Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Neprivlačna cura

U mojoj firmi je radila jedna Ana, cura koja nije bila nekog naročitog izgleda, ali nije bila ni ružna. Jednostavno je imala takav stav da su ju svi nekako izbjegavali. Čak ju je i direktor premještao po firmi, pa je završila kod mene u uredu. Nisam se bunio previše jer sam bio zatrpan poslom, pa mi je svaka pomoć bila dobrodošla.

Prvih tjedan dana se držala malo povučena, a kad je vidjela da ne reagiram na nju, opustila se i začudo, postala puno privlačnija osoba. Čak mi se znala svako jutro nasmješiti kad bih došao u ured, a uvijek je dolazila prije mene. Dočekala bi me kava i njen smješak, pa smo znali malo neobavezno pročavrljati o nevezanim temama, iako smo uvijek razgovarali o poslu. Tako sam saznao dosta o njoj, od škola, fakulteta, pa do toga koje sve kućne ljubimce ima. A imala ih je, podosta, tako da sam se pitao kad sve stiže.
Tako sam ju počeo malo pozornije promatrati, i ustanovio da se ispod preširoke odjeće koju je nosila, krije fenomenalno tijelo. Mislim, imala je mali trbuščić, ali ne neprivlačan, i malo veću guzu, ali ona mi je budila primisli kako bi joj ga zagurao između guzova. I sve je bilo na tim mislima i primislima do jednog dana.

Bilo je sparno i svi smo se preznojavali po firmi, a ni klime nisu bile od neke koristi, osim ako si mislio prehladu navuči. Ana je u uredu skinula košulju i sad je bila u crnoj čipkastoj potkošulji i uskim hlačama koje su isticale njenu guzu i stiskale joj trbuščić. A potkošulja je otkrivala bujno poprsje. Dugu crnu kosu je svezala u rep i sad je bila zadubljena u papirologiju, te grickala tupi kraj obične olovke, pa sam ju gledajući tako zamislio njene usne i zube na mom mačoru i odmah mi se počeo dizati iza stola, a ja sam nehajno dobacio:

- Trebala bi grickati nešto mekše od te olovke da ne uništiš zube -rekao sam i pognuo glavu gledajući ispod oka na njenu reakciju, a ona je digla pogled i zbunjeno gledala u mene, te upitala.
- Šta?
- Kažem.. -pogledao sam ju sa smješkom i nastavio- .. trebala bi grickati nešto mekše da ne uništiš svoje zube tom olovkom.
- Ahaaa.. -trgla se i izvukla olovku iz usta i pogledala ju, a bila je sva izgrižena, pa u mene- Nažalost nemam ništa mekanog.. ili ti imaš nešto?
- Hmmm.. -pravio sam se da razmišljam, ali su mi se misli vrtile samo u tom pravcu da ju navedem da mi ga popuši, pa sam nastavio dvosmisleno- Imam, ali je problem što počne kao mekano, a postane tvrdo nakon nekog vremena..
- A šta to? -gledala me zbunjeno, pa sam se pitao koliko zna uopće o seksu.
- Pa znaš, ona stvar.. -sad sam ja izigravao zbunjenog, a u njenim očima sam vidio neki sjaj.
- Misliš na kurac, pretpostavljam? -rekla je i vidio sam da su joj usne malo zatitrale u nekom smješku, ali ništa više.
- Upravo tako -rekao sam sa širokim osmjehom.
- I ti mi nudiš svoj kurac? -gledala me upitno, a ja sam samo kimnuo glavom, pa je nastavila- Hmmm.. daj da vidim šta nudiš.. -rekla je i ustala od svog stola, te krenula prema mom, a ja sam brže bolje ustao i zaključao vrata da netko ne naleti.

Počeo sam skidati hlače znajući da se ne moram stidjeti veličine mog mačora koji je bio solidne dužine od nekih 19 cm i širok za obje ruke. Skinuo sam hlače i bokserice i ispao je poludignuti kurac, te se zanjihao ispred nje. Pogledala ga je i onda mene, pa tiho rekla:

- Lijep je.. -nakon toga sam sjeo u svoju stolicu, a ona je mirno klekla između mojih raširenih nogu i započela najbolje pušenje koje sam dobio u životu.

Radila je to metodično kao da rješava papirologiju, od glavića do korjena, pa do jaja, tj jedno po jedno je uvlačila u usta i sisala ih. Osjećao sam se kao da to nisu moja jaja i moj kurac, bio sam van sebe od ushićenja i nadraženosti. Onda je počela gutati cijeli kurac skroz do jaja i držala ga tako neko vrijeme, pa bi ga izvadila, oblizala i onda opet sve ponovila. Pritom mi je masirala nježno jaja i gurala jedan prst duž mog rascjepa između guzova i masirala mi prstom šupak. Nije mi trebalo još dugo i uskoro sam počeo svršavati u njena usta i mislim da sam joj svršavao direktno u grlo koliko joj je bio duboko u ustima. Istresao sam svu spermu koja se skupljala u zadnjih dva mjeseca koliko se nisam ispraznio doma, jer mi je supruga bila na strogom mirovanju nakon operacije noge. Usisala je sve, a pritom me je gledala u oči, a kad je oblizala sve samo je mljacnula ustima i rekla:

- Mmmm.. sperma ti ima dobar ukus.. -zatim je ustala i otišla do svog stola, te rekla- Sad je red na tebe..

Skinula je hlače i crne čipkaste gaćice, pa sam vidio obrijanu picu sa tetovažom zmije na brežuljku ispod trbuščića. Pogledao sam ju, a ona se samo nasmješila i sjela u svoju stolicu, te je raširila noge i stavila jednu na svoj stol. Sad sam ja kleknuo između njenih raširenih nogu i počeo polako ljubiti njene butine oko pice i polako jezikom sam klizio oko same pice, da bi postepeno počeo lizati i samu picu koja je bila slankasta od njenih sokova. Bila je već dobrano mokra, pa sam prvo pokupio njene sokove i počeo joj cuclati klitoris. Ona se trzala i uzdisala dok sam joj grickao i usisavao klit, a onda sam malo jezikom počeo bušiti njenu picu, pa se malo zgrčila, da bi nakon toga iz nje procurilo. Oblizao sam sve, pa se vratio na klit i gurnuo jedan prst u njenu picu. Bila je topla i sad sam ju malo jebuckao, a onda počeo trljati prstom stidnu kost, te nastavio cuclati i grickati klit, pa je nakon minute počela svršavati u valovima i iz nje je curilo kao ludo. Stolica, tj jastučić na stolici je bio potpuno mokar od nje, a ja sam ju i dalje jebao prstom, a ona se tresla i grčila.

Dotle se moj kurac već ponovo napeo, pa sam se uspravio i prišao joj bliže, namjestio kurac na ulaz u njenu picu i samo ga brzo gurnuo unutra. Zastenjala je jer je bio širok, ali je samo jače raširila noge i ja sam ju počeo žestoko jebati. Trudili smo se biti tihi, pa sam ju sa stolice koja je škripala pod nama povukao na pod, tj na tepih i tamo joj ga nastavio zabijati u picu. Držala se za moje nadlaktice, a ja sam stajao na vrhovima nožnih prstiju kao da radim sklekove i zabijao joj ga do jaja u picu. Nije joj trebalo dugo i opet je svršavala tiho cvileći, a i ja sam osjetio da mi dolazi, pa sam ga brzo izvadio i drjajući ga prinio njenim ustima, pa ga je onako sluzavog uzela u usta i još malo pušila da bi joj ponovo svršio u usta. Primio sam ju za glavu i sad sam se praznio u nju pokretima kao da sam u njenoj pici, ali se nije bunila.

Nakon tog pražnjenja smo sjedili na podu ureda i gledali se dahčući, a onda se samo nasmješili, pa smo se obukli i jedno po jedno otišli do wc-a da se malo uredimo. Ostatak radnog vremena je prošao normalno, jedino je prije nego je izašla iz ureda došla do mene i šapnula mi:

- Nadam se da ćemo ovo sutra ponoviti? -a ja sam se samo nasmješio i namignuo joj, pa je otišla.

A da li smo ponovili, ooo da, ali to je već druga priča.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija