Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezaboravno iskustvo sa starijom ženom!

Kao i svaki klinac i ja sam stalno se ložio na starije žene. Ja i moji drugari smo često znali da gledamo porniće sa starijim ženama u glavnim ulogama i drkali bi ga do besvesti. Bio sam još uvijek nevin ali jako napaljen na sve što je žensko. Drkao bi ga i po nekoliko puta na dan. Imao sam jako veliki kurac za moje godine i jako debeo. Nekoliko devojka iz srednje škole je imalo priliku da se upoznaju sa njim. Par njih bi mi ga samo izdrkale ali nijedna nije htjela da mi dozvoli da joj ga stavim u pičku. Nestrpljivo sam čekao da se desi i taj dan.

Nakon nekih par mjeseci se i meni sreća konačno osmijehnula. U našu zgradu se doselila Senka. Senka je bila žena koja nije imala djece. Razvela se od svog muža koji joj je ostavio poprilično novca za budući život. Izgledala je mnogo mlađe nego žena od četrdeset godina. Imala je jako velike grudi što je mene kod nje jako palilo. Imala je dugu crnu kosu koju je vezivala u rep. Njena guza je isto tako bila malo veća. Uvijek bi na sebi imala usku garderobu tako da bi njene obline dolazile do izražaja. Počela je češće da dolazi do moje mame i da se druže.

Svaki put kada bi došla ugrabio bi priliku da je vidim sa njenim velikim sisama a onda bi otrčao do wc i drkao ga kao lud na njene sise. Kasnije mi je priznala da je shvatila šta to radim. Jednom sam je posmatrao dok je širila svoj veš na krovu. Sačekao sam da se vrati a potom se zaputio gore. Ugledao sam prelijepe seksi gaćice i brus sa jako velikim korpicama. Uzeo sam ih i vratio se u sobu. Skinuo sam se potpuno i počeo da drkam na njih. Svršio sam po njima kao nikada prije. Sutradan se pojavila kod moje mame na kafi. Dok je mama otišla u kuhinju ušao sam i lijepo je pozdravio.

Kad sam htio da odem zaustavila me je pitanjem da ne znam slučajno ko bi mogao biti taj koji joj je ukrao brus i gaćice sa štrika. Odgovorio sam onako crven u licu da nemam pojma. Otišao sam ponovo u sobu i počeo da ga drkam kao lud na njene gaćice i brus. Sutradan sam ostao sam u stanu. Moji su otišli na posao. Negde oko podne začuo sam zvono na vratima. Bila je to Senka obučena u kućnu haljinu. Ponudio sam je da uđe. Kako je samo zanosno vratila kukovima dok se kretala do dnevne sobe. Moj kurac u gaćama se počeo buditi. Kad se smestila rekao sam joj da sam sam i da su moji na poslu.

Ona mi je odgovorila da joj baš ja trebam. Čim je to izgovorila prekrstila je noge tako da sam za trenutak mogao da vidim njenu dlakavu pičku. Krv mi se sjurila u kurac. Tada mi je rekla da zna da sam joj ja ukrao brus i gaćice i da već dugo vremena je uvidjela da drkam na nju. Bio sam posve crven u licu. Nisam znao šta da odgovorim. Rekla mi je onako izazovno da se skinem da želi da vidi moju alatku. Nekako sam to uradio i moj dignuti kurac je izletio napolje. Bila je jako prijatno iznenađena njegovom veličinom. Par trenutaka nije skidala pogled sa njega. Tada mi je lagano prišla i uzela moj dignuti kurac u ruku i počela lagano da ga drka.

Rastao je do maksimuma u njenim nježnim rukama. Lagano se spustila na koljena i već sledeći tren osjetio sam kako lagano ga stavlja u usta. Kad sam otvorio oči ugledao sam nju kako se svojom glavom nabija na moj kurac. To je bio najljepši prizor u mom životu. Uhvatio sam je za glavu i počeo još jače nabijati na kurac. Jako dobro mi ga je pušila. Dok ga je pušila rukama mi je mijesila jaja. Nisam više mogao da izdržim već sam mlazove tople sperme sasuo joj u usta. Progutala je svaku kap. Nastavila ga je pušiti.

Moj kurac je bio tako tvrd kao da nisam prije nekoliko trenutaka svršio. Ustala je i skinula sa sebe kućnu haljunu. Ispod nije nosila ništa. Ispred mene se ukazala žena ogromnih sisa sa jako krupnim bradavicama i dlakave pičke. Uzela me je za ruku i sjela u fotelju. Tada me je opkoračila, rukom nacentrila moj kurac na ulaz njene dlakave pičke i jednim potezom se nabila na njega. To je sve propratio njen duboki uzdah zadovoljstva. Tada je krenula lagano da se nabija na moj kurac.

Njena pička je bila jako uska i vlažna. Bio sam na sedmom nebu. Moj mladi kurac je širio njenu dlakavu usku pičku. Vlažila je sve više i više. Stenjala je jako glasno. Govorila mi je kako imam jako lijep kurac i kako je dobro tucam. Pitala me je da li mi je lijepo. Uzela je svoju veliku sisu i prinijela je mojim ustima da joj cuclam bradavicu. Radio sam to sa velikim guštom čas sa jednom čas sa drugom sisom. Jebao sam je jedno deset minuta u toj pozi. Tada je ustala sa mene i naguzila mi se preko dvosjeda. Svojom rukom je primakla moj kurac na ulaz njene pičke i rekla mi da joj ga jako gurnem.

Čim sam ušao u nju glasno je zastenjala. Počeo sam je jebati brzim tempom. Rukama sam je držao za kukove. Dok sam je tucao u tom ritmu njene velike sise su se klatile naprijed nazad. To me je jako palilo kao i njeno sve glasnije stenjanje. Tucao sam je iz sve snage. U svom tom zanosu krenula je da glasno stenje i vrti glavom. Već u sledećem trenutku njena pička je stisnula jako moj nabrekli kurac i počela je da svršava kao luda. Iz njene pice su se cijedili sokovi. To me je još jače napalio pa sam krenuo da je tucam još jače.

Nisam dugo mogao da izdržim i počeo sam ponovo da svršavam. Ovaj put sam punio njenu dlakavu pičku. Ispraznio sam svoju spermu duboko u njenu picu. Nakon toga se polako obukla jer su moji uskoro trebali stići. Rekla mi je da sam za prvi put bio jako dobar ali da ćemo nastaviti naše druženje. Tako je i bilo. Ja sam od tada imao ženu koja je stalno željela seks sa mnom a uskoro se pročulo i kod drugih žena u zgradi.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija