Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nevjerojatna stvarnost ili prekrasan san

Imam dobro držećih pedeset i nekoliko godina,pokušavam se nekako nositi sa nadolazećim godinama i zasad mi ide prilično dobro. Inače zovem se Marko. S obzirom da volim žensko društvo,mislim koji muškarac ne voli, na nekoliko web stranica za odrasle sam se učlanio i nije bilo neke sreće u komunikaciji sa ljepšim spolom dok konačno na jednoj web stranici nisam uspio konačno prokomunicirat sa ,sudeći po slikama,prekrasnom ženom crveno crne kose,prekrasnih grudi i još ljepšeg tijela. Zvala se Rea,bila je iz okolice jednog velikog grada u kojem sam,slučajnost je htjela živio i ja. Dopisivali smo se mjesec dva,o svemu i svačemu pisali dok konačno jednog dana nismo došli na ideju da ne bi bilo loše da se nađemo i uživo.

Dopisivat se sa nekim nepoznatim je jedno,ali susrest se sa tom osobom je ipak nešto sasvim drugo. Nekako smo se u šiframa uspeli dogovorit da ćemo se naći u najpoznatijoj slastičarnici u njenom gradu u osam navečer,a prepoznat ćemo se po tome da ću ja na stolu imat kremšnitu,moj i njezin omiljen kolač.

Došao sam u dogovoreno vrijeme tu večer ,naručio kremšnitu,da dogovor je bio da cu narucit i njoj i neću počet jesti dok ne dođe i ona.
Čekao sam jedno vrijeme,igrao se malo na mobitelu,čekao,sad sam postajao malo nervozan,žena koja mi je donijela kremšnite pitala me da li je sve u redu,jer kolač stoji netaknut na stolu ,a ja čekam.

Htio sam joj odgovorit kad se u tom trenutku pored stola stvori još jedna osoba. Polako sam podizao pogled,od prekrasnih visokih čizama,do uskih tajica,male jaknice ,prekrasne crveno crne kose,osmjeha,ahhh, zinuo sam kao morž.
Upitala me: Ti si možda Marko ?
Nisam mogao ispustiti glas,i dalje sam zijevao kao morž. Nasmijala se i rekla da se zove Rea,ako sam ja Marko onda je na dobrom mjestu i rekla još: Hvala na komplimentu,vidjela sam tvoj pogled.

Sjela je,počeli smo pričat kao da se poznajemo 100 godina,vrijeme je prolazilo kao u snu,nismo ni primjetili da smo ostali sami. Platio sam račun i ponudio sam se odvest ju kući,ipak sam ja neki kavalir. Rekla mi je da ako hoću, može mi pokazat prekrasan vidik malo iznad grada. Parkirao sam auto na jednom osamljenom dijelu,ugasio motor i prije nego sam se snašao dobio sam lagani poljubac u obraz.
- Čime sam to zaslužio,pitao sam ju ?
- Bio si divan prema meni ovih mjeseci dopisivanja ,sladak si mi odgovorila je.
Nešto u meni je eksplodiralo,strastveno sam ju poljubio,nije se bunila nego mi je odgovorila još strasnije. Uzela moju ruku i stavila na svoju sisu,dobra četvorka,stisnuo sam ju te je umiljato zastenjala i duboko uzdahnula. Moja muškost je stiskala hlače,opazila je to ,otkopčala mi ih i uzela kurac u ruke. Mislio sam da cu eksplodirat istog trenutka.

Nisam ni ja gubio vrijeme,uvukao sam ruku u tajice među noge ,bila je topla, te počeo strastvenu igru prstima po njenoj mačkici.
Ahhhhhhh, trljaj jače…ahhhhh,nemoj prestat…………uzdisala mi je na uho i počela drkat moj kurac To je trajalo par minuta dok se nije počela grčit i uzdisat …Ahhhhh, jače…svršavam….Ahhhh. Malo se smirila i rekla,sad si ti na redu. Drkala ga je tako snažno da sam mislio da će ga iščupat,osjetila je da ču i ja svršit,pojačala je drkanje
Ahhhh… čuo se moj uzdah kada sam joj svršio po ruci,tajicama i jaknici.
Malo smo odmarali,u tišini,svaki u svojim mislima kad sam rekao : Hoćemo se preselit na stražnje sjedalo ??
Može, odmah se složila.
Pomaknuli smo se na stražnje sjedalo, gledao sam kako skida čizme, tajice,gačice te jaknu i majicu. Nisam ni ja zaostao,sve sam pobacao sa sebe,tko ga šiša,nek naiđe tko hoće.
Legla se na leđa,raširila noge i ugledah prekrasnu glatku mačkicu. Počeo sam ju lizat,stresla se i počela uzdisat..Ahhhhh,ohhhh…….nemoj prestat…..daj želim te……ajde….,gricnuo sam joj klitoris,istog trena se stresla i počela grčit,svršila je,sav sam bio mokar
Daj jebi me….uzviknula je,uzeo sam kurac i sjurio se u njezinu mačkicu,počeo nabijat kao lud…..Jače,jače,upravo se derala na mene,zabila mi nokte u leđa i zabacila glavu unatrag. Nabijao sam ju jedno vrijeme kad sam osjetio da svršava,sva se grčila,a i ja sam bio pri kraju,izvukao sam kurac iz njene mačkice i počeo svršavat po trbuhu,grudima.
Ležali smo tako jedno vrijeme,smješkali se jedno drugom te polako obukli. Odvezao sam ju do njene kuće,stao sam malo dalje,znate da susjedi ne ogovaraju.
Nisam ju mogao samo tako pusti da ode,pitao sam ju ….Vidimo se opet ???,molim te !!!
Osmjehnula mi se i rekla,tko zna,ako je ovo bila stvarnost bila je prekrasna,ako je ovo bio san,ne želim se nikada probudit. I polako odšetala u noć.
Da li je to bila stvarnost,nisam siguran ni ja. Da li je to bio san,ako je,ni ja se ne želim probuditi.
Nadam se ponovnom susretu sa tom prekrasnom ženom,nije bitno gdje.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija