Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Iznenadni poziv

Znate onu uzrečicu da će se nešto lijepo dogoditi upravo kada to najmanje očekujete. E pa baš se to meni dogodilo. Zovem se Marko,malo planinarim,vozim bicikl, ukratko, pokušavam biti zdrav i još u tome uživati. Tako sam te subote malo planinario kad sam začuo da mi u ruksaku zvoni mobilni telefon.

Pogledom na ekran telefona nisam imao pojma tko me zove,nepoznat broj,nisam ga imao u imeniku. Mislio sam si,sigurno ili zabuna ili neka promocija. Odlučio sam se javiti i hvala bogu da jesam. Začuo sam poznat glas u slušalici,bila je to Martina,prekrasna dama koju sam jednom spasio u nevolji. Promijenila je broj,zato i nisam znao tko me zove. Bez imalo ustezanja najavila mi je da dolazi par dana u grad u kojem živim i da ju moram odvesti na neko planinarenje, a i ako bi mogla prespavat kod mene,ne plača joj se hotel ako baš ne mora. Kad je prošla moja zbunjenost uzrokovana njezinim pitanjima i upitima sa oduševljenjem sam prihvatio da dođe kod mene. Moj mačak se odmah uznemirio te mu je postalo tijesno u gaćama.

U dogovoreno vrijeme , oko 20h pričekao sam Martinu na autobusnom kolodvoru i nju i njezine stvari,majko moja koliko stvari, dovezao do svojeg stana,odložio sve njene kofere i pokazao joj gdje će spavati.

Usput sam joj natuknuo da ću ju voditi,ako želi, na težak uspon,na jedan lijepi vidikovac i naravno ponijet ćemo dosta vode.
Kad se smjestila,upitala me:
- Marko,mogu li se istuširati,zaista mi je potrebno ???
- Naravno,Martina, ne moraš me ni pitati,znaš onu „Mia casa tua casa“
Zahvalila mi je , utrčala doslovce u kupaonu i zatvorila vrata. Krenuo sam nam napraviti neki sok kad su se vrata kupaone malo odškrinula, a Martina me pozvala:
- Marko,oprosti možeš malo doći ?
Krenuo sam prema vratima kad me nešto pogodilo ravno u glavu. Uhvatio sam to i shvatio da su to gaćice, ženske. Začuo sam Martinu:
- Marko,zar trebaš pozivnicu ??
Kao hipnotiziran,sa gaćicama u rukama ušao sam u kupaonu i ostao bez teksta. U tuš kabini stajala je potpuno gola Martina koja se upravo počela tuširati. Skinuo sam brže bolje robu sa sebe i ušao u tuš kabinu.

Bez razmišljanja strasno sam ju poljubio i stisnuo rukama guzove. Zastenjala je i ugrizla me lagano za usnicu. Gnječio sam joj grudi i polako se spustio jezikom preko trbuha do njezine mace. Bila je tako glatka,bez ijedne dlačice i sva se presijavala od vlažnosti. Liznuo sam ju,zastenjala je glasno,liznuo sam klitoris,vrisnula je i zabila mi nokte u ramena. Počeo sam joj lizati macu i sisati klitoris,Martina se grčevito držala za moja ramena i glasno,jako glasno stenjala:
- AAAAAhhhh…..Marko……ooooohhhhh……..liži…….moj…..uuuuuuu…….aaaaaahhhhhh…..ooooohhhhh…….bože……..ne……moj…..žur……aaaaaahhhhh…..iti…….brže…….jače……………sad……AAAAAAHHHHHH
Tako je iznenada svršila da je samo klonula na pločice tuš kabine i nastavila se grčit i trzat dok je topla voda tuširala njezino tijelo.

Kad se malo pribrala rekla mi je:
- Oh bože,kako je ovo bilo intenzivno,već dugo nisam tako nešto osjetila,sad si ti na redu
Ustao sam se u stojeći položaj, a Marija mi je mačka odmah strpala u usta i počela pomicati glavu naprijed natrag tako silovito da se je par puta zagrcnula. Noktima mi je draškala jaja, a usnama se sve brže počela nabijati na mog mačka. Tim tempom uzrokovala je moje naglo svršavanje:
- AAAAHHH…..Martina……svršit….ćuuuu….aaaahhhhh
Izvadila ga je iz usta, malo protrljala i u tom trenutku eksplodirao sam. Sperme je bilo posvuda po Martini, po kosi,licu,grudima,trbuhu.

Morao sam se primiti za stijenke tuš kabine da ne padnem, koliko je bilo intenzivno svršavanje.
Otuširali smo se ,malo još pomazili,obukli i odlučili večerat. Uz opuštenu atmosferu večere pričali smo do kasnih sati kad smo odlučili da je vrijeme za spavanje. Martina je otišla spavat na moj krevet,a ja sam se smjestio na dvosjed,ah malo premali dvosjed za spavanje.

U neko doba noći probudio sam se ukočen i u trenu odlučio da se želim naspavati. Otišao sam u svoju sobu,legao pored Martine koja je mirno spavala,polako se pokrio da je ne probudim i pokušao zaspati. Iznenada sam osjetio da se Martina okrenula,stisnula uz mene,rukom prošla do mog mačka,stisnula ga i promuklo,tiho šapnula:
- Gdje si dosad,vrtim se već par sati na krevetu,sva sam mokra koliko sam uzbuđena
Okrenuo sam se naglo,zbacio deku sa sebe i Martine te upalio malu noćnu svjetiljku. Martina je spavala gola, maca joj je bila toliko mokra da su joj se i butine sjajile.

Raširio sam noge Martini, par puta joj liznuo macu što je dovelo do glasnog stenjanja:
- Marko……ajde……jebi ….meeeee…..aaaaahhhhhh……ajdeeeee……..
Stavio sam samo glavić u njezinu macu i čekao. Martina je uzdahnula i naglo se primakla prema meni tako da sam cijeli ušao u njezinu macu. Počela je silovito vrtit guzom,ja sam počeo ubadat njezinu macu poput stršljena,njezini krikovi postajali su sve glasniji:
- Mmmmmm……toooo….aaaaaaahhhhh……kazni…….moj…..uuuu………aaaaaahhhhh……..daj………jače………..oooohhhhh………brže…….aaaaahhhhh……..sad………saddddddd………aaaaahhhhhh…….evooooo……..sad……ćuuuu……AAAAAHHHHHH
Svršila je i stisnula macom mojeg mačka ,osjećao sam kako pulsira njezina unutrašnjost. Stisnula me nogama,to je potaknulo moje svršavanje,htio sam ga izvadit iz njezine mace,kad me Martina još jače stisnula nogama i rekla:
- Nemoj,Marko,hajde želim te osjetiti u sebi
Te njezine riječi bile su okidač, svršavao sam u mlazovima i punio njezinu macu spermom. Ostali smo tako neko vrijeme ležat,zora se polako počela budit,moj mačak je skliznuo iz mace sav sluzav i mokar.

Predložio sam kavu,sa oduševljenjem je prihvatila moju ponudu, odradili smo vrlo rani doručak,spremili stvari i vodu te se lagano umorni i odličnog raspoloženja uputili na planinarenje. Dok smo se vozili prema početnoj točki rekao sam Martini onako sa dozom bezobraštine u glasu:
- Sad planinarimo zajedno po brežuljcima, poslije ja sam istražujem brežuljke
- Hmmm, razmislit ću, možda samo pod uvjetom da istražiš i sve „pećine“ – odgovorila mi je sa osmijehom na licu
Nasmijao sam se i ja, mislim ako treba bit ću i speleolog,sve pećine i rupice treba detaljno istražit,znate zbog čega,hmm. Tko zna,možda je ovo neočekivani početak nečeg dobrog. Bokić

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija