Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezaboravan seks sa Irenom!

U prvom dijelu sam vam pisao o našem prvom susretu u wc kod nje i kako me je uhvatila dok sam se igrao sa njenim tek skinutim brusom i tangama dok sam ga snažno drkao. Čim me je uhvatila toliko sam se zbunio da nisam znao šta da radim. Ali ona je isto toliko bila napaljen koliko i ja pa je sama preuzela inicijativu i uzela ga u ruku i počela drkati. Nakon toga i spustila se na koljena gde mi ga je pušila i dozvolila da joj svršim po njenim velikim sisama.

Od tog trenutka sam koristio skoro svaku situaciju da dođem kod mog druga Anata nebi li je ponovo ugledao. Znala je dobro da je jako želim i da sam jako napaljen pa bi u nekim slučajevima me toliko izazivala, tako što bi se namještala ispred mene da vidim te njene velike sise i prelijepa supe. To me je sve dovodilo do ludila da sam želio što prije da je tucam.

Kao da je namjerno želela da me još više provocira. Mislio sam da neće doći dan kada će mi se želja ostvariti, ali sam se prevario.

Jednog popodneva sam dobio poruku od nje da dođem kod njih u stan jer je sama da joj pomognem nešto. Otišao sam što sam brže mogao. Kada sam pokusao na vrata čuo sam njen glas kako kaže da uđem. Ušao sam i ponovo sam je čuo iz wc kako me doziva. Kada sam ušao vidio sam je potpuno golu kako se tušira. Bila je to najljpša žena koju sam upoznao. Nije gubila vrijeme nego me je pozvlala da joj se pridružim. Skinuo sam se i ušao pod tuš. Odmah je počela da me ljubi, dok je svojom rukom drkala mi sada već nadignuti kurac.

Ja sam je počeo ljubiti po vratu i mijesiti njene ogromne sise. Sve to je pratilo njeno glasno stenjanje. Polako sam sa vrata prešao na njene sise.

Počeo sam da ližem jednu pa drugu uvkačeći njene krupne bradavice u moja usta. Sisao sam joj ih kao mala beba. Ona je počela sve snažnije da mi ga drka. Spustila se na koljena i strpala ga u usta. Pušila ga je dobrih nekoliko minuta. Bio sam jako napaljen i nisam mogao više da izdržim pa sam joj počeo svršavati u usta. Nije se bunila nego je svu moju spermu progutala.

Nije ga vadila iz usta nego je nastavila neumorno da mi ga puši. Ublažila ga je u usta skoro celog. Nije dugo trebalo vremena da ponovo postane jako tvrd. Kada se ponovo podigao, ustala je okrenula se i naguzila prema meni. Uzela je moj kurac i stavila ga u njenu dlakavu pičku i počela da se navija. Konačno mi se ostvarila moja želja. Malo po malo opustio sam se i uhvatio je rukama za kukove i počeo još jače da ulazim u nju.

Sve to je pratilo njeno glasno stenjanje. Govorila mi kako je dobro jebem i da želi još jače da ulazim u nju.

Tada sam je uhvatio za kosu jednom rukom i povukao ka sebi a potom počeo žestoko da je tucam. Govorila mi je da baš to želi uz jake uzdahe. Nije dugo joj trebalo da svrši. Počela je jako glasno da stenje i vrišti govoreći mi da ne stanjem sada. Ubrzao sam koliko sam mogao a ona sva da se trese. Svršila je dok je moj kurac bio u njenoj dlakavoj pici. Okrenula se prema meni i poljubila me rekavši da dugo ovo nije osjetila. Legao sam dole a ona se sada počela nabijati na moju batinu.

Skakala je kao luda po mom kurcu. Dok se nabijala na njega ja sam se igrao njenim sisama. Imala je baš ogromne sise. Nisam mogao ni ja jos dugo. Rekao sam joj da sam pri kraju. Rekla je da želi da joj ispunim pičku spremom a potom počela snažno da se navija.

Za nekih par minuta punio sam je iznutra. Moj topli mlaz sperme ispunio je njenu dlakavu pičku. Ustala je sva zadovoljna sa mene i oblizla mi kurac. Rekla mi je da se istuširam i da moram ići jer će Ante uskoro biti doma.

Na rastanku mi je obaćela da će biti sa njom još mnogo vrele akcije.

Ocjena priče

2
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 6569

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija