Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NEZABORAVNO ISKUSTVO NA ZABAVI

Bok moje ime je Bojan imam 30 godina i u braku sam sa Ivanom koja je dvije godine mlađa od mene i totalna je bomba od žene, plava kovrčava kosa, sise savršena trojka, guza savršena, a stasa kao violina i jebozovna do pakla. Naš sex je i više nego fenomenalan, koristimo razna erotska pomagala i volimo se igrati razno raznih igrica. Iako smo pokoji put i razgovarali o tome da u naš brak dovedemo još neku osobu ili swinganje i zamjena partnera ipak za takvo nešto baš i nismo imali hrabrosti, a kamo li da će se desiti to što se desilo te večeri. Ivana i ja bili smo pozvani na rođendan kod naših zajedničkih frendova Marka i Hane, inače oni su često priređivali zabave koje su bile super, uvijek puno alkohola, dobre mjuze, dobrog štimunga i naravno dobre zajebancije, tako je bilo i taj put samo što se otišlo i korak dalje.

Za taj rođendan Ivana se obukla malo izazovnije i provokativnije, na sebe je obukla crnu lepršavu suknjicu na bratelice koja je više otkrivala nego skrivala te sa izazovnim dekolteom, crne samo stojeće čarape i naravno bez grudnjaka tako da su njene savršene trojke bile slobodne i dolazile do izražaja. Opa ali smo se sredili večeras izgledaš kao prava kurvica govorio sam joj dok sam joj lagano stiskao njenu predivnu guzu ljubeći je po vratu. Kada smo stigli kod naših frendova zabava je bila u punom zamahu, dobar stari rock koji je prašio sve u šesnaest, a dnevna soba je bila poprilično ispunjena ljudima koji su plesali i već lagano bili pripiti. Ivana i ja počeli smo malo žešće cugati kako bi stigli ostatak društava lagano se gibajući u ritmu mjuze. Dok smo tako plesali primjetio sam nekolicinu tipova kako pohotno gledaju Ivanu koju je lagano ljuljalo ne samo muzika nego i alkohol.

Otišao sam na balkon da uhvatim malo zraka pripaljivajući cigaretu i razgovarati sa nekim poznatim ljudima i upoznavati se sa nepoznatima. Zabava je bila u punom zamahu i svi prisutni bili su već dobro načeti alkoholom tako da su i priče bile sve opuštenije uz poneko hvatanje, ali baš nitko nije previše mario za to. Kroz vrata koja su dijelila balkon od dnevne sobe pogledom sam tražio Ivanu i vidio je u društvu sa Klarom inače Marijevom i mojom prijateljicom sa fakulteta koju smo tih studentskih dana Marijo i ja jebali u duetu, a i dan danas se nije promijenila voljela je kurac više nego išta. Njima se pridružio Dean inače Marijev brat za kojeg sam znao da je jedan od Ivaninih bivših tipova s kojim je bila u vezi, a po njegovim pogledima primjetio sam da se Dean još uvijek pali na Ivanu.

Klara je otišla te je Ivana ostala sama sa Deanom koji joj je svako malo dopunjavao praznu čašu i sve se više približavao njenom tjelu te plešući trljao o Ivanu, to njihovo plesanje malo me je i napalilo. Vratio sam se u nutra natočio si cugu i krenu plesati sa Klarom i Marijevom ženom Tamarom. Kada sam ponovno pogledom potražio Ivanu vidio sam da se njoj i Deanu pridružili Marijo i još jedan lik kojeg sam poznavao iz viđenja, sva trojica plesali su i stiskali se oko Ivane koja je već bila poprilično pod cugom hvatajući je sve pohotnije za guzu i bokove svo četvero nasmijani. Opet sam otišao na balkon zapaliti cigaretu, a tu mi se pridružila i Tamara pitajući me ako ću i noj dati jednu cigaretu. Stajali smo na balkonu pušeći cigaru i lagano pili cugu uz lagano podjebavanje sa njene strane kako će večeras Ivana biti jebana jer svi likovi sline nad njom, ja sam samo se na osmjehnuo rekavši da ću jedino ja biti taj koji će je večeras jebati na šta mi je ona odgovorila sa vidjet ćemo.

Nakon nekog vremena stigla mi je poruka, bila je to poruka od Ivane na kojoj je samo pisalo nalazim se na katu. Rekao sam Tamari da idem do zahoda, ali zapravo sam produžio prema katu gdje su se nalazile sobe, došao sam do jednih vratiju koja su bila malo odškrinuta, ali dovoljno da se vidi veliki krevet koji se nalazio u sobi, a kad ono šok koji za čudo brzo prošao i prešao u napaljenost, moja Ivana sjedila je na rubu kreveta i pohotno pušila Marijev kurac istovremeno nadrkavajući Deanov, a trći lik drkao je kurac i lizao Ivani pičku. Zatim je Ivana legla na leđa, a Dean je stao među njene noge podižući je na svoje kukove i počeo da jebe Ivanu dok je ona drkala i pušila naizmjence Mariju i tom trećem tipu. Napaljen prizorom i činjenicom da se moja Ivana jebe sa trojicom iz hlača sam izvadio kurac i počeo drkati.

U toj svojoj napaljenosti nisam ni primjetio da je netko došao iza mojih leđa i uhvatio me za kurac, ja sam se malo trgnuo, a potom čuo Tamarin glas;"Uživaš ha, želiš li da ti malo pomognem". Ja sam oduvijek htio da jebem Tamaru jer je stvarno bila dobra pička, ali to nikako nisam htio zbog prijateljstva sa Marijem, ali sad dok je Mario s guza jebao Ivanu dok je ona naizmjence pušila drugoj dvojici, uhvatio sam Tamaru za rame rekavši joj da mi ga puši te je kleknula i počela da mi puši. Tamara mi ga je pušila svjetski, gutala ga je do samih jaja, a ja sam je držao za glavu i pomičući kukove jebao je u usta. Pogledala me je u oči drkajući mi kurac te mi rekla kako želi da ju jebem. Tamara se naprčila na dovratku, došao sam iza nje centrirajući svoj kurac prema njenoj pički, ali Tamara me je zaustavila i iznenadila svojom željom rekavši mi kako želi da je najprije jebem u šupak.

Namjestio sam glavić na otvor njenog šupka i počeo ulaziti u nju, na moje oduševljenje ušao je bez imalo otpora skroz do jaja, ahhh uzdahnula je Tamara. Jebao sam je tako naguženu na dovratku bez milosti i boljela me šiška ako nas netko vidi i čuje. Uživao sam jebajući Tamaru u njen šupak, oboje smo dahtali , a iz spavaće sobe isto tako dopiralo je glasno stenjenje, pogledao sam u sobu i ugledao prizor koji me je totalno raspametio tako da sam počeo još jače i žešće razvaljivati Tamarin šupak dok je ona istovremeno mješala svojom guzicom. Prizor koji me je tako napalio bilo je to kako se Ivana nalazi u sandviću između Deana koji je jebe u pičku, a treći tip nemilo joj ga zabija u šupak dok je Mario stajao na nogama držeći Ivaninu glavu jebajući je u usta. Došlo mi je da svršim pa sam upito Tamaru gdje želi da ju isprskam svojom spermom, svši mi u šupak rekla je, još sam se par puta zabio u njen šupak ne mičući pogled iz sobe gdje je Ivana uživala sa trojicom.

Sva trojica su skoro istodobno počela svršavati, Marijo puneći joj usta, a ostala dvojica u pičku i šupak, taj tren počeo sam i ja svršavati zajedno sa Tamarom koja je svršavala dok sam joj punio šupak svojom spermom. Izvadio sam ga onako umrljanog spermom, a Tamara je ponovo klekla ližući i sišući ostatke moje sperme. Tamara i ja obukli smo se, a ja sam još jednom bacio pogled u sobu gdje je akcija isto završila vidjevši Ivanu kako umorno leži dok iz njenih rupica izlazi sperma trojice tipova. Vratio sam se na zabavu sa osmijehom na licu praveći se da se ništa nije dogodilo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija