Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezaboravan san?

Mozak je vrlo kompliciran organ. Bez obzira na pritisak kojemu je svakodnevno podložan, omogućava nam da maštamo o stvarima koje će u skoroj budućnosti nestati ili postati tek samo mali dio memorije. Naročito ako ste sami.

Ehhhh, ta samotna zima mi ne izlazi iz glave. Prije tri godine blagdane sam provodio sam samcat. Bila je to prva godina mog konačnog iseljenja iz rodne kuće. Stan u kojem sam se nalazio bio je skroman, za moj ukus i više nego dosta. Kada ste sami, drkanje i pornići vam postanu dio svakodnevnice. Tako sam i te zime nakon dugotrajne iznemoglosti uzrokovane prekomjernim navlačenjem kurca utonuo u san. Kakav je to samo san bio.

Probudio sam se gol golcat na nepoznatoj lokaciji okružen cvijećem, drvećem i ostalim zelenilom. Pažnju mi je privuklo obližnje jezero s kojeg su se mogli čuti uzdasi. Duboki, glasni, a u neku ruku i malo nasilni.

- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! AH AH AH AH AH! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Jačeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Kada sam se približio, nisam mogao vjerovati svojim očima. Dvije žene su se zadovoljavale uz samu obalu tog jezera. Crnka je imala oko 30 godina, a plavuša je bila malo starija i iskusnija. Tijela su im bila vlažna i beskrajno jebozovna. Grudi veličanstvene, a pičke vlažne od silnog uzbuđenja. Crnka je svojim umjetničkim jezikom obrađivala plavušinu pičku. Od svih tih silnih zvukova, kurac mi se automatski dignuo. Vrijeme za akciju? Da im priđem?

Odlučio sam ih promatrati. Uhvatio sam kurac u ruku i počeo sam ga provlačiti u ritmu njihovih pokreta. Što su se brže migoljile, to sam ga ja sve jače natezao. Vrhunac sam dosegnuo u istom trenutku kada su one ispustile svoje noebuzdane uzdahe. Svršio sam istoga trenutka. Moje prenemaganje je bilo previše glasno što je u krajnjem slučaju rezultiralo mojim razotkrivanjem. Zapazile su me. Gledao sam u njih dok mi se kurac praznio i napinjao još jače. Crnka i plavuša su se zatim pogledale, nabacile smiješak, ustale i krenule prema meni.

- Što to imamo ovdje? - progovorila je crnka.

- Pastuha? Mlakonju? - odgovori plavuša. - Sigurno je mlakonja. Umjesto da se poigra s nama, on gladi svoju igračku i stenje kao bolestan pas.

- Nemoj tako. - odgovori crnka i približi mi se toliko blizu da joj je kurac bio nadohvat ruke. - Lijepa je ta tvoja igračka. Daš mi da se poigram s njom?

Za to vrijeme plavuša me je odmjeravala i svojim dugačkim prstima gladila još uvijek vlažnu picu. Dok sam gledao u nju, pokušao sam zamisliti sve one prljave stvari koje bih joj radio. I u tom trenutku osjetim topao dodir ruke. Bila je to crnka. Počela je obrađivati moj alat bez dopuštenja. Gutala ga je u komadu, grgljajući i nasađujući glavu sve dublje i dublje. Plavuša se za to vrijeme istezala na travi, pohotno gledajući ono u čemu njena prijateljica uživa već neko vrijeme. Uz njeno prijašnje neodobravanje, odlučio sam promijeniti tok cijele igre. Lagano sam zaustavio crnku, položio je na tlo i zario svoj kurac u njenu pičku.

- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
AH AH AH AH AH! To mi radi. Buši me. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! - odgovorila je crnka.

Kako sam ju samo bušio! Plavuša je sve to s uzbuđenjem promatrala. Požalila je riječi koje je izgovorila prije nekoliko minuta. U nadi da će joj se posrećiti, odlučila se na radikalni potez. Legla je na bok, naguzila se i pohotno nudila. Iako mi je kurac već neko vrijeme obrađivao crnku, sam pogled mi je bio uperen u plavušu. Želio sam ju obraditi čim prije. Poljubio sam crnku, nabio kurac u nju još nekoliko puta, izvadio ga i krenuo ka novom cilju.

Dok sam joj prilazio, plavuša se pridigla i dala mi do znanja da činim s njom što joj je volja. Kurac je još uvijek bio tvrd kao da mi se tek dignuo. Bio je mokar i spreman da okusi najjebozovnije dupe koje sam ikada imao priliku vidjeti. Kako sam ju samo jebao. Stenjala je jače i glasnije od crnke koja je za vrijeme našeg odnosa sve lijepo promatrala i prstima gladila obrađenu pičku.

- Jebi me. Rasturi mi dupe. Svrši! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! - uzvikivala je plavuša. - Jebi me, pastuše!

Svršivši u nju, primjetio sam da je i crnka gotova sa svojom točkom. Nakon takve opake jebačine ostali smo neko vrijeme ležati pripijeni jedno uz drugo. Kurac je još uvijek bio u njenom spermom ispunjenom dupetu. Poslije nekoliko minuta, izvadio sam ga i zaputio se prema jezeru. Trebao sam osvježenje i nekoliko minuta odmora.

Dok sam se prao, očima sam prelazio preko njihovih oblina. U tom trenutku mira ponovno sam se uzbudio. Nisam mogao odoljeti da ga ne provučem još jednom. Dok sam ga navlačio, promatrao sam njihove bujne grudi, pičke koje su već neko vrijeme bile nepodmazane i dupe moje plavuše koje sam ispunio do vrha. Došao sam do samog vrhunca.

Probudio sam se držeći vlastiti nabrekli kurac u ruci. Što je bilo najgore, prosipao sam spermu posvuda po krevetu. Nisam ga mogao zaustaviti, a da vam iskreno kažem: nisam niti pokušavao. Ustao sam se i lagano pošao prema kupaonici s namjerom da isperem vlastito sjeme sa sebe. Nećete vjerovati što se dogodilo. Ni dan danas nisam siguran da li je sve to bio samo san.

Put do kupaonice bio mi je zablokiran. Nasred poda ležala je plavuša iz mojih snova, a nekoliko koraka dalje crnka je svojim golim tijelom okupirala moj kauč. Prsti su joj još uvijek dodirivali pičku. Možda sam na tren bio šokiran. Da li sam ja to imao jebačinu u stanu, a da je pritom nisam bio niti svjestan? Iako sam bio zaokupljen prljavim mislima, nastavio sam hodati prema kupaonici. Putem sam nagazio na izljev sperme. Sjetio sam se sna i mog susreta s ove dvije prekrasne muze. To se zbilja dogodilo. Sve je to bila puka stvarnost.

Sljedećeg jutra saznao sam da su te dvije ženske zapravo bile profesionalne eskort dame koje su voljele zavoditi i obrađivati svoje klijente na vrlo specifičan način. Rekle su mi da im je netko platio da me dočekaju u stanu u eksplicitnom položaju, obrade i zadovolje po želji. Mora da sam bio pijan zato jer se ne mogu prisjetiti gdje sam tu večer bio, a kamoli kako sam u tom stanju uspio doći do stana i pojebati dva komada. Nikada nisam saznao tko mi je omogućio da doživim ovo nepisivo iskustvo koje je bilo na samoj granici između sna i jave. Mogu samo reći da sam mu/joj beskrajno zahvalan.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija