Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nera djevojka iz vlaka

Jednog ljeta krenuo sam na neki poslovni put u Njemačku. Sletio sam u Frankfurt ali kako je moje odredište bio Hamburg a letovi su taj dan bili popunjeni odlučio sam se za šestosatnu vožnju udobnim ICE vlakom. Putovanje je trajalo već neko vrijeme a onda je u Kőlnu u vlak ušla Nera, djevojka koju sam dobro poznavao od ranije. Vukla je svoju prtljagu kroz vagon i nije me primijetila ali kad sam je zaustavio bilo joj je drago što me vidi.
-"Odkud ti baš u ovom vlaku" upitala me, a onda smo saznali da oboje idemo do Hamburga, ja poslovno a ona kod sestre u posjet.

Sjela je do mena pa smo u ugodnom razgovoru kratili vrijeme. A onda se podigla da ode do toaleta pa sam mogao vidjet da nosi neke minjaturne tangice koje su se ocrtavale na bijelim nekako prozirnim hlačama. Kad se vratila kroz šalu rekao sam joj da ima sexi tange.
-"ah primjetio si" i uz smješak nastavi -"bi li mi ih rastrgao zubima haha" -"još pitaš" rekao sam kroz smijeh. I tako neko vrijeme trajao je naš sexi razgovor gdje smo se baš opušteno ponašali a onda je naš vlak stigao u Hamburg.

Izašli smo na peron i uputili se na U-bahn, išli smo u različite djelove grada. Razmijenili smo brojeve mobitela a prije nego se ona ukrcala zagrlio sam je i rekao -"moram te sutra vidjeti, moram te imati". Rekla je -"znaš da sam udata" pa me poljubila u obraz okrenula se i ušla u bahn. Razmišljao sam da sam bio previše otvoren ali to je bilo jače od mene jer sam imao veliku želju da je kresnem. Došavši u stan, otuširao sam se i spremao na spavanje ali tad mi je stigla poruka. Bila je to Nerina poruka a ovako je tekla naša sms komunikacija.

Nera:-"Baš si me iznenadio sa ovim danas da me želiš"Ja:-"Što mogu kad sam napaljen na tebe"Nera:-"Oopaaa a što sad radiš"Ja;-"Ležim u krevetu i navlačim kožicu misleći na tebe"Nera:-"Evo ti onda inspiracije"Tad mi je poslala svoj goli selfi napravljen u ogledalu, gdje sam mogao vidjet njene cijelu figuru, predivne sise i izbrijanu i sređenu mačkicu. Od ove fotkice sam poludio i opet joj rekao da je sutra ujutro moram vidjet da je moram jebati. Odgovorila je sa -"ooohhh, okkk" pa rekla da je čekam na mojoj stanici oko 11 i poslala za kraj jos jednu fotkicu svoje mačkice.

Mislim da sam zaspao sa smješkom na licu i radovao se idućem jutru kao rijetko kada. To iduće jutro pošao sam do stanice i čekao Neru. Ubrzo je stigao bahn a onda se ukazala Nera u nekoj sexi majici gdje su do izražaja došle njene sise i kratkoj minici koja je ocrtavala njenu prelijepu figuru. Poletjela mi je u zagrljaj, zažvalila me i rekla da je vodim u stan. Trebalo nam je nekih desetak minuta da dođemo tamo ali kad smo ušli odmah je skočila na mene obgrlila me i rekla -"vodi me u sobu , od sinoć samo na tebe mislim, želim te kao nikad nikoga".

Bile su to predivne riječi za slušat. Brzo smo se našli u sobi, spustio sam je na krevet a onda se bacio na skidanje njenih sexi krpica. Za par sekundi oboje smo bili goli i počeli smo uživat u našoj predigri. Prvo sam joj ljubio sise i bradavice pa prešao na lizanje klitića i njene tople i vruće mačkice. Vidjelo se da Nera uživa kako joj jezikom šamaram pičkicu. A onda me okrenula i vidjela moju nabreklu kurčinu. Bila je oduševljena onim što vidi. Brzo se spustila dolje i počela mi drkat, lizat i pušit kurac.

Savršeno je to radila, posebno me oduševljavalo kako ga trpa i uvlaći duboko u grlo skoro do jaja. Vjerovatno osjetivši u ustima da mi kurac pulsira i da je tvrd kao kamen podigla se i rekla -"sad ću te tako pohotno zajahat da ćeš uživat u tome". Tad se popela na mene, namjestila pičku na glavić i samo sklizla unutra. Tako se dobro podizala, spuštala, nabijala i vrtila guzovima da sam baš totalno uživao u njenom brutalnom nabijanju na moju kurčinu. A onda smo promijenili pozu. Naguzio sam je, namjestio se otpozadi i gurnuo kurčinu u njenu mokru pičku.

U ovoj dominantnoj pozi jako sam ga zakucavao prodirao do jaja a Nera je uživala na kurcu uz stenjanje i glasne vriskove. Naša jebačina trajala je i trajala sve dok oboje nismo doživjeli vrhunac i svršili. Žestoko sam se ispraznio u njenu pičku a onda uživao kako Nera liže i cucla moj kurac zamazan spermom. Poslije vrhunskog sexa napunili smo kadu i uživali u toploj kupki. Malo sam je nagovarao da je idući put jebem u guzu, a ona će onako smješkajući se -"tko zna što se može dogodit, još sam dva tjedna ovdje i moglo bi još svašta biti između nas dvoje".

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija