Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Neprivlačna cura 2

Drugi dan je Ana došla na posao u suknji do iznad koljena, ne uskoj već nekoj lepršavoj ljetnoj, a gore je imala neku svijetlu široku majicu i grudnjak boje kože. Kad sam ušao u ured vidio sam da je kava na stolu i lokum od oraha, te sam ju pogledao, a ona mi je namignula, pa sam se samo nasmješio.

Cijelo prijepodne nisam stigao biti u uredu jer sam morao kod diše, pa na još jedan sastanak, pa drugi i tako je došlo vrijeme ručka. Svi su bježali van firme na pauzu, a meni se nije dalo, pa sam se dovukao u ured misleći da je i Ana otišla na pauzu. Nakon što sam se smjestio za stol ušla je Ana i pogledala me:

- Pa gdje si ti cijeli dan?
- Na sastancima.. i gotov sam.. -rekao sam i uzdahnuo duboko, a Ana je odložila čaše na svoj stol i prišla mi, te mi počela masirati ramena, a onda i sljepoočnice naslonivši moju glavu između svojih sisa.
- Sad ćemo mi tebe vratiti iz mrtvih.. -rekla je i nakon masaže ramena, vrata i mojeg lica, okrenula moju stolicu prema sebi, te izvukla moj kurac iz hlača i počela ga lagano drkati- .. ako ništa drugo ovo će te vratiti.

Uskoro je kurac bio tvrd kao kamen, pa je povukla moje glače skupa sa gaćama naniže i skinula svoje gaćice, te me opkoračila i sjela mi se u krilo sa licem prema meni. Skinula je svoju majicu i grudnjak pa sam ugledao dvije poveće sise kao dinje, koje su stajale solidno i bez grudnjaka. Odmah sam ih počo ljubiti dok se ona micala sa svojim bokovima dok je moj kurac ulazio u nju. Ne moram reči da mi je popravila raspoloženje odmah. Primio sam ju za guzu ispod suknje i pomagao joj da se nabija na moj kurac dok sam joj i dalje ljubio, lizao i grickao sisu po sisu. Stenjala je tiho dok je klizila niz moj kurac od glavića do jaja i natrag, a ja sam se suzdržavao od svršavanja. Ni sam ne znam šta mi se dešavalo, ali mogao bi svršiti uz nju samo da mi gleda kurac, bez da ga dira. Trpio sam da ne svršim prerano, a onda sam joj rekao da ustane jer ču svršiti:

- Samo ti daj, napuni me.. -pa mi šapnula na uho- .. od jučer sam na tabletama..

To kao da je otpustilo sve kočnice i počeo sam špricati u njenu picu, a i ona kao da je to čekala i počela je svršavati. Stisla me svojom picom tako jako da sam mislio da će mi kurac otkinuti. Nakon toga smo ostali još malo sjediti dok mi kurac nije kliznuo iz njene pice. Ona se ustala i obrisala mi kurac i jaja, pa sam se obukao, a ona je svoje gaćice stavila u svoju torbicu, pa otišla do wc-a.
Nakon toga smo nastavili sa poslom kao da se ništa nije dogodilo, barem još neko vrijeme. Kako mi je sjedila nasuprot imao sam nesmetani pogled na njen stol, tj na ono ispod stola. A mala vještica je točno znala da ju gledam, pa je raširila noge i zadigla suknju na pola butina, ali tako da nitko tko uđe u ured ne vidi ništa, pošto je prema vratima sa njene strane stajala velika kopirka/printer/skener i morao si se nagnuti preko nje da vidiš njene noge.
Gledao sam u obrijani brežuljak ispod njene suknje i moj se mališa počeo buditi i bio je sve tvrđi, pa sam nakon nekog vremena ustao i otišao van do wc-a i vratio se natrag zaključavši vrata iza sebe. Ana me samo pogledala i nasmješila se, te sam prišao njenom stolu i podigao ju, pa ju okrenuo k sebi leđima. Primio sam joj sise preko majice i grudnjaka, pa ih zavukao ispod majice i počeo ih mijesiti. Uzdisala je i disla duboko, a jednu ruku je stavila iza sebe i počela mi trljati kurac preko hlača koji je već bio dobrano napet. Nagnuo sam ju naprijed i zadigao joj suknju preko bokova, pa se sagnuo i razmaknuo joj guzove i počeo joj lizati sve od pice do šupka. Uživala je i rukama raširila guzove kako bi joj mogao dublje ući jezikom. Na kraju sam joj lizao šupčić dok je uzdisala, a jednom rukom sam izvadio kurac iz hlača, pa ga malo izdrkao i stavio joj ga u picu. Zastenjala je tiho, a ja sam ju primio za bokove i odmah počeo jebati. Čulo se samo kako njena guza lupka po mom trbuhu i moja jaja po njenim nogama. Nakon nekog vremena izvukao sam kurac iz njene pice i nju polegao na trbuh, na hrpu papira je pritisla svoje sise, a pod trbuhom je ostala potpisna mapa. Ja sam joj raširio guzove i polizao šupčić, te gurnuo prst unutra, a ona je prostenjala:

- Oohhhh.. toooo.. daj mi ga unutra.. .

Ponovo sam stavio kurac u picu i malo ga protrljao, a onda ga izvadio i stavio glavić na ulaz u šupak i gurnuo. Zastenjala je malo, a onda je ušao unutra, pa je uzdahnula. Uskoro je skoro cijeli kurac bio u šupku, pa sam ju pritisnuo na stol i počeo ju jebati u guzu. Bilo je odlično, činilo se da se i do sada već jebala u guzu, pa sam si memorirao da ju moram upitati za to, da li se već jebala prije, jer je sigurno negdje naučila kako se puši kurac i ovako jebe. Jebao sam ju dobrih desetak minuta u guzu, a da nije pustila ni glas iz sebe, pa sam uskoro počeo svršavati i puniti joj šupak spermom. Izvukao sam sluzavi kurac zamrljan spermom iz njenog šupka, a ona se sa naporom ustala sa stola, te skinula par papira sa svojih sisa koji su se zaljepili na nju usred nesnosne vručine i znoja. Obrisala si je guzu papirnatim ručnikom pa me pogledala dok sam stajao kraj njenog stola sa poludignutim kurcem punog sperme. Prišla mi je i čućnula ispred mene, pa se primila za moje noge i počela mi pušiti kurac. Oblizala ga je cijelog, ali nije popuštala, već je nastavila pušenje i sad je ponovo bio tvrd, te mi je sad mijesila jako jaja i odjednom mi masirala šupak prstom koji je nakon minute gurnula unutra. Osjećao sam se nekako prljavo, ali i napaljeno, a ona se nije skidala sa mog kurca. Pušila ga je i lizala, pa grizla, cuclala mi jaja, i jebala me prstom u šupak. Trajalo je to dobrih dvadesetak minuta i sad sam eksplodirao u njena usta, a ona se samo oblizivala i gutala moju spermu.

Nakon toga smo se oboje sredili i odradili još pola sata na svojim mjestima, pa sam ju napokon odlučio pitati o njenom iskustvu.

- Nisam ja vječno radila ovaj posao, ali sam imala jednog starijeg gospodina koji me je naučio mnogočemu i danas sam mu zahvalna na tome iako više nije među živima.
- Žao mi je.. -rekao sam tiho, a ona me pogledala sa sjetnim smješkom.
- I meni, ali.. -tu je zastala i pogledala me veselo- .. da nije tako ni mi se ne bi upoznali, a prema tebi osjećam isto što i prema njemu, tako da se nadam da ćemo još uživati.

I jesmo, a i još uživamo i sada nakon tri godine i nakon što je rodila curicu, moju naravno. Nije bilo nikakvog govora da pobaci, a ja sam pristao da ju pomažem i financijski, mada je to odbijala. Samo je rekla da je dobro dok je nama dobro i dok uživamo jedno u drugome, kao i prvi dan. A bogme sam uživao u njoj, svaki dan po dva puta.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija