Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezaboravno ljetovanje

Nikako nisam mogao zaspati vrtio sam se po krevetu dali zbog sparine punog mjeseca ili pak zbog toga što mi je kurac bio potpuno krut i prijetio da iskoći iz bokserica Sparinu i pun mjesec nisam mogao riješiti ali zato napetost u boksericama sam mogao. Polako sam povukao bokserice sa sebe kurac je stršio uvis. Lagano sam kurac obuhvatio rukom i lagano krenio drkati najprije polako a onda sve brže sve dok nisam osjetio topli mlaz po trbuhu i ruci. Kao inače kad drkam razmazao sam spermu po trbuh stidnim dlakama i jajima. Pogledao sam na sat tri sata ujutro odlučio sam izaći gol na balkon i zapalit cigaru. Polako sam se naslonio na ogradu zapalio cigaru uživao u dimu cigarete te toplom zraku. Lagano sam završavo sa cigarom uživajući u tragovima dima koji se polako dizao istovremeno lagano sam rukom miješao jaja.

Kurac mi se polako dizao kada me je kašalj sa drugog balkona prenio Pogledao sam u pravcu odakle je došao pogled mi se sreo sa drugim muškarcem Ostao sam na trenutak iznenađen kada sam shvatio da nije sam Drugi muškarac je klečao te po pokretima glave shvatio sam da mu puši kurac još netko kratko vrijeme sam se zadržao na balkonu Zbog dodirivanja kurac mi se potpuno ukrutio. Legavši u krevet nisam iz glave mogao izbrisati prizor koji sam vidio a kako mi je krevet gledao prema balkonu uskoro sam vidio dva dima kako se penju u zrak sa balkona do. Jutro sam jedva dočekao izlazeći vani iz sobe susreo sam susjeda zajedno smo ušli u lift. Izlazeći iz lifta izmjenili smo samo bog. Otišao sam na doručak popio kavu a zatim se vratio u sobu po ručnik za plažu. Nisam tip koji voli krcate plaže nego malo zabačenija mjesta.

Zato sam se uputio na obližnju kamenu obalu u blizini hotela Takva obala koja je udaljena od naseljenog mjesta obično budu slobodnije gdje se isusreću golaći i odjeveni te se na njima može svašta vidjeti. Tako je i bilo u početku par odjevenih a kasnije sve više sam sreo golaća. Vidjevši da možda još nekih dvadeset minuta hoda ima borova koji se spuštaju do mora odlučio sam si dati se truda i otići tamo jer sam planirao provesti čitav dan na moru. Nakon nekog vremena napokon sam pronašao mjesto za kupanje Ravnu ploču nad kojoj se nadvio bor pružajući dovoljno hlada. Nakon što sam namistio ručnik ušao sam u more kao obučeni.
otplivajući malo dalje vidio sam da ima par kupaća malo dalje od mene Golaći sa uravnoteženom brončanom kožom Dok sam plivao prema obali palo mi je zašto da ne Odvezao sam konopčić na šorcu koji je polako dok sam plivao prema obali skidao se sa mog tijela Zaronivši šorc se skinio sa mog tijela te polako je izronio na površinu.

Izronivši pokupio sam šorc izbacio sam ga na obalu te nastavio sa plivanjem uživajući u strujanju mora oko nagog tijela. Polako sam izišao na obalu uzeo ručnik obrisao se poglledao sat tek je bilo devet sati. Uživao sam u osječaju slobode polako sam 1šetao uz obalu da vidim gdje se nalazim. Zbog topline zraka kurac mi je bio polu ukručen a iznenadio sam se kad sam vidio da se susjed iz hotela sunča kraj mene u društvu prekrasne dame Uljudno smo se pozdravili te lagano krenuli sa razgovorom. Uživao sam u pogledu na brončano tijelo Maje kako je rekla da se zove i da je Markova rodica. Kurac mi se potpuno ukrutio prilikom upoznavanja Maja je vidjevši da Marko ne skida pogled sa mog kurca a vidjevši da se njegov kurac ukručuje ponudila mi je da sa njima popijem kavu Sjeo sam nasuprot njih dok je Marko otišao po termosicu sa kavom Maja je još više.

raširila noge otkrivajući mi nabrekle usmine srednjakom je prešla par puta preko sredine usmina. Marko je donio kavu a Maja je lagano ulijevala u plastične čaše nakon što je pitala oću. li šečera klimnio sam glavom a ona je kesi u šečera istresla u kavu Prstom koji je malo prije klizao njenim usminama promiješala je kavu te mi je dala riječima nadam se da ne smeta. Samo sam uzeo kavu i srknuo prvi guc. Kurac mi je čitavo vrijeme stršio Maja je sjela nasuprot mene raširila noge tako da sam mogao imati pregled na njene prekrasne usmine preko oka sam vidio Marka kako lagano dodiruje i lagano mješa jaja Maja lagano nastavila sa svojom igrom polako je prstima kružila po usminama. Polako sam spustio ruku na međunožje lagano pomilovao jaja a onda polako sa prstima obuhvatio kurac te lagano krenuo sa drkanjem najprije polako a onda sve brže i brže u ritmu Markovog i Majinog mastrubiranja Uskoro sam doveo sebe do vrhunca svršavajući po prstima i stomaku te nastavljajući drkati sve dok nisam osjetio da sam ispraznio posljednju kap sperme nakon čega mi se kurac počeo smanjivati Pogledao sam prema Maji i Marku koji su sebe doveli do vrhunca Maja je rekla zar ovo nije najbolji početak druženja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija