Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

nepričakovan seks

Ko sem nekega poletnega dne delal pred hišo, kjer je živela lepa gospa kakih 45 let, se je to zgodilo ... Tistega dne sem dobil urnik, da grem nekaj popravit pred hišo s številko 37, takoj sem vedel, kdo v njej živi. Ko sem prišel, sem šel v službo in po deveti uri se je pojavila in vprašala, ali imam kavo, in ker je ne bi zavrnil, sem povabilo sprejel.

Sledil sem ji v hišo in gledal njeno božansko ozadje, oblečena je bila v modro obleko, pod katero so bile narisane spodnje hlačke. Kavo so hitro skuhali, nato pa je sedla in začela govoriti o tem, kako je sama, da se njen mož vozi s tovornjakom in da je bila pogosto sama.

Rekla je nekaj drugega in meni pogled v njen globoki dekolte. Potem je ugotovila, da je ne poslušam, vstala in vprašala: - Ali jim boš malo oprostila? In v istem trenutku so bile njene joške pred mojim nosom. Nato se je začela akcija, čez nekaj trenutkov sta bila naga, se usedla na mizo in razširila noge, sveže obrito pico pa namaz.

Nekaj časa sem jo lizal, ona pa je vzklikala: - Ahhh joooj mmm kar tako. Ko je rekla, da želi začutiti kurac v sebi, ga je takoj potisnil v njeno mokro in mokro pizdo. Zajebavali so se v različnih pozah, ona pa je samo zastokala: - Jooj kar tako, celo, močnejši, ahhh uuhhh aaa.

Ko sem jo vprašal, če ji lahko vstopi v rit, se je le nasmehnila in začel sem rahlo riti. Potisnili so jo do konca in kroglice so ji kar udarile po riti. Rekla je, da ko bom na vrhuncu, bom prišla na njene prsi in tako bo, nato pa jo je tako močno posrkala, da je izpraznila mojo zadnjo kapljico semena.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija