Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nevjera s poznanicom

Ja sam Marko, 32 su mi i bio sam uvjeren da sam sretno oženjen i da nema šanse da skrenem s „pravog“ puta i prevarim svoju ženu. Martu poznam par godina godina, njena kći je isto godište kao i moj sin i zajedno idu u vrtć, pa se tako i mi sretnemo kad poslije posla podižemo klince i znamo onda zajedno proć na kavu, ili u neko kafić ili kod nje doma.


Iskreno rečeno ona je komad, vrlo zgodna i pristala, ima sve što žena treba imati i sve je dobro posloženo na pravim mjestima. No kako sam oženjen nikad nisam razmišljao o tome da bi pokušavao nešto s njom, iako sam tu i tamo znao se izdrkat na nju. Jednom prilikom, bio je to jedan od onih dana kad je zvala k sebi na kavu i dok smo razgovarali o svemu i svačemu predložila je da bismo mogli svi zajedno proći popodne na bazene na kupanje. Ja sam dogovarao sa svojom ženom, ona sa svojim miužem i svi smo se to popodne našli na bazenima.


E ono što je tamo bilo servirano mom pogledu oduzelo mi je dah i ostao sam bez teksta. Žena iz snova, u plavom bikiniju, koji je više pokazivao nego skrivao. Takvu ju još nisam vidio. Guza koja je mamila da se sakrijem u nju, dekolte koji mi je oduzimao razum.. Morao sam se svladavati i stalno biti u vodi da se ne slikam s dignutim kurcem u gaćama, pa još pred mojom ženom i njenim mužem, užas. Ona je stalno nešto cvrkutala sa svojim mužem, namigujući mi ponekad, kad bi uhvatila moj pogled. Poslijepodne je brzo prošlo i kad smo došli doma prošao sam pod tuš i izdrkao se kao rijetko kad prije, kako bi se reklo-bacio sam majmuna u nesvijest misleći na nju.


Prošlo je nekoliko tjedana, dok se nismo opet vidjeli. Sin se opet htio družiti s njenom kćeri i pitao me bih li ga odveo do nje i što mi je preostalo nego mu ispuniti želju, a htio sam i nju opet vidjeti. Pozdravila me ljubazno i prijateljski kao i uvijek i ponudila me s kavom, koju sam, naravno, prihvatio. Klinci su se igrali vani, a mi smo sjedili u kuhinji. Sjedio sam za stolom dok je pripremala kavu i sasvim neočekivano i direktno me pitala što mislim o njoj, kako ju vidim. Odgovorio sam da na to pitanje imam dvojaki odgovor, jednog kojega moram reći da bi njen muž i moja žena bili zadovoljni i drugi koji bi odgovarao njoj.


Za prvu vrstu odgovora rekao sam joj da je taj uopće neće zanimati i da ga ne želi čuti i odlučio sam joj direktno i jasno odgovoriti što me je pitala da je u ovom trenutku ona najuzbudljivija i najpožejnija žena koju sam vidio. Zanimalo ju je pojašnjenje pojma „trenutno“ na što sam odgovorio da sam sud donio na osnovu onoga što sam vido u bikiniju na bazenu. Tada je rekla da u miru pijem kavu i na trenutak ju ispričam, da će se brzo vratiti i prije nego sam uspio nešto zaustiti otišla je na kat.


Bio sam vidljivo zbunjen i brzo sam ispio svoju kavu i htio proć sinu reć da idemo doma, kad je ponovo ušla u kuhinju, odjevena samo u kupaći ogrtač, ili u žargonu rečeno bademantl. Pitala je želim li još kave i nagnula se na pult okrenuta leđima prema meni. Blejao sam u njenu pozadinu, ne znajući što misliti, blesavi osjećaj. Odjednom je skinula bademantl, pustila da sklizne na pod i rekla da je došlo vrijeme za pravu ocjenu o njenom izgledu. Okrenula se prema meni, potpuno gola u punoj veličini i moći i što reć? Bila je predivna, fakat sam ostao bez daha, zaboravio sam disati.


Pogled mi je plijenila njezina lijepa izbrijana pičkica s rozkastim usminama, koje su se diskretno isticale, grudi četvorka, oblika i čvrstine s kojom bi se ponosila svaka 20 godišnjakinja. Izgubio sam se, zbunio i opet me je pitala što mislim o njoj. Ustao sam, raskopčao hlače, spustio gaće, a moj nadignuti kurac je kao na fedr izletio i ustobočio se kao jarbol koso pod 60 stupnjeva u odnosu na ravninu trbuha. Pita sam ju jel zadovoljna s odgovorom.


Prišao sam joj i kleknuo pred nju, jednu nogu je prebacila preko mog ramena, a ja sam joj poljubio pičić i jezikom prešao preko njenih usmina klitića. Doživljeni okuz nikad neću zaboraviti, bila je sve vlažnija i sve sokove koji su izlazili iz nje sam pokupio i progutao. Ustao sam, okrenuo ju i stao iza nje. Gurnuo sam ruku s guza između njenih nogu i s dva prsta sam prelazio preko njenih razmaknutih usmina, od klitića do međice. Osjeća je bio preuzbudljiv, kurac mi je htio izletiti iz kožice, nisam se više moga svladavati, glava je bila prazna, samo mi je njena pička bila na pameti.


Kao da je čitala moje misli i znala što slijedi ili je i sama željela isto što i ja nagnula se prema naprijed, isturila guzu prema meni. Uzeo sam kurac u ruku i vodio ga lagano do njenog otvora, gurno ga u nju i sasvim lagano je nestao u njoj, do korijena. Nisam vjerovao da se to događa, da sam stvarno u njoj, no ritmičko kretanje njene guze i nabijanje na mene reklo mi je da se mi stvarno ševimo. Odjednom se odmaknula i moj majstor je iskliznuo iz nje.


Pitala je imam li želju za nešto više, razmaknuvši pritom svoje guzove i nudeći mi svoj šupak. Ne oklijevajući ni sekunde gurnuo sam ga u nju, bila je masna i glatko je ušao. Razmišljajući poslije o tom bio sam siguran da si je šupak namazala prije nego se sišla ponovno u kuhinj. Ubadao sam ju sve brže, masirajući joj rukom klitoris. Svršavala je grčeći se i uvijajući, jedva sam joj lovio guzu da ne ispadne van. Osjetio sam da ću i ja svršiti i htio sam ga izvući, na što me je ona rukom uhvatila za guzicu i rekla da svršim u nju. Orgazam je bio vrhumski, neopisiv.


Oboje smo bili prilično uspuhani i iscrpljeni nakon svega i dok smo se oblačili sjetio sam se djece koja su bila vani i pitao ju što bi bilo da su nas klinci ulovili u ševi, samo se nasmijala i rekla da je pretpostavila što će se dogoditi i da je zaključala sve ulaze kojima su mogli ući.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija