Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezaboravno ljeto 1. priča

Polako sam se izvukao iz kreveta pazeći da ne probudim Anu. Izišao sam na balkon naslonio se na ogradu. Uživao sam u pogledu na buđenje novog dana. Topli zrak struio je oko mog golog tijela. Naslonjen na ogradu promatrao sam Anino golo tijelo na krevetu koje je objasjavale prve sunčeve zrake. Uživao sam u pogledu na to prekrasno mlado tijelo Njene prekrasne grudi sa dvije velike bradavice koje su se pomicale u ritmu disanja. Prekrasano tijelo prekrasna šumica na kojoj su prve sunčeve zrake objasjavale osušene tragove naših izmiješanih tekućina. Gledajući je kako se polako budi prisjećao sam se prošle noći kako mi se potpuno predala. Kurac mi se polako dizao dok sam gledao kako se lijeno proteže na krevetu. Koji sam ja sretnik imati mladu partnericu koja kao i ja istinski uživa u sexu.

Otvorivši oči pogledala me je vidjevši moj ukručeni kurac nasmiješila se. Polako se ustala prišla mi je i naše usne su se spojile u strasni poljubac. Strasno se ljubeći otišli smo pod tuš. Naše ruke su klizili nanoseći šampon jedno na drugo. Polako sam je naslonio na pločice i podigao je za guzove. Uvalio sam joj kurac do kraja obuhvatila me je nogama Brzim pokretima ulazio sam i izlazio iz nje. Čitavo vrijeme strasno smo se ljubili. Osjetio sam kako mi kurac podrhtava nježno sam joj šaptao na uho Volim Te te po prvi put svršio sam u njenu pičkici. Još neko vrijeme smo se strano ljubili sve dok mi kurac nije splasnuo a njena pica sama ga izbacila iz sebe. Polako smo jedno drugog obrisali. Na sebe sam obukao samo široke bokserice. A ona prozinu haljinicu ispod koje se nadziralo njeno prekrasno tijelo.

Spustili smo se do obližnje uvalice. Skinuli smo se i polako ušli u more. Uskoro smo vidjeli da i ostali gosti apartmana kupaju se goli. Ja i Ana smo poveli razgovor priznao sam joj da sam posebno jutros uživao svršavajući u njenoj mačkici te da ću od sad svaki put svršit jednom dnevno. Ana me je strasno poljubila. Lagano mi je rukama obuhvatila kurac i polako ga počela drkati. Ljubavi želim da me jebeš u guzu tu odmah sad. Sama pomisao na njenu netaknutu guzu odmah mi je ukrutila kurac Ana je polako prstima nanjela kremu za sunčanje na svoj anus. Lego sam na leđa a ona je polako čučnila poviše mog kurca. Rukom je namjestila glavić na anus i polako se počela spuštati Osjetio sam kako joj anus polako popušta primajući najprije glavić a onda kako kurac polako ulazi u njenu guzu.

Uskoro sam čitavom dužinom bio unutra. Još par puta se spustila i podigla a onda se digla Kleknuvši na rukama i koljenima polako sam joj prišao rukom sam namistio glavić na ulaz u njenu guzu. Polako sam ušao u njenu guzu Te sam joj rukama obuhvatio bokove i lagano krenio ulaziti i izlaziti iz njene grudi. Njene sise su se gibale u ritmu moga jebanja njene guze. Kreću ći se sve brže i brže uživao sam u njenom stenjanju. Uskoro sam svršio u njenoj guzi. Izvadivši kurac iz guze. Spustio sam poljubac na njen anus koji je lagano pulsirao. Polako sam jezikom kružio po njemu kupeći svoju spermu i analne sokove. Još neko vrijeme jezikom sam ulazio i izlazio u njenu guzu. Pokupšivši i posljednje kapi iz njene guze. Usne su nam se ponovno spojile u strasni poljubac. Ana sa smiješkom na licu rekla je Ljube sad sam tek u potpunosti Tvoja.

Lagano sam joj uzeo nogu spustio poljubac na njene prste i lagano jezikom prelazio preko njih uzimajući svakog u usta. Polako sam jezikom lizao njena stopala a zatim se polako počeo spuštati sa unutrašnje strane noge. Uskoro sam jezikom prelazio preko njene šumice a zatim jezikom prešao čitavom dužinom pice sve da njene guze da bi se kasnije vratio do njenog klitića pazeći da pokupim svaku kap njenog nektara. Polako sam jezikom ušao u njenu picu Znao sam da voli kad jezikom ulazim unutra. Da bi zatim usnama usisao njen klitoris. Osjetio sam kako joj tijelo podrhtava . Svršila je obilazio vlažeći. Nisam prestao lizati klitić molila me je da prestanem. Sve jače stenjući. Uskoro sam osjetio topli mlaz po mojoj bradi vratu. Od ugode se upiškila.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija