Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nensi

Ocjena: Nije ocjenjeno

Za vrijeme jednog međunarodnog turnira u dvoranskom nogometu bio sam čuvar na ulazu na službeno parkiralište i odlučivao koje vozilo može, a koje ne ući na parking. Bilo je tu puno zanimljivih situacija i nesporazuma, jer su se mnogi bunili da plaćaju treninge za aktivnosti u dvorani, a ne mogu autom doći do ulaza, koji bio baš na parkingu za službena vozila i za bzuseve koji su dovozili i oddvozili ekipe koje su nastupale.
Prvoga dana kada su utakmice završile i ljudi se razišli i dok sam odlazio sa svoje pozicije u dvoranu pored mene je prošla mani poznata figura. Zastao sam i povikao- Nensi ! žena se okrenula i prepoznala me i srdaćno smo se zagrlili. Išli smo četri godine zajedno u gimnaziju, a jednom smo se, kasnije, dok smo studirali i pohvatali na ulazu u njenu zgradu. Bilo je tu ljubljenja, diranja po cicama, koje nisu bile velike i pao je dogovor za spojak iduće suboter kad dođe i grada u kojem je studirala. Taj spojak se nikad nije dogodio, a ja sam bio taj koji nije došao. Moj omiljeni nogometni klub je tog dana osvojio državni kup i nalio sam se s ekipom i zaboravio na spojak.

Nakon toga smo se vidjeli na nekoj od proslava godišnjice mature, ali nismo spominjali taj slučaj. Diplomirala je, udala se, ali je nakon par godina ostala udovica, iako se pričalo da već tada nisu živjeli zajednoNo da se vratim u sadašnjost. Izgledala je enomenalno za ženu u tim godinama, neću napisati o kojim se radi, ali prilično puno. Otvoreno sam joj rekao da izgleda super, da je komad i pol, da je fenomenalna. Iako je bilo mračno vidio sam da se zacrvenila, ali da joj je drago. Dugo je nisam vidio, ali znam kako reagira. Malo smo popričali i spomenula je s kim iz razreda se još čuje, pitala me čim se ja bavim i rekla je da se javim. Nisam je pitao za broj budući da znam kako ću do njega i odlučio sam ju nazvati za koji dan.
Nazvao sam par dana iza toga i malo smo popričali pa sam ju pitao hoćemo li zajedno jednom na kavu pa da malo više popričamo o prošlim vremenima. Prihvatila je, dogovorili smo se za jedan petak predvečer u jednom kafiću. Da ne duljim previše kroz razgovor smo utvrdili da smo i ona je već dulje vremena bez partnera i da na fali seks, a kako je definitivno da između nas postoji neka nevidljiva veza, koja nas je ovom prilikom sastavila otišli smo u njen stan. Usput sam joj i rekao razlog nedolaska na dogovoreni spojak pred puno, puno godina, nasmijala se rekla da je ona to već zaboravila. Živi sama, ima kćer koja s mužem i djecom živi na drugoj adresi.

Ušli smo u njen stan i odmah smo se, čim je zatvorila vrata počeli ljubiti, bolje rečeno žvaliti, žestoko je navalila na mene, govoreći da je već zaboravila kako je to nekog ljubiti, a da ti se koljena tresu. Ljubili smo se i svlačili, ja nju, ona mene, što je malo potrajalo jer nam se usne nisu razdvajale. Na kraju smo ostali goli, a roba i obuća je ostala razbacana po hodniku.
Uhvatila me za dignuti kurac i počela navlačiti kožicu i nadrkavati me a zatim je kleknula, uzela moj dignuti kurac u ruku i stavila ga u usta i počela ga pušiti , a ja sam držeći ju za glavu gurao ju naprijed nazad po mom kurcu. Drepala mi je jaja i klizila usnama po njemu, gladeći ga usput jezikom. Primio sam ju za bradu i podignuo joj glavu i rekao da bi bilo bolje u sobi na krevetu. Ustala je i povela me u sobu u kojoj je bio veliki bračni krevet. Legli smo na krevet, ona na leđa, a ja sam se postavio iznad nje s glavom prema njenom međunožju i s kurcem iznad njenog lica. Zagnjurio sam glavom među njene noge, u njenu smeđim svilenkastim dlačicama obraslu mačkicu, a ona je nastavila s pušenjem, lizanjem, cuclanjem. Ronio sam među njenim nogama, gurao jezik u rupicu, lizao klitoris, usmine, pritiskao njene butine na svoje lice, gutao i svoju slinu i sokove koje je njena mačkica ispuštala, udisao mirise iz vlažne tople pičke. Sve sam ju brže i brže lizao, gurajući pritom prst u pičku kao da ju jebem prstom. Počela se izvijati, prestala je s pušenjem, oslonila se rukama na moje bokove. Jecala je stenjala, cvilila, režala, dizala guzu, napela se, zgrčila nekoliko puta i počela se tresti i trzati. Nisam prestao lizati i gurati joj prst u pičku dok me sam nije zaustavila i rekla da bi ga sada htjela u sebi.

Dignuo sam se i postavio se ispred njenih lagano raširenih i u koljenima savijenh nogu. Oslonio sam se rukama na krevet i rekao joj da ga gurne u sebe. Uzela ga je u ruku i lagano ga uvela u sebe. Ušao je u nju lagano, kliznuo je bez otpora po glatkim, navlaženim i masnim stijenkama njene nutrine. Polako sam ga gurao u nju i polako ga izvlačio skoro potpuno do glavića van, pa opet unutra. Pička joj je bila uska i potpuno sam ju osjetio oko moga macana. Počeo sam pojačavati ritam i snagu ubadanja, ona je vrtila guzom ispod mene, uzdizala zdjelicu i nabijala se na moju stidnu kost. Privukla me je rukama na sebe i ljubili smo se i jebali, nabijala se ona na mene i ja na nju, ćulo se je samo stenjanje, jecanje, uzdisanje, lupanje kože o kožu, znoj se počeo probijati. Podvukao sam ruke pod njenu guzu i razvlačio joj guzove, navlačio ju na sebe. Na kraju sam joj šapnuo da bih ju jebao s guza. Rekla je može, daj, jebi me i napuni me, nemoj ga vaditi.

Okrenula se i nalaktila i naguzila a ja sam ga žestoko gurnuo u nju. Držao sam ju rukama za guzu, nabijao na sebe, sve brže i brže sam ju pumpao, ona se nalaktila lijevom rukom i desnom počela masirati svoj klitoris, znoj je curio s mene, osjećao sam da sam blizu, nabijao sam ga sve jače i jače u nju, ona je divljački masirala svoj klitić i uskoro sam osjetio kako mi stijenke njene pičke stišću moga macana i kako se grče oko njega i, nisam više mogao izdržati i žestoko sam svršio i napunio ju svojom spermom i ostavio ga u njoj, a ona ga je, ne mičući se svojom pičkom stiskala i iscijedila iz njega zadnju kap.
Ležali smo, dodirujući se butinama, odmarali smo, disanje se polagano smirivalo. Rekla mi je da je uživala i da se dugo, dugo nije seksala i da vjeruje da ću ja biti taj macan koji će sve to nadoknaditi. Rekao sam samo da ću se svojski potruditi da tako i bude.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija