Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezaboravno ljeto

(Ovo je prvi dio, nastavak će biti uskoro)
Kao i svake godine, ja i sestra smo otisli na praznike u mjesto kraj Šibenika. Malo mjesto sa malo ljudi značilo je dobar odmor. Ali, nakon nekoliko dana se to promjenilo kada je stigla sestrina prijateljica, Kiki. Ona je bila jednu godinu starija od mene, a tjelo joj je bilo božanstveno. Sise su joj bile ogromne i stajale su na njoj odlično, noge su joj bile vitke, a guza joj je bila čvrsta. Gledao sam ju svaki dan kako se kupa u badiću koji je jedva mogao držati njene sise od ispadanja i zato je ona bila jedna od mojih najdražih fantazija.

Jednoga dana, ja i Kiki smo bili sami u kući jer se sestra morala vratiti natrag u grad po nekakve dokumente. Nakon kupanja smo se vratili kući i ona se otišla istuširati na kat. Odlučio sam iskoristiti priliku pa sam otišao sam u sobu i izvadio sam svoj kurac od dvadeset centimetara, sav tvrd od gledanja njezinog tijela. Počeo sam drkat i nisam ni ćuo kada je ona ušla u sobu. Kada me je vidjela, malo se šokirala, a i ja sam bio u šoku. Ali je ona na moje drago iznenađenje, samo skinula grudnjak i gaće sa sebe i prišla krevetu. Sjela je na mene, i primila moj kurac u ruke i poćela ga drkati.
-Stvarno David, nisam znala da si tako obdaren, da si mi rekao, ranije bi ovako bili- rekla mi je ona dok je sve brže mi dirat kurac.

- Uvjek sam primjećivala kako me gledaš, i to mi se sviđalo, ali nisam znala kako da započnem sa tobom- prišla mi je i počeli smo se ljubiti. Naši jezici su plesali u našim ustima dok sam joj ja masirao sise, a ona meni kurac. Spustila se na koljena i počela mi pušit kurac. Iako nije stao cijeli u usta, ona ga je uzimala do grla. Kada sam mislio da ću svršiti, ona je prestala, legla na krevet i raširila noge, pokazujući mi svoju vlažnu, obrijanu pičku.

-Vrijeme je da napokon dobijem ono što sam tako dugo željela- rekla je dok sam ja polako stavljao kurac u nju. Bila je uska, ali sam ušao sa lakoćom koliko je bila vlažna. Krenuo sam polako, ali mi je ona rekla da ju rasturim, i da ne moram biti nježan. Tada sam joj nabio do jaja, a ona se počela grčiti i stenjati. Dok sam ju jebao, ona je počela vikati -Za sise, primi me za sise! - ja sam joj počeo bradavice stiskat, a ona je još više počela stenjati. Kada sam bio spreman svršiti, upozorio sam ju, ali je ona rekla da je u redu jer su joj sigurni dani. Svršio sam u nju, sperma je počela curiti iz njezine pičke. Ostali smo tako neko vrijrme, a onda sam ga izvadio. Ona se ustala, i pocela ga oblizivati i čistiti od ostataka sperme
-Bilo bi šteta da ovo samo završi na podu- rekla je gutajući. Nakon toga smo ležali u zagrljaju.

- Pa onda, jesi li raspoložen za još jednu rundu? - upitala me dok mi je ponovno počela drkati sada polutvrdi kurac.
-Jesi li sigurna? -
-Da, ali bih sada željela probati u guzu- rekla je i okrenula se, pokazivajući mi svoju guzu, koja je bila tako savršena. Počeo sam ju ponovno ljubiti, a ruka mi je prelazila preko njezinog šupka koji je bio čvrsto zatvoren. Polagano sam stavio jedan prst u njega, a ona je počela lagano stenjati. Kada sam stavio drugi i treći prst, ona me je molila da joj stavim kurac unutra. Okrenuo sam ju na trbuh, i poćeo pritiskat glavić kurca na njezin šupak. Ona je stenjala dok je centimetar po centimetar ulazio u nju. Kada je stiglo do pola, molila me je da stanem, ali me je to učinilo još tvrđim, i nastavio sam. Ona se je počela maziti po pički, i trljati si klitoris, a ja sam došao do jaja. Ona je već bila svršila, i molila me je da budem nježan i da polako idem, ali sam znao da ona može podnjeti sve. Počeo sam joj jebat šupak, a ona je stenjala i grčila se sa svakim zamahom u nju.

-Jebi mi.. . ah.. . moj mali šupak.. . aaah- stenjala je ona dok sam ju nabijao na svoj kurac koji je uskoro bio spreman ispustiti spermu u nju. Kada sam dosegnuo vrhunac i bio spreman svršiti, ona je doživjela orgazam, i počela se grčiti, što je meni samo pomoglo da ispustim još sperme u njezin šupak. Izvadio sam van, a sperma je počela teći iz njezinog proširenog šupka.
-Nemogu.. . ah.. . vjerovati da sam dobila tako jaki orgazam.. . ah- rekla je ona sva zadihana. Nakon što si je očistila guzu, ležali smo u krevetu i ljubili se, zagrljeni.
-Drago mi je što sam došla ove godine- rekla mi je -jako mi se sviđaš, pa se nadam da ćemo moći ovo nekada ponoviti? - upitala me dok me gledala sa svojim velikim smeđim očima.

-Naravno da ćemo ponoviti- odgovorio sam joj. Nastavili smo se ljubiti, i u tom trenutku se zaćuo glas sa ulaza
- Vratila sam se, nadam se da ste se dobro slagali dok me nije bilo? - upitala je sestra dok se je skidala od puta.
-Bolje nego što misliš- rekla je Kiki i dala mi posljedni poljubac.
- Očekujem ponovni susret uskoro- namignula mi je dok je izlazila iz sobe, stavljajući grudnjak natrag na sebe- može biti i javni susret- rekla je i otišla. I sa time je započelo moje najbolje ljeto.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija