Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nemoral u restoranu

Taman kad čovjek pomisli da je odavno prošao zadnji vlak za pronaći neku seksbombu od cure, život se promjeni na bolje!

Seks bomba sa ubitačnim nogama, jako visoka curu od 185 cm, sitno kovrčava crvena kosa i naćin poludroljastog oblačenja da se jednostavno napališ u stotinku, ne treba predigre da ti se podigne kurac.

Ali svaka seks bomba dolazi sa nemoralnim pričama, baš to što mi je falilo.

Inaće sam donedavno doživio prometnu nesreću i neko vrijeme sam ležao u bolnici da dođem k sebi pa ti se počnu vrtiti raznorazni filmovi po glavi, uglavnom negativni jer si u takvom okruženju.

Ova dugonoga crvenokosa nemoralnog karaktera mi je došla kao naručena od neba, u stilu "evo ti mladiću malo vrhunske pičke da dođeš malo k sebi".

Skoro sve što možete na temi perverzije zamisliti je prošla. Nakon prometne mi se kurac jednostavno nije mogao dignuti na lijepe cure normalnog morala, ma nema šanse. Čovjek se promjeni, ali evo idemo dalje da isprobamo ovu curu.

Ona je htjela promjenu u životu, htjela je vezu ali je priznala da je probala puno puta prije i svaki put bi posrnula i prevarila bi dečka. Ovo je sada njoj izazov a sa druge strane je meni bio izazov imati curu skojom mogu raditi sve, bez granice, cura koja je javno priznala da za vrijeme studentskih dana je radila u striptiz baru da je usput za bogatiju klijentelu bila i prostitutka.

Kurva zlatnog srca mislim da je izraz koji se koristi za opis takve cure.

Danas radi kao višepozicinirana cura u vodečoj telekomunikacijskoj mreži.

Evo nas i mjesec dana je prošlo od prvog seksa i to na biljardskom u lokalnome pubu u Splitu. Jebali smo se pred ljudima od kojih smo izgubili igrajući partiju u parove.

Sada izlazimo vanka i koliko god da je seksi ovaj put je nosila prekratku ljetnu suknjicu i naravno bez tangi i to mi je rekla tek u gradu kada smo sjeli u restoran.

Naručili smo riblju platu, bilo je tu od orade preko divlje tune do zubaca.
Bijelo suho vino je pravi izbor bio uz to i počeli smo se pomalo ispod stola dodirivati nogama, ona prva naravno.

Scena me podsječala kao iz filma Sliver sa Sharon Stone, samo što ona nije imala što skinuti sa sebe, njene duge noge su sada ispod stola raširene.
Bilo koji pogled od ispod će pokazati njenu svježe obrijanu pičku.

Ostali smo sami na terasi, još je bilo ljudi ali ne sa naše strane.
Počela je jesti čokoladnu tortu sa žlićicom tako polako i seksi da bi jedva izvlačila žlićicu iz usta.

Ja u međuvremeno sam nogu tj stopalo počeo približavati prema njenoj pički i polako joj guram prema unutra.

"aaaaaah! " zastenje na full glas, i očito je bilo preglasno pa se nasmijala.. . nastavio sam i sada već malo lakše stenje dok joj stopalo sa prstićima guram polako.

Nismo mogli više i dignem se i uzmem je za ruke i ravno u wc.

Wc je bio ogroman, kao onaj tip na aerodromima sa 10 kabina. Mi izabrali jedan od srednjih kabina i odmah se spustio na koljena i ližem i grickam klitoris istovremeno.
Njene ruke je držala na moju glavu i počela mi je gurati glavu prema pičku tako da sam automatski ubrzao i žešće lizao.

Sad sam je podiga u zrak i njene noge su sada zamotane mene oko struka. Ali nisam mogao ravnotežu držati od alkohola pa sam je nabio na zid, podignuo lijevu nogu i jebao ravno u pičku sa jakim zabijanjima. Sada već stenje i čudo da nitko još nije naletio.

Okrenio sam je i sada je jeben analno sa jakim zabijanjima dok ona "ajde, jače, jače! " i naravno da sam još jače i izvadim kurac jer sam taman za svršiti i inaće bi joj svršio po faci ali ipak smo u restoranu i svršio sam joj u usta i progutala sporo kao da jede još uvijek čokaladnu tortu.

Evo umijamo se, ona namješta kosu, malo popravila šminku i vračamo se do stola.

Izvadim novac i ostavim bakšiš na stol, konobar naiđe i pita da li smo zadovoljni sa hranom a mi istovremeno "ooooh da! " sa osmijehom.

Što može čovjek više poželjeti te lude večeri.. . dobra hrana, seks bomba, seks na javnom.. . jeli ima još čega?

a ništa ostala nam je šetnica po rivi pa smo nakon toga otišli doma i nastavili na terasi iznova :)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija