Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nenadjebiva Nina, drugi dio

Za noć s Ninom pripremio sam se kao nikad do sada. Naime, dogovorili smo se da se u petak nađemo u obližnjem bircu nakon škole. Obukao sam se u neku pristojnu košulju i finije traperice te malo uzeo više parfema. Nina je obukla bluzu s otvorenim dekolteom. Nakovrčala je kosu i malo se našminkala, jer znala je da ću joj oduzeti nevinost.. . Otišli smo u birc, pozdravili se te prvenstveno pričali kako bi bilo dobro da malo unaprijedim neke stvari kod obnove doma pošto je moj stari obnavljao kuću(živim samo sa starim, jer stara nas je ostavila kad sam bio maksimalno 3 godine star), a Nina ima dosta ukusa za obnovu pa bi mi njen savjet sigurno dobro došao. Makar mislim da bi meni puno bolje došle njene sise i pičkica. Mene je više zanimalo da ja njenu pičku konačno probam.

Počeli smo s kavom i nastavili s žesticama.

Nina je bila odvaljena te smo u razgovoru počeli nabacivati kojekakve besmislene teme, a često teme pune perverzija i boleština po pitanju seksanja. Mala se uspjela otvoriti i rekla mi je kako bi željela da ju divlje izjebem i eventualno svršim u pičku. Nisam se nadao nikako da će cura koja u životu nikad nije bila jebana toliko pričati perverzije i o seksu. Vjerojatno je stalno mislila na tri stvari: seks, seks, seks. Najčudnije mi je što je htjela da svršavam u nju jer još je nevina, a i ne znam dal koristi pilule. Odlučili smo da idemo kod mene doma, pošto je stari otišao. Rekao sam joj da ću ju toliko jako izjebati da neće osjetiti tlo pod nogama tu večer.

Počeli smo s laganom predigrom, nije odoljela pušenju kurca. Pušila mi ga je dobrih 5 minuta pa sam joj svršio duboko u grlo.

Dobro je progutala to, ali onda sam joj rastrgao gaćice i bacio ju na krevet. Grudnjak je već bila skinula, ali nisam joj odolio da joj ljubim sise i počnem ju sisati. Počela mi se smijati i rekla mi je da sam kao mala beba, tj. da muškarci zapravo nikad ne odrastaju. Tom riječi natjerala me da joj nabijem glavu u pičku i počnem ju oblizavati kao sladoled. Nina se do te mjere uvijala od zadovoljstva i stenjala pa sam pomislio da će ostat bez zraka.. .. Doslovno sam joj ugurao jezik u pičku da ju pripremim na kurac.. . Od toga je do te mjere podivljala da je pala i u nesvijest čim je doživjela orgazam.. .

Pustio sam ju par momenata da dođe k sebi, ostavio ju na leđima, pa sam stavio kondom na kurac i uronio ga u dubinu njene male pičkice. Zaboljelo ju je, ali u isto vrijeme je i uživala, makar s bolnijom grimasom na licu.

Pičku sam joj doslovno trpao kurcem do jaja. S određenim odmakom je umjesto bolne grimase uživala kao da je u životu primila ne znam koliko kuraca već. Skinuo sam se s nje i okrenuo ju da ju naguzim.. . Kad sam ju jebo u
doggystyle pozi, ona me palila još više i kurac mi je bivao još tvrđi. Pljuskao sam ju po guzici što ju je još više palilo.

Znala je Nina što joj treba pa mi je samo rekla "Molim te, izvadi ga na moment. " Čim sam ga izvadio, odmah mi je skinula kondom i rekla je "Sad puni koliko hoćeš, zaštićena sam". Kad sam shvatio, bome sam ju silovito uhvatio za guzove i nastavio ju rokati kurcem u njenu malu pičkicu. Više nisam mogao izdržati i bio sam na rubu svršavanja. Upozorio sam Ninu da sam na rubu svršavanja. Samo mi je rekla, dok je i ona ponovno svršavala: Dobro je, svrši u mene..

. Nije trebalo ponoviti i dubinski sam svršio u nju. Jednostavno me je iscijedila do te mjere da nisam više osjetio tlo pod nogama. Ona opet nije mogla hodat jer sam ju natjerao na orgazam od kog je izgubila tlo pod nogama.. . Bacili smo se na krevet da se odmorimo.. ..

Više puta smo ponavljali iste avanture tijekom našeg obrazovanja u srednjoj školi, no udaljili smo se pošto ona studira sada u Osijeku i ne mogu baš do nje. No nadam se da ćemo se preko ljeta ponovno odvaliti od seksa

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija