Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezaboravan seks sa Vesnom!

U prethodnoj priči sam opisao kako je protekao naš prvi susret i upoznavanje sa Vesnom. Vesna kao prava iskusna žena znala je dobro da procijeni šta želi. U tom trenutku bio sam srećnik jer je željela mene, moj mladi, tvrdi kurac. Na tome sam joj bio jako zahvalan. Vesan je bila prava boginja. Kod nje najviše bi me privlačilo to što je uvijek imala na sebi neki jaki seksi parfem od koga bi mirisala cela soba. Taj njen parfem me je dodatno palio. Na sav njen izgled to je bio pravi bonus.

Moj kurac u gaćama bi reagovao na taj način da bi se podigao do maksimuma. Prethodni put Vesna ga je isprobala i u svojim ustima. Osjetila je kako raste u njima, dok sam ja osjetio kako ona umije da me pušenjem dovede do ludila. Što bi rekli znala je posao kako to da izvede. Taj prvi put u stanu kada sam ugledao njene velike sise sa krupnim bradavicama za mene je prizor na koji sam momentalno počeo da svršavam. Špricao sam je po licu i njenim velikim sisama. Rekla je da baš imam mnogo sperme u mojim jajima i da treba da krene druga runda.

Uzela me je za ruku i povela u sobu. Rekla je da ide da je se istušira i da budem spreman dok se ne vrati. Nakon deset minuta pojavila se na vratima potpuno gola sa štiklama na nogama. Bila je jako seksi. Njene velike sise i obrijana pička su bile prelijep prizor za moje oči. Lagano sam rukom drkao moj sada već podignuti kurac. Prišla je krevetu i legla na njega rekavši da želi da me nauči mnogim stvarima. Raširila je noge maksimalno a zatim prstima razmakla usmine obrijane pice. Rekla mi je da želi da joj ližem pičku.

To mi je bio prvi put u životu da ližem pičku. Počao sam onako nevješto da je ližem jezikom. Ona je pokušavala da se što bolje namjesti na moj jezik. Nabijala se svojom picom na moj jezik. Osjetio sam kako lagano počinje da vlaži. Stenjala je sve glasnije govoreći da nastavim i ne stajem. Sada već uveliko njena pička je bila vlažna. Rukama me je odgurnula od sebe i okrenula se prema meni otpozadi govoreći da želi da me duboko osjeti u sebi. Pogledala me je preko ramena govoreći da je jebem najjače što mogu.

Te njene riječi su me napalile kao bila. Ubacio sam moj tvrdi kurac jednim potezom do jaja u njenu vlažnu pičku. Počeo sam da je jebem žestokim tempom. Njene velike sise su se njihale u ritmu mog ulaska u nju. Palila me je dodatno govoreći kako joj je lijepo, kako je dobro jebem, kako sam joj kurcem ispunio cijelu pičku. Volio sam da tako govori tokom seksa. Odjednom se skinula sa kurca i naredila mi da legnem jer je željela da ona bude na meni. Legao sam a ona me je opkoračila. Stavila je kurac u pičku i počela da se nabija na njega.

Skakala je na njemu kao na rodeu. Spustila se malo prema meni i njene sise su bile pred mojim ustima. Rekla mi je da želi da ih sisam. Cuclio sam njene velike sise kao mala beba. Počela je sve glasnije da stenje do trenutka kada je krenula da svršava. Bilo je to najljepše svršavanje koje sam vidio. Njeno cijelo tijelo se grčilo. Osetio sam kako mišići njene pičke stiskaju jako se oko mog kurca. Sada sam ponovo je okrenuo otpozadi. To je za mene bila omiljena poza u seksu. Ovaj put sam je uzeo za njenu dugu kosu i počeo žestoko jebati.

Želio sam da vidim kako se njeno lice grči, želio sam vidjeti grimase na njenom licu dok žestoko joj širim pičku mojim mladim kurcem. Kao da je i ona shvatila da me to pali pa je počela ponovo da mi govori da je jebem jače, da je ne štedim, da želi da je razvalim da ne može na nogama stajati nekoliko dana. Tada sam ubrzao toliko jako i žestoko, jer me ta njena priča toliko napalila, da sam mislio da ću se ostati bez daha ili da će me srce prekinuti. Moje lice je bilo crveno kao paprika.

Vene na vratu su iskočile a ja sam jebao poslednjim atomima snage. Više nije stenjala nego vrištala. Nije se predavala, željela je još više. Počela je da svršava po drugi put. Iz njene pičke je poteklo kao iz česme. Njena pička je stegla moj kurac toliko jako da nisam mogao da se kontrolišem više. Morao sam da svršim ma koliko se trudio da to dogodi. To je za mene bio znak da sam i ja počeo da svršavam. Počeo sam da punim njenu pičku prije i nego sam mogao joj to reći. Nije marila za to nego je još nekoliko puta se nabila na njega.

Nakon toga legla je na krevet pored mene. Obećao sam joj da će ovo ostati naša tajna. Otišla je pod tuš da skine spermu moju sa sebe jer je žurila kući, pošto je i moja mama trebala uskoro da se vrati. Ja i Vesna se jebemo i dan danas a da za to niko ne zna.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija