Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nera

Sa Nerom sam se i idućih dana zabavljao po Hamburgu. Kad joj je sestra radili nas dvoje bi se provodili, šetali odlazili na ručak ili večeru i uglavnom jedno drugom bili dobro društvo. Jedno popodne rekla mi je da joj pravim društvo u shoppingu. Šetali smo po shopping centru i tad sam Neri rekao da izabere nešto jer želim da joj to poklonim. Odmah me odvela u prodavaonicu sexi rublja, izabrala neko prozirno čipkasto, ljubičasto sexi rublje i rekla da će to sutra obući samo za moje oči.

Jedva sam dočekao da se iduće popodne nađemo kod mene i započnemo sa našim sexi igricama. Došla je do mene sva sređena, namirisana i rekla da sjednem u sobi u fotelju i pričekam da se malo sredi u kupatilu. Nakon par minuta ušla je u sobu u onom sexi rublju koje je izabrala za poklon. Izgledala je fantastično, senzualno, pustila je neku latino muziku i počela plesati. Vješto je vrtjela kukovima, prilazila bi mi , štiklom bi me pomazila po kurcu koji je vrlo brzo postao nabreknut. A onda je odradila ples u krilu.

Sjela je , mješala guzovima, okretala se, skinula grudnjak i stavila mi sisu u usta da je ližem i ljubim. Kad bi je malo liznuo ona se odmakla od mene kao da je željela da gorim od želje da je jebem kao nijednu dosad. Onda se počela poigravat. Malo bi spustila gačice da je odmjerim pa bi ih navukla opet na sebe. Plesala je uvijala se pokazivala guzu a onda je napokon skinula tangice i ostala gola u štiklama. Prišla mi je uzela me za ruku i odvela do kreveta. Rekao sam joj da želim da bude u štiklama jer me jako napalila pomisao da je jebem dok su joj štikle na nogama.

Spustili smo se na krevet, Nera je legla na mene, strasno me poljubila a onda je njen jezik kliznuo mojim tijelom sve dok se nije spustila dolje skinula mi gačice i počela obrađivat kurac. Vješto ga je lizala, pušila i uvlačila duboko u grlo. Uživao sam gledat i osjetit kako mi kurac nestaje u njenim ustima. Trpala ga je skoro do jaja. Dok ga je pušila namjestila se tako da sam joj mogao prstima drkat po klitiću i pički. Oboje smo se napalili u ovoj predigri. Podigao sam se okrenuo je na leđa, noge joj stavio na moja ramena, namjestio se i žestoko prodro u njenu toplu i vlažnu pičku.

Kao i ja i Nera je voljela žestok sex, uživala je da je rasturam i da joj kurcom ispunim svaki milimetar njene pičke. Priuštio sam joj to, zakucavao sam ga duboko do kraja do jaja, sve dok oboje uz glasno stenjanje nismo svršili. Napunio sam joj pičku jer je željela da se moja tekučina cijedi iz njene ribice. Kad sam se obilno ispraznio legao sam na leđa, Nera se okrenula spustila i počela lizati moje i njene sokiće sa kurca.
-"mmmm" ponavljala bi svako par sekundi očito uživajući u okusima naših sokića.

Kad ga je cijelog polizala rekao sam joj da se namjesti u pozu 69 i nastavi mi ga pušiti. Napravila je kako sam joj rekao, uzela ga u ruku i počela ga drkat i pušit. Dok se Nera igrala sa mojim kurcom ja sam joj počeo lizat šupčić. Dan ranije pričali smo o tome da je želim jebat u guzu. Rekla je da ga je primila dva puta, da joj se nije svidjelo ali da će mi ispunit želju zbog ovih par strastvenih naših dana. Nakon par minuta pušenja osjetila je kako joj kurac vibrira u ustima. Izvadila ga je, naguzila se i dodala mi lubrikant da je dobro podmažem.

Nanosio sam joj kremicu na šupčić, prst ili dva ugurao joj unutra i malo joj pročačkao šupak. Pogledao sam je onako naguženu u štiklama namjestio se sa guza, glavić prislonio na rupicu i nježno ga tisnuo unutra. Vrisnula je kad je osjetila da joj se otvara šupak. U početku bio sam nježan koliko sam mogao ali kad se šupak počeo otvarat i kad mi je kurčina sve dublje prodirala, postao sam žestok. Počeo sam ga sve žešće zakucavat. To je kod Nere proizvelo sve glasnije urlike. Zabila je glavu u jastuk ali krici su bili sve jači.

Brutalno sam je par minuta karao u guzu a onda sam ga na njeno olakšanje izvadio i vratio joj ga u pičku i jebao je sve dok oboje nismo doživjeli vrhunac. Nakon šupka Nera se opet opustila i uživala. Nakon što smo oboje svršili ostali smo ležat na krevetu i maziti se . Rekla je da osjeća da joj je guza rasturena i crvena ali da je cijela ispunjena i zadovoljena u svakom smislu te riječi jer je dobila ono što je željela. I dan danas ponekad se vidimo, osmijhnemo se jedno drugom jer ova naša avantura ostat će nam zauvijek u sjećanju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija