Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezaboravni seks s djevojkom majkom

Subota popodne, moja djevojka Sara i ja bili smo sami kod nje.. Gledali smo film i bila je mala porno scena..napalilo me.. Sara me je polako počela dirati po trenirci pa sve više ka mom kurcu.. Shvatio sam odmah što želi.. Pa pomislio kako bi mi dobro došlo sada jedno pražnjenje..

Polako me je počela ljubiti i pipkati, primio sam je na sebe i mazili smo se..imala je suknjicu a ispod čipkaste tangice.. Mjesioo sam joj veliku guzu i grickao bradavice a ona se trljala po mom medunožju.. Palilo me iskreno..
Bili smo sami, bila je prilika da se seksamo u boravku.. Ubrzo sam joj skinuo tangice, majicu i grudnjak i ostala je samo suknja na njoj, nisam se žalio.. Šamarala me svojim velikim cicama i trljala se po meni..bila je već vlažna i rekla mi je "daj mi ga stavi, budi grub i guraj ga čim dublje" to me je dodatno napalilo..
Ustao sam samo i navukao zastor, ugasili smo film i koncentrirali smo se jedan na drugog.. Stavio sam ju na kauč i počeo joj trljati njezin klitic, počela je s vrućim uzdasima.. " aaahhh..mmmm..too mi radi.. Mmm.." znao sam da je uživala, a i ja se nisam žalio..

No više nije mogla izdržati, trljala mi je kurac i sve je više vlažila iz svoje piće..polako me izluđivala.. Stavio sam joj ga, prvo sam išao polako a moj kurac je samo klizio po njezinoj pici od svih sokova koje je za mene proizvela.. Krenuo sam biti grub kako je tražila pa je stenjala sve jače.. Vikala je "to mi radi..mmmm daa..kako si dobar..volim dok me tvoj veliki kurac tako zadovoljava.. "

Sviđali su mi se ti komplimenti.. Svršila je 3 puta u roku par minuta.. Bila je puna strasti.. Rekla je da ne može više i da ja svrsim jer joj treba odmor..izvadio sam ga van i svršio joj po velikim sisama..podignula se i poljubila me dok se moja sperma cijedila s nje.. Govorila mi je "stvarno si majstor, volim kad me ovako izludiš".. Predložila mi je da se otuširamo pa smo se bacili pod tuš.. U tuš kabini trljala je moj kurac i stalno mi se guzila..grickao sam te njezine predivne guzove i masirao joj prstima klitoris.. Stenjala je i uživala :).. Otuširali smo se i otišli do sobe, ostavili smo otvorena vrata jer nije bilo nikog..

Malo smo ležali pa se ona spustila i počela mi pušiti..cuclala ga je i gurala do grla, lizala mi je jaja i masirala..uživala je u pušenju i radila je to dobrih 20 minuta..odmorio sam se a on se ukrutio, bio je jako tvrd..dobro je pušila tako da sam stenjao..podignuo sam joj glavu i počeo je ljubiti, popela se na mene i sjednula na moj 25 cm kurac.. Počela se je polako nabijati.. Pa mi je rekla " ajde namazi me ovim uljem, želim da mi ga guraš duboko u guzu" dok sam joj utrljavao ulje složila se u pozu 69. I ponovno mi ga je počela gutati.. Uživao sam kako je to radila.. Okrenula se i opet se popela na mene i stavila ga je u guzu..počela je vrištati i vikati "ooo da..mmm jace..aaaahhh ahhhhh" bila je poprilično glasna..toliko glasna da nismo pored otvorenih vrata čuli da je došla njezina majka s posla..stajala je neko vrijeme pred vratima i slušala nas..opazio sam ju naslonjenu na vrata i vidio kako ima ruku u gaćicama..

Izludilo ju je kako joj jebem kćerku.. Približila nam se i skidala se je polako..dobra je koka.. Maknula je Saru i rekla mi "jebi me sad u moju vlažnu macu".. Počeo sam i nju jebati..starija ali iskusnija..počela je i ona stenjati.. Sara je došla nad moju glavu i lizao sam njezinu picicu a ona je lizala sise od svoje majke.. Odlučili smo promijeniti pozu pa sam ih obje naprcio u doggy, vrištale su i stenjale.. Sarina majka je svršila 4 puta pa se ustala i rekla da ćemo ovo ponoviti i izašla iz sobe dok sam ja još Saru guzio.. Sara je još htjela u šupak..pasalo mi je taman pred svršavanje.. Razradio sam joj guzicu pošteno.. Stenjala je iz sveg glasa i vikala " jooš..ooohhh to da..to mi radi...mmm...aaahhh kako si dobar" dok sam je guzio vidio sam kako iz pice izlaze sokovi pa sam spustio ruku i masirao joj klitić nekoliko minuta..

Osjetio sam polako da ću svršiti i Sara je rekla "svrši mi u usta ovaj put se želim nagutati tvoje sperme " i napunio sam joj usta spermom i samo se osmjehnula gutajući ju i oblizavajući moj veliki kurac..ostali smo ležati na krevetu i zaspali.. Ali smo ipak zatvorili vrata..da nam se ne daj Bože Nebi pridružio Sarin tata..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija