Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Neplanirani sex na kupaloštu

Moje ime je Mirko, imam 19 godina i dolazim iz jednog malog sela koje ima svoje kupalište. Često sam odlazio na kupalište s prijateljima na kupanje.. .
Tako jedne kišne srijede meni je kod kuće bilo dosadno pa sam otišao na kupalište. Nikoga nisam vidio na kupalištu pa sam mislio otići kući, barem sam tako mislio na početku. I tako krenem ja kući a put me vodio kroz kabine. Kad sam prolazio pored kabina u kojima se presvlače ljudi naišao sam na jedna otvorena vrata i onako iz dosade pogledam ako ima koga unutra i da, imao sam što za vidjet..

U kabini se presvlačila plava matorka negdje po mojoj procijeni 45 godina sise više nego odlična 5, guza ogromna ali dobro oblikovana.. U početku sam odmah htio otići kod nje u kabinu da ju pojebem ali opet sam je htio još malo gledati jer me užasno palila.. I tako sam otišao sa strane to je bila zadnja kabina i na toj strani je bila rupica kroz koju sam je promatrao i drkao nabrekli kurac. Matorka se baš skidala, sa sebe je skinula užasno uske tajice a kad sam vidio da nema gaćice to me užasno napalilo. Maca joj je bila malo dlakavija te je iz mace virio podosta veliki klitoris. Nakon što se kurac digao do maksimuma nisam više mogao izdržati i pokucao sam joj, ona je izašla van i začuđeno me pogledala i nakon par sekundi zapitala tj. izderala se na mene ŠTA TI JE MALI? ? ? ŠTA TO RADIŠ OVDJE? ? ja sam samo slegnuo ramenima i rekao gledam najljepšu matorku koju sam ikad vidio.. Ona se nakon toga nasmijala i kao da joj se svidjelo to što sam rekao pa sam je uhvatio za ruku i stavio je na moj nabrekli kurac. Matorka se u početku protivila kao što ako netko naiđe i tako to ali ja sam znao da nema nikoga i samo sam joj prislonio glavu mom kurcu. Ona ga počela užasno dobro pušiti i drkala ga usput.. Nakon nekog vremena sam joj rekao da odemo u njezinu kabinu bila je mala pa sam je morao dobro naprčiti. Kad se naprčila bila je bespomoćna pa sam joj kurčinu prvo pokušao gurnuti u čmar bio je prekrasno obrijan i palio me ali se ona odmah odmaknula i rekla mi nemoj mi tu gurat daj ga u macu vlažna je sva.. I tako sam joj ga stavio u macu i čvrsto je uhvatio za široke i masne bokove. Žestoko sam je jebao sve dok nisam osjetio da mi nešto teče po nozi.. To su bile njezine tekućine svršila mi je.

Kad sam to primjetio znao sam da je na vrhuncu i par puta sam joj ga strašno nabio a matorla je samo stenjala.. Za nekoliko sekundi mi je predložila da odemo van iz kabine te da je u blizini neko mjesto gdje nitko ne zalazi a i dobro je bilo skriveno.. Kad smo došli na to mjesto moja kurčina se još nije spustila već je čekala matorku da se namjesti.. Matorka mi je predložila da si legnem na pokrivač koji je stavila na zemlju i da me izjebe.. Ja sam odmah legnuo na travu a matorka je raširila svoje prelijepe noge i sijela na moju nabreklu kurčinu. Odma se do kraja spustila i glasno jauknula ipak je to bio kurac od 23cm, te me jahala sve dok nije osjetila da joj pička gori. Svršio sam u njenu pičkicu.. Pičkica joj je bila napunjena toplom i gustom spermom.

Zatim je ustala sa kurca i počela ga lizati, tako ga dugo lizala dok ga nije u potpunosti očistila od sperme.. Poslije toga smo zajedno otišli u kabinu po odjeću te mi je dala broj mobitel i rekla mi da joj se odmah javim da me želi.. Nakon toga sam je pitao da li ima muža, ona se samo nasmijala i rekla da ima te da to između nas mora ostati naša tajna. Kad smo se rastali čvrsto me primila za još uvijek nabrekli kurac i rekla mi da očekuje poruku čim prije. Ja sam sav sretan otišao kući misleći na budući susret s matorkom..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija