Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Neobična trojka

Bilo je to jedno jutro u koje je naša spavaća spoba bila naprostpo okupana suncem koje je svojim sjajem pojćavalo našu uzbuđenost. Kata ga je prvo stisnula svojim cicama i tako ga nadraživala, trljala je obje o njega, drkala ga njima, da kažem vrlo jednostavno i slikovito, da bi se onda jednostavno sjela na njega i licem okrenuta meni jahala po meni, prvo lagano, polako, vrteći zdjelicom da bi onda pojačavala i ritam i snagiu i brzinu i uskoro je po postao galop u kojem se divljački nabijala na mene, vičući đihaaa, đihaaa, odjednom se naglo zaustavila i gledajući me u oči pitala:“možeš li si zamislite kod nas još jednog muškarca s nama u krevetu. Vinka (njena prijateljica) mi je ispričala svoje iskustvo s dvojicom muškaraca u krevetu? “


Nije mi bilo teško to zamisliti, jer je Vinka bila kurcožderka, a pred koji mjesec je i mene navukla na sebe. Posjetila nas je jednu večer i Kata i ona su se cijelu večer gužvale na kauču, štipkale se, grlile i postepeno je to sve postajalo jače i žešće. Vinka joj je sve više raskopčala bluzu, gumb po gumb, prevukla joj grudnjak preko cica, raskopčala ga, svukla joj bluzu i sve bacila na pod. Ja definitivno znam sbvoju ženu, ali me je ovaj prizor ponovno očarao. Omanje, čvrste, lijepo oblikovane s velikim tamnim bradavicama i kolobarima. Vinka joj je nešto šaputala u uho da bi zatim svoj topić prevukla preko glave, bacila ga u stranu, ispod je bila gola.


Gledati dvije lijepe žene, gole do pasa, koje se miluju, bilo je vrlo uzbuđujuće za mene, napalio sam se, ali i nekako suzdržavao, međutim kad su i suknje odletejele na pod, a zatim i gaćice definitivno sam postao ugrožena vrsta i nadao sam se da će primijetiti kako patim. Vinka je pojačala svoj ručni rad po Kati toliko da je ova raširil anoge nudeći Vinki svoju pičku na lizanje, dok je ova savko malo pogledavala prema meni, no ja sam još uvijek bio nekako suzdržan. Ipak nije trebalo dugo došao je zahtjev :“đodi k meni i jebi me, Kati sigurno neće smetati“. Kata je samo promrmljala:“ali samo ako me nećeš zapostaviti“


Svukao sam se brzinom munje i tako je nastao tipičan trokut ŽŽM. Popeo sam se na krevet iza Vinkine guze i dok je Vinka lizala Katinu pičku ja sam ju s guza ubadao svojim kopljem. Svidjelo mi se kako se Kata podaje Vinki i želi više od nje, toliko više i žešće ja jebem Vinku. U jednom trenutku se Kata ustala i postavila se iza mene masirajući mi jaja i ljubeći me po vratu. “Jebi ju do kraja, sve joj daj“ šaptala mi je u uho. Ubadao sam ju ječe i brže, počela je jaukati, stenjati, isprekidano disati, grčiti se i svršila je u trenutku kad sam se i ja u vrhunskom orgazmu istresao u nju. Jedva da sam sve izbacio i izvukao ga bacia se Kata na njenu pičku i kao vampir isisavala moju spermu i njene sokove iz nje.


Da se vratim na Katino pitanje o drugom muškarcu u našem krevetu. Mene to ne bi smetalo, čak me i uzbuđuje pomisao da netko drugi jebe Katu zajedno samnom. Razmišljali smo i pretresli sva naša, moja i njena, muška poznanstva i nijedan joj nije odgovarao. Čak ni Tomo, za kojim je nekad slinila i koji nam je bio kum. Konačno se sjetila Rajka, kolege iz njene tvrtzke koji ju je svakodnevno obasipao komplimentima i nabacivao joj se. Nije ju smetala ni velika razlika u godinama.


Kad joj se sljedećom prilikom upucavao jednostavno ga je pozvala da nas posjeti i bilo mi je sasvim jasno što će se dogoditi. Sve je ona pripremila, prostor je djelovao vrlo intimno, intimnije nego kad smo samo mi bili u pitanju i navodio je na spontani sex. Sama se, pomalo kurvinski, našminkala i obukla je traperšos s patentnim zatvaračem naprijed i za probu ga je rastvorila i vidio sam da ispod nema ništa, samo temeljito izbrijan pičić, na koji je nanijela posebnu intimnu kremu da joj nadigne stidne usmine. Meni je namijenila da na sebi imam samo muške tange.


Rajko se pojavio točno u 20h i zagrcnuo se kad me je htio pozdraviti, vidjevši kako sam odjeven, da je bio šokiran ne trebam ni spominjati. Odveo sam ga u dnevni biravak, u kojem se već Kata izležavala, u šosu sa zatvaračem na pupku. Njene grudi bile bile su kao na švedskom stolu. Mislim da će ova večer biti Rajkova i da ja tu nemam što tražiti, u najboljem slučaju ću glumiti poslugu.


Kada se nagnuo nad nju zbog pozdravnog poljupca ponudila mu je otvorena usta i mamila ga ispruženim jezikom. Zgrabila ga je rukom za međunožje i rekla:“raskomoti se, svuci hlače“.
Učino je tako i stajao u gaćama ispred kauča, da bi zatim ona ispružila nogu i dodirnula stopalom izbočinu vidljivu u njegovim gaćama. Upitno me je pogledao, a ja sam ga iznenadio odgovorom:“što čekaš, svuci gaće i pokaži joj što imaš, pomisli što te čeka, kada joj ja raskopčam i svučem šos“. Brzo je svukao gaće i ono što smo ugledali iznenadilo je i nju i mene i nismo uopće tako nešto pretpostavljali . Moj je imao 20cm, ali je on imao mrcinu barem 5 cm dulju i 8 cm u opsegu.


Lagano sam povukao zatvarač na dolje, obećanje treba ispuniti. Bio je vidljivo napet i uzbuđen, a batina mu se počela trzati dok sam mu ja pokazivao kako se njene usmine lagano otvaraju i mjesto u kojem njegova batina pripada, kao klip cilindru. Potpuno direktno i kako je situacija nalagala rekao samu:“ hajde, jebi ju“. Bacio se na Katu, jedva sam se uspio maknuti. Još nikad nisam čuo Katu kako urla dok je on prodirao u nju, ali kako ju je ubadao sve više, tako se i ona privikla na njega i uživala kako ju rastura. Vikala je, uzdisala, stenjala.


Iako smo imali ideju da ju jebemo i ja i on, gledajući odozada njegovu čvrstu guzu, među njenim nogama kako se pomiče naprijed, natrag dok ju jebe, došla mi je na pamet luda ideja. Primaknuo sam se njegovom dupetu i počeo ga lizati oko šupka, naslinio sam prst i gurao ga u njega i kada sam pomislio da svršava, on je još pojačao tempo i jebao je iz sve snage, dok je ona vrištala kao luda. Nisam se više mogao suzdržavati, rupa je rupa, bacio sam se na njih, gurnuo svoj kurac u njegovu guzu sad sam ja jebao njega, a on je jebao Katu. Oboje smo jebali kao mahniti i skoro istovremeno je o napuni nju, a ja sam napunio njega.


Nakon svega i kad je on otišao Kata mi se požalila:“znaš, nisam baš tako zamišljala seks sa dvojicom muškaraca“

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija