Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NEOBIČNO ZANIMLJIVA ČETVORKA

Nakon poduže veze prekinuo sam sa svojom djevojkom, razlog je bio taj kako nisam dobar u krevetu i da je nisam znao zadovoljiti. Mislim da to nije bio pravi razlog, pokušao sam da razgovaramo o tome, ali bezuspješno, samo je pokupila svoje stvari i otišla iz stana. Taj prekid me je skoro uništio, sve sam se više zatvarao, nisam više htio da izlazim van bilo je samo šljaka dolazak u stan i nastavak depre.

Ali jednog vikenda događaj koji mi se desio promjenio je moj život i za koji nisam ni u naj luđim snovima zamišljao da će mi se dogoditi.

Tog vikenda na vratima su se pojavila moja tri najbolja prijatelja, imali su namjeru da me oraspolože. Donjeli su cugu, počeli smo lagano cugati i zajebavati se, odjednom Ivica kaže;"ajmo van, otvara se neki novi bircuz i ja sam pozvan na otvaranje i mogu povesti koga hoću". Marko i Andrija naravno da su bili za, ja sam samo govorio kako mi se ne da izlaziti i da ostajem doma. Međutim sva trojica bili su odlučni da me izvuku iz stana i nije mi bilo druge nego popustiti i izaći sa njima van. Čekali su da se sredim, te smo krenuli van. Atmosvera u tom bircu bila je ok. počeo sam lagano da se opuštam i uz dobru zajebanciju malo se i popilo. Oko jedan ujutro krenuli smo prema van u namjeri da krenemo doma. Krenuvši prema autu ugledao sam jednu prekrasnu plavušu kako se svađa s nekim preko mobitela, odjednom zviznula je mobitel u pod koji se razletio u komade, sjela na zidić i počela da plače. Bez puno razmišljanja krenuo sam prema njoj skupljajući djelove njenog mobitela prišao joj i pitao je da li je dobro. Podigla je glavu i sva onako uplakana i razmazane šminke bila je prekrasna, ljepih crta lica, sa ljepim plavim očima, samo je klimnula glavom kao da je sve ok. Pitao sam je da li joj mogu kako pomoći i ako treba da je povezemo gdje god treba. Može rekla je. Ustala se sa zidića na kojem je sjedila i tada sam ugledao ostatak, bila je totalno sexy, bila je za glavu niža od mene, sise su joj bile savršene, nije nosila grudnjak, a one su stajale čvrste. Imala je prekrasne ravne noge koje su virile iz njene ultra kratke minice, a guza savršena.. .
Hodajući prema autu sama mi je počela govoriti o svađi preko telefona. Kazala je kako se svađala sa dečkom i da su trebali da izađu van, ali da ju je on opilio i prekinuo s njom preko mobitela. Samo sam joj rekao da znam kako je to i kako se trnutno osjeća. Kada smo stigli do auta upoznala se sa nama;"bok ja sam Tamara", "ja sam Ivan, a ovo su redom Ivica, Marko i Andria. ". Sjeli smo u auto, a Marko ju je upitao gdje želi da je odvedemo. Rekla je da je prebacimo do jednog kluba koji je bio na periferiji garada da se tamo nalazi jedan njen frend i da se ide naći sa njim. Ja sam rekao da sam čuo za taj klub, ali nisam znao kakav je i šta se tamo dešava. Dok smo se vozili prema njemu pričala je o njemu kako je tamo super, da je malo drukčiji, ali nije otkrila detalje već nas je pozvala da idmo sa njom pa da vidimo sami. Kada smo stigli pred klub mojima se nije dalo ići, a kako sam ja jedini bio solo pristao sam poći sa Tamarom.

Kada smo stigli pred ulaz kluba samo mi je rekla;"možda ti se neće dopasti na prvu, ali vidjet ćeš bit će ti zanimljivo". Kada smo ušli sve mi je bilo puno jasnije, zapravo to je bio neka vrsta svingerskog kluba, ali ne baš tipičan, već je tu bilo svega. Bio je drukčiji iz razloga što u njemu nisu bili sam strejt parovi, već je tu bilo i gay i lezbo parova kao i bi orjentiraih osoba. Meni to nije smetalo, što više nikada nisam imao predrasude prema tim ljudima. Kako smo prolazili kroz klub bilo je tu svega, žene sa ženama, dečki sa dečkima i običnih parova, svako je nekoga ljubio i mazio neobazirući se na druge. Klub je bio dosta pun, krenuli smo prema jednom separeu u kojem je sjedio neki dečko, on se ustao i prišao Tamari, poljubio je u obraz i rekao joj;"o ipak si došla, a tko ti je taj". "Ovo je Ivan, upoznali smo se večeras kada me je onaj konj nogirao", pružio sam mu ruku i upoznao se sa Mariom. Sjeli smo u separe i naručili cugu i nobavezno razgovarali. Nakon nekog vremana Mario se ustao i krenuo prema nekom liku upoznao se s njim i počeo nekakav razgovor. Odjednom Tamara me prekoračila i sjela mi u krilo i bez i jedne riječi uvalila mi svoj jezik i počeli smo da se žvalimo i hvatamo kao da smo u vezi godinama.. .

Izmađu našega žvaljenja i hvatanja počeli smo se bolje upoznvati. Rekala je da ima 24 godine i da studira medicinu, a sa Mariom djeli stan kao cimeri te da među njima nema ničega jer je Mario gay. To sam i sam shvatio jer dok smo se Tamara i ja hvatali, Mario je to isto radio sa tim likom kojeg je upoznao. Onada su nam se u separeu pridružili Mario i taj lik te ga je upoznao sa nama. Zvao se Damir. U klubu smo ostali još neko vrijeme popili par tura, podjelili trošak računa i krenuli van. Damir je pozvao taxi, i dok smo čekali Tamara me je pozvala ako želim ići sa njima do njihovog stana na još koju cugu. Pristao sam poći snjima, jer sam bio totalno napaljen od hvatanja da Tamarom, a i znao sam da to neće biti samo cuga čim me je pozvala u njihov stan. Kada smo stigli i ušli u njihov stan, ostao sam malo zatečen, stan je bio jako mali da čak nije spadao ni u garsonjeru. Stan je imao samo dvije prostorije wc i mala kihinjca koja je bila spojena sa prostorom u kojem se nalazio tosjed na razvlačenje i jedna manja fotelja. Počeo sam misliti kako od sexa neće biti ništa jer kad bi i htjeli nebi imali gdje, razmišljao sam da se idem izdrkati u wc jer sam bio napaljen kao životinja. Dok smo sjedili za malim stolom i pijuckali vino koje je donjela Tamara, Mario je popio svoju čašu i rekao da se ide istuširati, nas troje ostali smo sjediti i pričati. Nakon nekoliko minuta Mario je izašao van zamotan samo ručnikom oko struka te je rekao da se i mi istuširamo ako želimo. "Idem ja", rekla je Tamara. I dok smo tako razgovarali nas trojica Tamara je izašla van zagrnuta bade mantilom koji je bio razvezan, samo sam zinuo gledajući u prekrasno golo Tamarino tjelo i prekrasnu i totalno izdepilirani pičku. Došla je do stola uzela svoju čašu te me pozvala da joj se pridružim..

Uzeo sam svoju čašu i krenuo za njom, sjeo sam na fotelju, a ona meni u krilo, izvadila je laptop i prvo što je utipkala u tražilicu bio je "red tube". Kada su se prikzale kategorije samo je kliknula na kategoriju grupni sex. Uključila je jedan klip i počeli smo rajcati jedno drugo, počeo sam da joj drkam klitoris, a ona je izvadila moj kurac koji je bio napet i lagano počela da mi drka oboje smo počeli uživati. Iz neke znatiželje pogledao sam prema njima dvojici i vidio kako se Mario i Damir žvale i Damirovu ruku ispod ručnika kako lagano drka Mariu, u jednom trenutku ručnik je pao na pod i tada sam vidio kako Damir sve brže drka poveću Maeijevu kitu. Vidjevši to još sam se više napalio, to je primjetila i Tamara pa me uptala jesm li ikada vidio sex između dva muškarca, ja sam joj odgovorio da uživo nisam nikada, samo na netu i to bisex klipove iz čiste radoznalosti. Dok smo se Tamara i ja milovali nisam micao pogled sa njih dvojice. Zatim je Tamara klekla skinula moje hlače i počela jezikom oblizivati po mom glaviću da bi ga potom cjelog strpala u usta i počela pušiti i usisavati moj kurac do korjena. Tamara je znala posao i pušila mi ga je tako dobro da sam počeo stenjati i uživati u njenom pušenju. Ponovno sam pogledao prema njima dvojici i ugledao Damira kako na koljenima sočno guta Mariev kurac, od toga prizora skoro sam svršio u Tamarina usta. Ona je to skužila te je prestala sa pušenjem. Skinuli smo se goli i ona me primila za ruku i povela prema njima dvojici. Stao sam kraj Maria, a Tamara je klekla i nalaktila se prčeći svoju guzu, pogledala je u Damira hvatajući rukom njegov kurac i pohotno ga strpala u usta i počela pušiti. Nisam mogao vjerovati što se upravo dešava pred mojim očima, stojim i gledam kako Damir puši Mariu, a Tamara Damiru. Zatim sam kleknuo i ja i počeo jezikom da oblizujem Tamarinu pičku i šupčić, odjednom osjetio sam nečiju ruku na mojoj guzici i kako lagano prstima razdvaja moje guzove i šara po mome šupku, bila je to Damirova ruka, moram priznati da mi se je to jako dopalo, a moj kurac je sve jače pulsirao. Zatim je Damir lagano počeo da gura svoj prst u moj šupak i počeo lagano da me ševi svojim prstom bio je to neopisiv osjećaj samo sam se opustio i počeo uživati ližući Tamarine rupice. Neko vrjeme bili smo tako Damir je pušio Mariju, Tamara Damiru , a ja sam lizao Tamaru imajući Damirov prst u svome šupku.. .

Zatim smo svi krenuli prema trosjedu, Damir i Mario su sjeli, a Tamara je kleknula i počela naizmjence da im puši, odjednom Tamara me povukla za ruku i ja sam se spustio na koljena, znao sam šta očekuje od mene, pirimio sam Marijev kurac i počeo da mu ližem glavić, a Tamara je pušila Damiru, Mario me uhvatio za glavu i ja sam i trenu progutao njegov kurac i počeo pušiti, bio je to prvi kurac u životu u mojim ustima, ali ne i posljednji. Zatim se Damir naguzio, a Mario je na svoj kurac navukao kondom i svoj kurac lagano počeo gurati u Damirov šupak, kada je ušao do kraja Mario je počeo lagano da jebe Damira, Tamara se podvukla ispod Damira i nastavila usisavati njegov kurac. Ja sam sto iza Marija i gledao kako njegov kurac ulazi i izlazi iz Damirove guzice, gldajući to počeo sam žestoko drkati, Mario me pogledao i hvatajući moj kurac rekao da mu ga zabijem u šupak, kako me uvjek palio anal, a nikad ga nisam iskusio navukao sam kondom i počeo da svoj kurac guram u Maria. Osjećaj je bio fenomenalan. Mario se počeo gibati jebjući Damira i prilikom svakog izlaza iz njegovog šupka svojim se nabijao na moj kurac sva trojica smo glasno uzdisali. Damir je sve više počeo da stenje i u jednom trenutku rekao je da će svršiti. Mario se nabrzinu izvukao i kleknuo kraj Tamare, a Damir je kao lud počeo da drka ispred njihovih lica i nakon minut počeo svršavati po njima, Mario i Tamara jezicima su počeli skupljati njegovu spermu i žestoko se žvalti..

Od tog prizora došlo je i meni da svršim po njihovim licima, ali sam se suzdržao jer sam htio izjebati Tamaru zato sam i pristao doći u njihov stan. Podigo sam Tamaru i sjeo na trosjed ona me prekorači i spusti se na moj kurac žestoko se nabijajući na njega. Pozvao sam Maria i on se popeo na trosjed i svojim kurcem prišao mojim ustima i ja sam ga pohotno počeo sisati uvlačeći njegov kurac. Tamaru je to očito napalilo te je počela da se grči i jako svršava nabijajući se na moj kurac. Kad je svršila digla se smene i počela da mi puši tu njoj se pridružio i Damir i sada su zajedničkim snagama pušili moj kurac. Mario je sve jače počeo da me jebe u usta i nakon par trenutaka počeo je svršavati puneći moja usta svojom spermom. Ni ja nisam mogao više da izdržim i počeo sam da svršavam Tamari i Damiru po njihovim licima. Kada smo se svi smirili ja sam samo rekao kako mi je ovo najbolji sex do sada. Od te noći Tamara i ja smo postali par, jebemo se kao ludi, a ponekad nam se pridruži i Mario i neki njegov dečkić pa svi zajedno uživamo. Čak ni ja više nisam djevac te ga i ja sada povremeno volim primiti u šupak.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija