Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nezaboravno iskustvo sa maćehom

Ocjena: 3

Jedno veče pred spavanje kada sam bio mlađi, dok sam pokušavao da se uspavam bez velikog uspeha, čuo sam oca i maćehu kako se tucaju.
Pomislio sam au jbt dal su normalni, jel razmišljaju o tome da može neko da ih čuje?
Nekako sam uspeo da se uspavam. Međutim dignut kurac me je probudio pre alarma za posao. Toliko je bio dignut da je počelo malo i da me boli. Razmišljajući sam došao do zaključka da se ložim na jecanje i stenjanje svoje maćehe i da sam sanjao ono što su njih dvoje radili, samo sam ja bio umesto svog oca.. .
Prošle su nedelje, ja sam i dalje imao istu fantaziju. Nisam smeo da se usudim da nešto pokušam, jer je rizik preveliki. Svaki dan sam drkao na istu fantaziju nekoliko puta na dan.

Nisam mogao više tako da funkcionišem.. . Odlučio sam da izvučem iz prljavog veša njene gaćiće i da sa njima drkam kurac. Osećao sam kako bolje klizi, gotovo da sam imao osećaj da je stvarno jebem.
To je bila praksa koju sam praktikovao svaki dan! Prvo sam samo drkao preko njenih gaćića, a onda sam odlučio da svršavam u njih. Mislio sam da neće primetiti, ali ja sam preterivao.. . Sve gaćiće koje su bile na pranju sam umazao spermom. Dva meseca od kako sam to počeo da praktikujem, sačekala je da ode otac i da mi priđe, i tiho promlja u tom trenutku " kaži mi iskreno da li diras moje gaćiće, primetila sam da su lepljive kada sam ih ubacivala u veš mašinu i mirišu na spermu. Znam da to tvoj otac nema potrebe da radi, jer imamo redovan seks".. . Nisam znao šta da kažem jer svi dokazi upućuju na mene, dok ja crvenim kao bulka od sramote.. . Dok sam ćutao gledala me i očekivala da izvuče moje priznanje, a kad je videla da i dalje ćutim, samo je odmahnula rukom i rekla, "hmm možda ipak nisi ti, pitaću tvog oca, možda ima neke skrivene fantazije koje nije podelio samnom".. U taj mah čuka je krenula da mi lupa 300 na sat. Morao sam da priznam da ne napravim još veće probleme u kući. Rekao sam "Sramota me je, ali jesam.. . ja sam to uradio, zapravo radim to već neko vreme, i sve je počelo kada sam te jedno veće čuo kako jecaš dok te je moj otac.. . ". Slobodno kaži šta tvoj otac? Kaži slobodno jebao! Nastavila je "Zbog cega bi te bilo sramota, mlad si momak imas potrebe".. .
Molim te nemoj da kažeš mome ocu.. . Ubiće me.. . "Ne brini, neće saznati ništa, naročito zato što ja imam svoje skrivene fantazije koje ne želim da delim sa njim.. . "A koje su to fantazije upitao sam? " kada sam videla tvoju spermu na svojim gaćićama počela sam da ih mirišem i svideo mi se miris sperme u naletu sam ih i polizala. Po glavi je počelo da mi se vrti svašta. Međutim nikada se nije ukazala prilika da nešto uradim". Pa dobro šta želiš od mene upitao sam je? " Želim od tebe sve što je zabranjeno, sve što treba da krijemo pred drugima, želim da osetim tvoj kurac, želim da me napuniš spermom u sve rupe koje imam".. . Ostao sam bez teksta. Stajao sam tako nepomično kao da me je hipnotisala, dok sam očima gutao njen dekolte, koji je ukazivao na masivne milfarske grudi o kojima maštam ceo život. Spustila je pogled na dole, gledajući kako mi se pomera nabor na farmerkama.. .

Uhvatila me je svojom nežnom rukom i pomilovala po naboru. Još više mi se ukrutio kurac.
Otkopčao sam šlic i izbacio ga napolje.. . Mali nisi ni ti tako naivan kao što izgledaš-Odgovorila je bezobrazno zavodnim glasom. Počeo sam da je preklinjem da mi pomogne, nisam mogao više da izdržim koliko je bio krut.. . Ubrzo je rekla, hajde, ali sledeći put želim da mi radiš sve što poželim. Samo sam klimnuo glavom.. . Kleknula je na kolena, jednom rukom me je polako uhvatila za muda, dok mi je drugom rukom nadrkavala kurac. Prislonila je svoje sočne i pune usne na moj glavić. Dovela me je do ludila, krenule su noge da mi se tresu od uzbuđenja. I onda je krenula sve brže i više da moju kitu nabreklu usisava ustima. Osećao sam kako moj glavić udara u njene krajnike. Odjednom je stala. Šta si mislio da ćeš samo ti da svršiš? Opet joj nisam ništa odgovorio samo sam je zbunjeno gledao.
Par sekundi sam čekao, i onda je uzela lubriknat i krenula da mi maže kurac sa njime.
Ja ću da stavim dildo u picu, a ti hocu da me jebeš u guzu!
Oduševio sam se kad mi je to rekla, to je nešto o čemu sam oduvek maštao. Pa čoveče ja samo gledam porniće sa milfarama kojima razni likovi svršavaju u čmarove! Ne mogu da verujem da ću i ja biti te sreće.
Naguzila se ispred mene, jednom rukom je trljala klit dok joj je dildo bio zariven u pičku, a drugom rukom je držala moj kurac i usmeravala ga ka svom sveže obrijanom čmaru kojeg krasi velika obla guza.. .
uff kakav osećaj, moj glavič napokon ulazi u bulju moje maćehe!

Samo je glavić ušao a ja sam se jedva suzdržao da je ne isprskam odmah..
U jednom trenutku samo je ceo skliznuo unutra, drugom rukom je ubacivala i vadila dildo, dok se guzom meni nabijala na kurčinu. Glasno je stenjala " Tako si dobar sine, jebi svoju maćehu, svrši mi u bulju, ah tako te želim, ajde jebi me jače! Ah, ahhhhh tooooo uffff bolji si nego svoj otac.. . Tako je, uff kako ti pulsira kurac, napuni mi čmar svojom vrelom spermom, ajde učini mi , isprskaj me . "
Nisam mogao više da izdržim, uhvatio sam je za oba guza sa strane, i krenuo životinjski da je jebem, ona je još jače jecala i pričala mi kako joj prija kad je boli kako uživa u tome! Počela je da se grči i da svršava.
Mene je to dodatno stimulisalo. Stao sam, i pustio sam kurac da pulsira u njenoj bulji, dok su mlazovi sperme izlazili jedan za drugim. UFFFFF evo sad ga drkam dok se prisećam toga.
Izvadio sam kurčinu, kada sam jaja skroz ispraznio.

Kako je izašao tako je krenula i moja gusta bela sperma polako da izvire iz njene dobro razrađene guze.
Pitao sam je uzbuđen kako ti je bilo samnom ? Nije loše odgovorila je, da se ne uobrazim..
Da li želiš da nastavimo naše tajno druženje upitala je?
Samo sam sa osmehom na licu klimnuo glavom, i 15 minuta kasnije smo krenuli sve to iz početka.
Godine su prošle, al ni jedna žena nije bila ni nalik njoj, i dan danas radimo te stvari.
Sledeći put ću vam pisati o detaljima sledećeg najzanimljivijeg susreta sa njom.
Toliko za sada ovaj put. P. S moja volina od oca ništa nije saznao, čak i ne sumnja :)
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija