ispod njene haljinice i ugurao prst u gaćice, te joj počeo trljati klitoris. Uskoro je počela svršavati, a pritom je svojom rukom stisla moja jaja tako jako da sam skoro izletio sa ceste.

Uskoro smo stigli i parkirao sam u hlad borova znajući da ću poslije imati problema sa smolom na autu, ali sad me to nije brinulo. Nakrcani smo se spustili do plaže po uskoj stazici između stijena i mora. Plaža je bila pusta, a moglo nas se vidjeti samo sa mora. Brzo smo se raspremili, a ja sam stavio ležaljke u jedini hlad koji je pružala osamljena crnika uz samu plažu. Dok sam ja sve složio Mirna je bila već u vodi, pa sam se požurio i ubrzo bio uz nju u vodi.
Pokušavala me potopiti, ali joj baš nije išlo. Onda me obgrlila nogama, pa je mogla osjetiti da mi je kurac već napet od te naše igrice u vodi. Zagrlila me i šapnula:

- Da odemo malo u pliće, ha?
- Može...

Otplivali smo do plićaka i izvalili se na šljunak. Legao uz nju i počeli smo se ljubiti, a onda sam joj počeo milovati sise i preko trbuha se spuštati do njene pice. Kad sam ušao prstima u njene gaćice samo je uzdahnula i raširila noge, a ja sam gurnuo dva prsta u njenu picu i počeo ju trljati. Ona je stenjala i uzdisala, a u jednom trenutku me i ugrizla za usnicu. Odvezao sam joj trakice na gaćicama i skinuo ih, te sam skinuo svoje i prebacio se između njenih nogu, namjestio kurac na ulaz u njenu picu i naglo ga gurnuo u nju. Ona je lagano vrisnula, ali je brzo dodala:

- Daj, daj...samo me jeeeebiii...

Počeo sam ju pumpati kao lud, a kamenčići su se urezivali u moja koljena. Jaja su mi lupkala po vodi i njenoj guzi. Ona je svršila već dva puta, a i meni se bližilo, te sam uskoro zalio njenu unutrašnjost toplom spermom. Ona je zabila svoje nokte u moja ramena i obgrlila me nogama, te sam ostao u njoj dok mi se kurac nije spustio.

Odigao sam se sa nje, te sam joj pomogao da ustane i izašli smo na plažu. Obukli smo gaćice u slučaju da se netko pojavi na plaži. Legla je na ležaljku potrbuške, te mi pružila ulje za sunčanje da ju namažem. Odvezao sam joj gornji dio badića i namazao joj leđa, te sam krenuo od stopala prema stražnjici. Kad sam došao do guze ponovo sam odvezao njene trakice i samo preklopio stražnji dio gaćica i počeo joj mazati guzu. Ona je podigla glavu i upitala:

- Jel potrebno mazati guzu?
- Da da...moramo to namazati da ne izgori na suncu -dodao sam sa smješkom.

Dok sam ju mazao, prstima sam se spustio do pice i malo ju protrljao i ušao u nju, ona je zadovoljno promumljala, a onda sam prstom druge ruke došao do šupčića i počeo ga masirati, na što se ona trgla:

- Hejjj...nisam nikad doooo..ahhhhh... -moj prst je ušao u njen šupčić, a onda je nastavila- Mmmm..dobro je..nisam ga nikad dobila u guzu...mmmm.. Hoćeš biti nježan? -upitala je pogledavši me preko ramena.
- Naravno -rekao sam i izvukao prste iz pice, te nalio još ulja na njen šupak i počeo ga utrljavati, a onda ugurao još jedan prst uz njeno trzanje.

Uskoro su oba prsta ulazila bez problema u njenu guzu, pa sam pogledao okolo i pošto nikoga nije bilo blizu, spustio sam svoje kupaće, nauljio kurac uljem za sunčanje, opkoračio ju i stavio kurac na ulaz u guzu. Ulazio sam polako, prvo glavić, pa ju tako jebao skoro minutu, a onda sam počeo uguravati i ostatak kurca, a guza je bila sve šira i šira. Dotle je ona stenjala na ležaljci, a svako toliko bi zacvilila ako bi bio malo grublji. Ubrzo sam ušao do kraja i počeo sam ju jebati sve jače i jače, te sam ubrzo svršio i napunio joj guzu spermom. Podigao sam se i gledao kako joj je šupak pun moje sperme, a onda sam primjetio da je i ležaljka između njenih nogu totalno mokra, što mi je govorilo da je i ona obilno svršila.

Otišao sam do mora, te sam sjeo onako gol u vodu i isprao kurac, a onda se i ona pridružila, te sjela u plićak kraj mene. Uskoro je oko nje plivala moja sperma i njeni sokovi. Naslonila se na mene i tiho rekla:

- Ovo ćeš mi platiti..
- Da? A kako?
- Večeras ćeš mi lizati picu dok ne svršim barem pet puta, a onda i guzu. Treba joj melem nakon tvoje kurčine.. -tu je uzdahnula i dodala- Rasturio si ju..sve me boli i peče..
- Onda ju treba namazati -rekoh i pomogoh joj da ustane, te smo se vratili na ležaljke.

Ponovo je legla na trbuh, a ja sam izvukao kremu za ruke, te se nagnuo nad njenu guzu i malo joj jezikom prešao preko crvene guze i natečenog šupčića na što je ona zadovoljno uzdahnula, a onda sam ju lagano namazao kremom i pomogao joj obući gaćice.

Ostatak dana smo se samo kupali i sunčali, jer više nismo bili sami na plaži, a i čuvali smo se za navečer...

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina