Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nenadani seks na vjenčanju

Nedavno sam na sestrinom vjenčanju doživio seks iz snova. Suzi je bila žena od mladoženjinog kuma. Bila je prilično zgodna i nisam mogao pogled maknuti sa nje. Od kad smo se upoznali, vrtio sam se u njenoj blizini kao maca oko vruće kaše. Njoj je to godilo i način kojim je uzvračala na moju pažnju otkrivao je da se i ja njoj sviđam. Bila je u braku sedam godina, ali očito joj je muška pažnja bila više nego dobrodošla. Vrlo zavodljiva, seksi izgleda privlačila je pažnju većine muškog dijela velike svadbene povorke.

Mene je pomisao na seks s njom toliko uspalila da nisam više bio prepoznatljiv. Sve moje šale bile su insinuacije na seks i ona ih je prihvaćala kao da se znamo sto godina. Smijala se i nadovezivala na moje seksi fore, a meni je to samo rasplamsalo želju da je stvarno pojebem. Nisam znao što je u njezinoj glavi, ali meni su hlaće postale tijesne i postajo sam sve direktniji i opušteniji u razgovoru s njom. U jednom trenu pod utjecajem silne požude i alkohola, rekao sam nešto potpuno glupo, karakteristićno za nezrelog tinejdžera....
- Suzi, Suzi, ja bi tebe po guzi.... - ćim sam to rekao, osjetio sam se totalno glupo, ali bilo je gotovo.
No Suzi je prvo odvalila od smijeha, a potom odgovorila - Kako i s ćim? - Ostao sam bez teksta. Nisam znao da li da budem krajnje direktan i iskren ili da zaboravim cijelu priču. No način na koji me je pogledala, ohrabrio me je. Toliko me je palila da nisam mogao odoljeti....
- Ako smijem biti iskren..... - Budi! - prekinula me je. Rekla je to kao da želi isto što i ja. Osjećala se napetost u zraku i odlučio sam ići do kraja.
- Želim te od kad sam te vidio. Kurac mi je napet kao dinamit. Jako si seksi. - zarumenio sam se.
- Nisi mi odgovorio na pitanje. Želim čuti kako bi me po guzi i s ćime? - inzistirala je da budem precizniji.
- S ovim kurcem napetim u hlaćama. Prvo bi ti ga protrljao među guzovima, a onda ti ga uvalio cijelog. - Odgovorio sam odlučno.
- Gdje bi mi ga uvalio? - upitala je vidno zagrijana i zainteresirana.
- U guzu...ravno u guzu. Imaš neodoljivu guzu i izjebao bi te žestoko u guzu. - Postao sam krajnje direktan i pomalo drzak.
- Ohhhhhhh....kako dobro...obožavam to...Pa kad to misliš napravit? - upitala je grizeći si usne.
- Odmah....

Svi su plesali, pili i jeli i niko nije ni primjetio da smo nas dvoje otišli. Ja sam izašao prvi i čekao je vani. Otišli smo do mog auta i odvezli se na jedno lijepo mjesto ublizini koje je bilo dobro skriveno i na osami. Već u autu je izvukla moj nabrekli kurac iz hlaća i navalila usnama na njega.
- Ohhhh....koliki kurac imaš..... mmmmm - i zgrabila ga usnama. Pušila mi ga je slasno i na trenutke sam se plašio da će ga odgristi.
- Sviđa ti se da je tako velik? - pitao sam, trpajući joj ga do grla u usta, a ona nije imala vremena za odgovor, već je punim ustima samo promrmljala i prela kao maca. Primio sam je za glavu želeći joj ga cijelog ugurati u usta. Lizala mi je glavić i jaja pa ga po cijeloj dužini usnama i zubima grickala.
Uživao sam sa svojim kurcem u njenim ustima.

Kad sam konačno parkirao, željno je rekla...
- Sad mi pokaži ono što si rekao. Kako bi me po guzi?
- Naravno....jedva čekam... - odgovorio sam i brzo se oslobodio hlaća.
Imam prostran auto pa smo se prebacili na stražnja sjedala i nastavili.
Podigao sam njenu suknju i spustio gaćice. Ufff...koju guzu i noge je imala. S nestrpljenjem je čekala dok sam ja jezikom nadraživao picu i guzu. Zgrabio sam je rukama za guzu i lizao je strasno odozada. Stenjala je i uživala, ali je ipak željela osjetiti moj kurac u svojoj guzi.
- Pojebi me sada, ne mogu više izdržati...- rekla je namještajući guzu.

Kurac je lagano kliznuo u njenu napaljenu i navlaženu guzu. Izgledalo je kao da često to radi. Moja nabrekla kurčina nestala je unutra, a ona je počela glasno uzdisati.
- Oooo daaaaa....jebi meeee!!!! Ohhhhh....kako je to dobro!!!
- Kako si dobra....izjebat ću ti guzu Suzi....žestoko ću te izjebat u guzu... - bio sam lud od pohote.
- Kako dobroooo....ahhhhhh....paše mi tvoj kurac u guzi.... - nabijala se sama na njega.
Baš je istinski uživala. Ja sam se naravno potpuno izgubio i izbezumio. Jebao sam je u guzu i pljesnuo je da vidim kako će reagirati.
- O daaaa!!!! Još!!!! Pljesni me po guzi!! - Očito je voljela žestoki seks i nije se stidila to pokazati.
Znala je što želi i to je jasno davala do znanja. Jebao sam je i pljeskao po guzi dok se ona izvijala ispod mene.

- Sad mi picu malo jebi, molim te... - rekla je sva zapaljena.
Brzo sam je okrenuo i dignuo njene noge na svoja ramena. Strpao sam joj kurac u picu i nastavio s jebanjem. Moram priznati da je ovo bila jedna od mojih najboljih seks avantura. Gurnuo sam joj prste u usta i tucao u picu, a ona me je gledala kao da sam jedini lijek za njenu žudnju.
- Prekrasan si...ohhhh....kako mi paše da me teko jebeš. Poludit ću od tog tvog kurca....
- Ti si prekrasna....svršit ću brzo jer me tvoja goruća pica dovodi do ludila.
- Hajdeee....svršiiii.....ohhhh... i ja ću....
- Želim ti u usta svršiti....i lice ti zaliti ovom vrelom spermom.
- Uuuuuu yessss!!!! Želim toooo!!!!!!

Izvukao sam ga brzo i preselio ga onako napetog u njena usta. Primio sam je za kosu i tucao u njena usta. Krenulo je iz mene kao lava iz vulkana. Zalijevao sam je vrelom spermom po usnama i licu, a ona me gladila po jajima. Zatim sam je okrenuo i kurac s kojeg se još sperma cijedila uvalio u guzu.
- Ohhhhh....luđače jedan....šta mi radiš....ahhhhhhhh...svršavaaaammmm!!!!!
Potpuno je bila van sebe. Tresla se je i glasno stenjala dok je moj kurac klizio u njenu guzu.

- Ovo je bilo gotovo nestvarno. Nisam se ovom nadao... - rekao sam i dodao... - hvala ti na ovom.
- Hvala tebi. Znaš...kad sam te vidjela danas, poželjela sam te, ali nisam ni sanjala da će to ovako izgledati. Našu romansu prekinuo je telefon. S druge strane sestrin glas...
- Pa di si ti? Uskoro će torta, a tebe nema. Brzo dolazi...
Na brzaka smo se spremili i vratili na svadbu. Tamo su svi bili zauzeti ićem i pićem i niko nije ni slutio da smo Suzi i ja zasladili ovu večer i prije torte.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija