Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nenadani susret na selu!

Ova moja priča se desila prošloga ljeta kada je moja majka nasledila od svoga ujaka na selu njegovu vikendicu. Zbog toga su moji planovi o odlasku na more propali pa sam morao sa svojim roditeljima otići na selo da vidimo kako izgleda ta vikendica. Poslije nekoliko sati truckanja u kolima konačno smo stigli do sela.

Naša vikendica je bila na samom kraju sela. Bila je u poprilično lošem stanju jer dugo vremena nije obnavljanja. Ključ nam je donijela sada naša komšinica Dragica. Dragica je bila žena koja je imala oko pedeset godina. Imala je dugu plavu kosu, vitak struk sa sasvim malo sala na stomaku i veliku guzu. Njene sise su bila posebna priča. Nikada u životu nisam vidio ženu sa većim sisama.

Kada bi se kretala sise bi se klatile kao da trči. Nijedan brus ih nije mogao umiriti. Pošto je bilo ljeto nosila je tanku haljinicu tako da su sise moje komšinice došle do izražaja jako. To me je jako palilo da mi se moj kurac od dvadeset centimetara počeo odmah buditi u šorcu.

Počeli smo sa urešenjem i posla je bilo preko glave čak šta više nego smo i mislili. Nas bi svaki dan obolazila naša komšinica koja bi mi ispred nosa mahala sa svojim velikim sisama. Počeo sam da sanjam kako bi volio da stavim kurac među te njene velike sise.

Moji roditelji su se vratili kući na par dana a ja sam ostao da radim idalje. Taj dan je bio paklen, vrućina me je ubila te sam otišao da se rashladim i istuširam. Pošto sam mislio da nema nikoga krenuo sam prema dnevnoj sobi potpuno nag. Kad sam ušao na vrata tamo me je čekala moja komšinica. Kada me je vidjela golog njene oči umalo nisu iskočile gledajući ka mom velikom kurcu. Zacrvenio sam se i odmah rukama prekrio moj kurac. U tom trenutku kurac mi se počeo buditi i nisam više mogao rukama ga pokrivati.

Ona ga je očima hipnotisano hledala kao zmija žabu. Htio sam da pobjegnem nazad kada me je ona preduhitrila. Ustala je došla do mene rekavši da nikada u životu nije vidjela veći kurac. To mi je laskalo. Uzela ga je u ruku i počela snažno da drka. Moj kurac je postao tvrd kao kamen sa velikim žilama po njemu. Spustila se polako i počela lagano da ga liže. Lizala ga je kao lizalicu sve dok odjednom nije ga uvukla u usta i počela pušiti.

Imala je jako mala usta tako da je moj kurac jedva do pola mogao ući u njena usta. Trudila se da ga uvuče što je više mogla. Dok mi je pušila kurac drugom rukom se igrala sa mojim jajima. Uvrtala ih je, mijesila ih sve do granice bola. To me je jako palilo. U jednom trenutku sam joj rekao da oslobodi sise iz svoje haljine jer ih želim vidjeti. Čim ih je oslobodila brusa njene sise su izletile napolje. Bile su to najveće sise koje sam vidio do sada. Rekao sam joj da uzme sise u ruke i da je želim jebati kurcem među sise.

Počeo sam je jebati među njene ogromne sisetine. Čim bi se moj kurac pojavio između sisa ona bi mi jezikom liznula glavić. Tako je radila stalno. To me je jako napalilo da sam joj kurac ponovo stavio u usta da ga puši. Ovaj put sam je uhvatio za kosu i počeo joj glavu nabijati na moju veliku kurčinu. Pušila mi ga je dobrih pet minuta. Odjednom dok mi je pušila čuo sam ženski glas kako je zove. To je bila njena ćerka Tanja. Rekla mi je da moramo požuriti ovaj put.

Uzeo sam je za kosu i počeo silovito nabijati na kurčinu. Gušila se u njemu ali nije odustajala. Nakon par minuta moja sprema je bila spremna da izađe napolje. Osjetila je to i uzela kurac drkajući ga. Počeo sam da svršavam po njenim velikim sisama. Kada sam izbacio svu spermu oblizala mi ga je rekavši da ima jako lijep ukus mi sprema.

Njene sise sa spremom na njima vratila je brzo u svoj brus, navukla svoju haljinu ponovo a zatim brzo se uputila prema vratima. Na rastanku mi je rekla da sledeći put će mi dozvoliti da joj ga stavim u picu. Nisam dugo čekao na taj dan.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija