Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nezaboravni jul

Ocjena: 2.5

Obala Jadranskog mora uvijek je najljepše mirisala u ljetnim mjesecima.  Miris soli uvijek bi me iznova opčinio. Ali tog jula, Herceg-Novi mi nikada nije tako mirisao. Bio je to miris versaćijevog parfema jedne plavuše, smeđih očiju sa izrazitim sisama i zategnutom guzicom. Običan dan, pomislio sam - dok sam čitao nove zgodne i nezgode profesora Langdona. Sve je izgledalo kao i juče, prekjuče. Knjiga, karte, plivanje, tuširanje, jelo, odlazak u grad, spavanje. I tako u krug. Do smještaja je sa plaže trebalo preći više od 300 stepenica. I tako svaki dan. Dnevno najmanje 1. 200. Poslije penjanja ne bih ni pomišljao na nešto spektakularno, već samo kako ću da legnem u krevet i dočekam novi dan. I došao je taj novi dan. Umjesto Sunca, pojavio se oblak. Prekrio je u potpunosti zrake ove zvijezde.

Kao poruka, kao plus i minus kad se odbijaju. Plaža. Isto mjesto. Ista ekipa. Sem jedne plavuše sa sisama i zategnutom guzicom. U bijelom kupaćem kostimu. Oko 28-30 godina. Sunce je izašlo iza oblaka. Stavila je peškir na dva metra od mog. Uz to je bila sama. Dok se namještala da se sunča, društvo se šalilo da bi je trebalo namazati, jer bi bila greota da takvo tijelo izgori. Ali, naravno, niko nije imao hrabrosti, prvi ja, da je to i pita. Odmicalo je vrijeme. Moj ulazak u more bio je tog dana poprilično nezgodan. Plavuša se i dalje sunčala. Okliznuo sam se niz kamen. Krv je ubrzo krenula. Nekoliko minuta sam se zadržao u moru da so ispere ranu, ali je bol bio nepodnošljiv. Društvu sam još ranije rekao da sam OK, da idu da plivaju. Izašao sam, krv nije stajala. Do peškira sam već osjećao nenormalan bol.

Maramice nisu zaustavile crvenu tečnost iz mojih vena. Poslije, ne više od dva minuta, čuo sam blagi glas. Treba li ti pomoć? Da kupim zavoj? U tom trenutno nisam znao šta osjećam bol ili glas sisate plavuše. Kurac mi se počeo dizati. Krv iz noge je naprasno stala. Ona je sjedala naspram mene, raširenih noga. Vlažna pička bila je više nego jasna. Skontala je da je gledam u međunožje. Nasmijala se i samo prokomentarisala 'a od toga ti je bolje'. Nije pogriješila. Ponovo se nasmijala. Noge su joj i dalje bile raširene. A onda, kao grom iz vedra neba – da ti pomognem do stana! ? Dramska pauza. Može, kratko sam rekao. Ustala se i nabila je guzicu u moju glavu, a onda uvukla donji dio kupaćeg u guzicu. Ispravila se i tiho rekla – požuri, ekipa će brzo. Spakovala je njen i moj peškir, a ja sam obuo japanke.

Išli smo uz stepenice. Nije se nadala da se baš toliko mora peti. Poslije više od pola sata bili smo u stanu. Pušila mi je kurac do te mjere da sam u više navrata stenjao. Gurao sam joj ga do grla, osjetio sam joj krajnike, a ona, kao da se gušila. Niko mi nikad nije bolje popušio kurac. Zatim se svukla. Raširila noge i popela se desnom nogom na kuhinjske elemente. Osjetio sam sok njene pičke. Bila je vlažna kao nijedna do tada. Drkao sam joj pičku više od 15 minuta, počela je da urliče, da me hvata za kosu, da se savija. Moj kurac je bio u vreloj pički plavuše sa nabreklim sisama i zategnutom guzicom. Jebao sam je. Nakon kuhinje tražila je da je jebem u ve-ceu. Ubrzo sam svršio po njenim sisama. Lizala ih je jezikom i gutala moju spermu. Tražila je još. Završili smo na krevetu.

Počela je ponovo da mi ga puši. Neizostavna je bila 69. I tako dok ponovo nisam svršio u njena usta. Gutala je. A ja sam i dalje lizao njenu pičku. Stenjala je. Tražila još. Kao zmija, napadala je ponovo. Ponovo sam je jebao. Ovogo puta svršio sam  po njenom stomaku. Bili smo znojavi. Njene sise bile su nabrekle još više. Njena pička bila je crvena, puna soka. Popišaj me – glasno je rekla. Hoću da osjetim tvoju vrelu pišaću. Ušli smo u kadu. Zatvorila je oči. Mlaz iz mog kurca završio je po njenoj glavi i tijelu. Tuš je i dalje radio. Počela je, po ko zna koji put, da mi ga puši. Ali kratko. Napaljena plavuša tražila je kupaći. Brzo se obukla i rekla da imam pravo na jednu želju do večeras. Gnječio sam joj sise. Sunce joj nije trebalo. Bile su crvene kao rak.

Bradavice su se upalile od mog gnječenja i sisanja. Stenjala je. Brzo je obukla gornji dio kupaćeg, zatim je sa pičke sklonila donji dio i rekla mi 'večeras u devet, za danas dosta'. Ali kao da ju je nešto stalno vraćalo. Tražila je da mi za, kako reče stvarni kraj, sisa jaja. Kratko. Vidimo se večeras kod mene – rekla je zadihana i izjebana. Hoću tvoju kurčinu ponovo u mojoj pički. U mom grlu. U mojoj guzici. Hoću da me ponovo jebeš. Hoću da ti pušim. Hoću da se ovog ljetovanja sjećamo dok smo živi. Poslije dva i po sata napustila je stan. Na papiru je zapisala svoj broj i adresu stana sa nacrtanim srcem. Novi seks, te večeri, bio je neviđen. O tome u nastavku priče. Jer taj jul je nezaboravan.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija