Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nenadjebiva Nina, prvi dio

Nina i ja išli smo u osnovnu školu zajedno, a i u srednju školu, samo što sam ja upisao gimnaziju, a ona smjer medicinske sestre. Još od osnovne škole imali međusobne simpatije, ali nismo očekivali da će u srednjoj zbog toga dolaziti do čestog seksanja.. . Već u osmom razredu je nosila uske majice, a bome je imala i što pokazati. Lijep uzak struk od kojeg ti se doslovno kurac diže čim ga dotakneš, a i lijepe velike sise, otprilike prijelaz 4 na 5. U osnovnoj smo se više znali zafrkavati, dok je u srednjoj došlo već pomalo do nekih malo žešćih stvari. Ja sam u srednjoj školi propušio, kao i ona. Jbg, stres koji smo proživljavali u srednjoj školi bio je nenormalan. Nije ni čudo da sam onda propušio. Naime, zbog međusobnih simpatija Nina se počela malo izazovnije.

Oblačila je minice do guze, a nerijetko i bluze ili majice gdje je mogla totalno pokazati svoj sočni dekolte.

Često smo znali veliki odmor iskoristiti kao pauzu za pljugu(pljuga je cigareta, ne trava ako tako mislite). Pričali smo jednom prilikom pa joj je nestalo cigareta.. . Pitam ja nju "Hoćeš možda pljugu? ", na što mi ona uzvrati "Ja bi htjela onu drugu pljugu".. . Znao sam na što je mislila. Rekla mi je tim načinom da mi želi popušiti kurac. Rekao sam joj nek pričeka tjelesni. Mi gimnazijalci i medicinari smo zajedno imali tjelesni pa mi je to bila i odlična prilika za oralni seks.. . Ja sam inače imao oslobođenje od tjelesnog, a ona je rekla da je dobila mengu kako ne bi morala vježbat.. . Srećom pa je bio zadnji sat u danu i mogli smo otići doma, ali nismo.Ja sam otišao u svlačionicu ko fol da se malo umijem i nešto pročitam, a ona u trenu uđe k meni.. . Znao sam što je trebalo, trebao sam joj dati kurac u usta. Otišli smo u WC u svlačionici i krenuli na posao. Skinuo sam hlače i gaće, izbacio sam svoj kurac od 17 cm.. . Mala se prilično šokirala jer joj je bilo prvi put da puši kurac. Skinula je sve sa sebe i zdušno se dala na posao. Lagano je natezala kožu na kurcu i počela ga malo lickati kako bi me još više uzbudila. Meni je kurac bivao još tvrđi pa sam joj ga samo gurnuo u usta.. .. Bio sam zadovoljan time kako ga je pohlepno gutala i oblizivala, kao da je to odličan sladoled, a ne kurac. Nisam mogao duže izdržati pa sam joj počeo nabijat u usta i istresao sam svu spermu njoj u grlo. Mala je progutala sve, ali nisam joj se ni ja mogao odužiti.

Rekao sam joj nek legne na klupu i raširi noge. Čim je to učinila, odmah sam joj zagnjurio glavu prvo među sise, a onda u pičku. Mala je doslovno mislila da sam se pretvorio u veliku bebu pošto sam joj lizao sise i sisao ih. To ju je još više napalilo. Tako dobre sise u životu nikad nisam vidio, a bome su dosta velike pa nije ni čudo da su mnogi izdrkavali radi nje. Jedino sam ja dobio priliku lizat joj sise i pičku. Nisam mogao odoljeti da joj ne počnem lizati pičku. Bila je sva mokra i slatka, a i bome netaknuta jer Nina nikad nije probala kurac do sad, niti u usta niti u pičku. Mala je stenjala s velikim zadovoljstvom, a i noge su joj se nenormalno tresle. Nije mogla niti disati zbog lizanja pičke, jedva je imala daha.. . Očito ju je pušenje izbacilo iz takta, isto kao i što je bila luđački napaljena..

. Ne znam ni sam koliko dugo sam joj oblizavao pičku, ali nije više mogla izdržat. Skoro se onesvijestila od orgazama.. . Kasnije smo otišli na cugu.. . Otpratio sam ju doma, ali obećao sam joj da ću joj idući put ipak razvaliti pičku. Samo me je upozorila da pripremim pun paket kondoma jer ne koristi zaštitu, a i nevina je. Rekao sam joj da neka ne brine, ali da se pripremi da će ju pičkica boljeti nekoliko dana zaredom

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija