Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Neočekivani posjet

Obično kada si život posložite da vam kako tako funkcionira, dogodi se vam se nešto, neki događaj koji taj uhodani život okrene naopačke. U ovom mom slučaju taj događaj je donio tužne i sretne trenutke, pa čak mogu reći i neki novi smjer u mom životu. Zovem se Miro, u svom životu imao sam nekoliko žena i ako ništa drugo, prema njima sam se uvijek pokušao odnositi tako se osjećaju kao kraljice. Znate ono poštovanje, lijepe riječi, neka gesta.

Kao i svakog dana došao sam s posla, lagano mrtav umoran, istuširao se, uspio nešto pojesti i odlučio malo odrijemati jer sam kasnije imao nekakvog posla. Ne znam ni sam koliko sam drijemao kad me trgnuo zvuk zvonjenja mojeg mobilnog telefona. Onako napola probuđen nekako sam se uspio javiti. Glas odnosno boja glasa koji sam čuo u slušalici maksimalno me brzo probudio:
- Halo, Miro , jesi li to ti, Gabi ovdje, da li si doma, mogu li doći do tebe, blizu sam ????
- Gabi ???? – začuđeno sam rekao – da naravno da možeš doći.
Nisam se čuo sa Gabi već jako dugo vremena, zadnje što sam znao je da je bila u nekoj vezi, čak bila i sretna i zadovoljna, no njezin glas koji je bio gotovo na rubu suza kada me je nazvala nije slutio na ništa dobro.

Pospremio sam na brzinu malo stan jer ipak mi u posjetu dolazi dama. I bila je zaista dama, crna kosa do struka, uvijek super elegantno obučena, još se sa sjetom sjetim službenog puta u Rijeku kada me je spasila lutanja i naših čarobnih noći. Nakon svega toga ostali smo odlični prijatelji, makar sam ja možda htio nešto više.
Nakon nekog vremena čuo sam zvono na vratima, otvorio vrata sa smiješkom na licu i…naglo mi je splasnuo osmijeh kada sam vidio Gabi. Izgledala je čudno, obučena nonšalantno, kose neuredne, bez šminke, očiju čudnog izgleda, kao da je plakala. Pustio sam ju u stan i zabrinutim glasom ju upitao:
- Gabi, mislim ne tiče me se, ali nešto se dogodilo ??
- Da, Miro, baš se desilo, koja sam ja, ah, znaš !!
Nisam htio navaljivati, ponudio sam ju pićem, onako malo žešćim, sjeli smo na trosjed i gledali jedno drugo i šutili. Čekao sa da počne pričat, jer da sam bio naporno znatiželjan, ne bi puno pričali.

Vjerojatno ju je druga čašica pića ohrabrila te je otvorila dušu. Raspričala se kako je bila u predivnoj vezi, u početku je bilo sve super, sve dok jednog dana njezin odabranik nije počeo pokazivati svoju mračnu stranu. Postao je agresivan prema njoj, nije ni htjela sve ispričati. Nije ni morala, bilo mi je odmah jasno. Otišla je na godišnji odmor, spakirala neke osnovne stvari i otišla. Odmah je znala gdje će, ali nije znala na što će doći. Nisam ju mogao pustiti da spava po hotelima pa sam joj ponudio da ostane neko vrijeme kod mene, ima sobu za spavanje, ja ću spavati na trosjedu. Poljubila me u obraz i zahvalila:
- Oh, Miro, zaista ti hvala, zaista hvala
- Nemaš brige, ti si meni jednom pomogla, sad je red na mene – odgovorio sam joj i pokušavao sakriti izbočinu na hlačama koju je prouzročio njezin poljubac
Kada se istuširala, večerali smo, malo gledali televiziju, kad sam osjetio da joj je glava klonula na moje rame. Kosa joj je mirisala predivno. Očito je zaspala, nisam se usudio ni pomaknut. Nakon nekog vremena odmaknuo sam se, nježno je podigao na ruke, pazeći da ju ne probudim i odnio u krevet, pokrio dekom i poljubio u kosu. Iako je spavala zastenjala je tiho od mojeg poljupca.

Na trosjedu mi baš nije bilo udobno, ali nekako sam zaspao. Zora se tek počela buditi kad sam osjetio da se nešto toplo ušuljalo pored mene na trosjed, stisnulo se uz mene i prebacilo ruku preko mene. Znao sam da je to Gabi. Ruku je, slučajno ili ne, prebacila tako da je dlan stavila na moj, sada već lagano ukrućen kurac. Nisam se ni pomaknuo no to nju nije zasmetalo, lagano je dlan pomicala po mome kurcu koji je sada već bio poprilično nabreknuo. Dlan je lagano gurnula u moju pidžamu, stisnula ga rukom i počela lagano drkat. Više nisam mogao ostat miran, okrenuo sam se i imao što vidjet.

Gabi je potpuno gola ležala kraj mene i dalje mi drkala kurac. Pomazio sam joj trbuh, zastenjala je, poljubio sam joj bradavicu, glasno je uzdahnula, a kad sam prstima taknuo njezini macu, glatku i obrijanu, upravo je vrisnula. Spustio sam se niže, lagano joj raširio noge i poljubio joj klitoris. Sva se zgrčila i počela nerazumljivo mrmljat:
- Ooooohhhh…. . kako…. je…. . aaahhh…. ovoooooo…. . aaahhhh…. dobr…. ooooo…
Lizao sam joj i sisao macu, a iz njenih usta čuli su se zvuci zadovoljstva:
Mmmmmm…. ne…. mogu……više……. moj……bože…………svršit……. . ćuuuuuu…. . AAAAAAAHHHHHHH
Svršila je tako glasno da si je sama prekrila usta rukama. Grčila se i migoljila po trosjedu pokušavajući doći do daha. Ležala je tako jedno vrijeme dok sam joj milovao kosu. Pogledala me u oči i rekla:
- Miro, ah, ne znam što reći, hvala ti, bilo je predivno
Zbacila je deku sa trosjeda, legla pored mene i počela me ljubit polako od glave prema nogama. Istraživala je moje tijelo poljupcima, došla do kurca i lagano poliznula glavić. Sav sam se stresao.

Obujmila ga je usnama i gledala me u oči te počela pomicati usne gore dolje i oblizivat glavić. S obzirom na moju apstinenciju to je bilo previše za mene. Izvadila ga je iz usta, lagano ga drkala, češkala mi prstima druge ruke jaja i položila ga među grudi. Iz mene je izletio uzdah:
- Oh Gabi……ne …. . mogu…. . više……AAAAAAAHHHHH
Svršio sam kao da je eruptirao vulkan. Sperme je bilo posvuda po Gabi, po kosi, grudima, licu, čak se i malo cijedilo po njezinu trbuhu. Razmazala je spermu po sebi, poljubila me strasno, okrenula mi guzu i rekla:
- Ajde, poliži mi malo još macu i onda me izjebi, kao da ti je zadnji put, ajdeeee !!!!
Gnječio sam joj guzove, sva je drhtala, lizao i sisao joj macu i trljao klitoris prstima, upravo je režala na mene promuklim glasom:
- Oooohhh……. mmmmmmm……. . liži…. mi……pićkuuuuu……. . aaaaahhhhh……nemo……o……jjjjjj…. . aaaahhhh……. prestat……. jače………. . aaahhhhhh…. . ne……mogu……više……. . sad…. . ć…uuuuu…. OOOOOHHHHHH

Svršila je, pala na trbuh i sva se grčila i tresla. Nisam gubio vrijeme, okrenuo sam je na leđa, raširio noge i stavio ih na ramena, zabio kurac u njenu macu i počeo nabijat kao da mi je zaista zadnji put.
Vrisnula je, gnječila si grudi i gledala me u oči stenjući sve glasnije:
- A…. aaaahhhh…. jde…. . Miro……aaaahhhh……jebi……meeeeee…. . ooooohhhhh……ne…. moj……. aaaahhhhh……jače……. prestat……. . ooohhh……ooooohhhhh……. . aaaaaahhhhhh……. . moram…. . opet…. svrš……AAAAAAAHHHHHH
Kako je ona svršavala i bacala se po trosjedu tako sam i ja osjetio da ću svršit. Izvadio sam kurac iz njene mace, u tom trenutku iz mene je izletio uzdah:
- Gabiiiii !... . AAAAAAHHHHH
Eksplodirao sam kao atomska bomba, sperme je opet bilo po grudima, trbuhu, maci, butinama.

Nježno sam legnuo na Gabi, pritisnuo ju svojim tijelom i odlučio da ju više nikada ne pustim od sebe.
Na moju žalost, naša budućnost je imala druge planove. Nakon što smo konačno došli do daha, Gabi mi je ispričala da je prihvatila poslovnu ponudu u drugoj državi, da mi nije imala srca reći i da me je još jednom morala imati samo za sebe. Slušao sam ju u nevjerici, proklinjući sudbinu i moju neodlučnost još tamo u Rijeci.
Drugi dan se spakirala, otpratio sam ju na željezničku stanicu jer je putovala vlakom. Poljubila me na rastanku u obraz jedva suzdržavajući suze. Moram priznati da ni meni nije bilo lako. Vlak je otišao, s njim i Gabi, ostao sam stajati na stanici ni sam ne znam koliko dugo. Jednostavno se nisam mogao vratiti samo tako u stan. Još i dan danas osjećam njezin miris u stanu, kao da me je odlučio cijeli život proganjat zbog moje neodlučnosti. Trebalo mi je vremena da opet svoj život dovedem u normalu. Što se može, idemo, sutra je novi dan. Pozdrav Gabi.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija