Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezaboravno putovanje

Za blagdane sam se htio počastiti pa sam odlučio otići u češku sa turističkom agencijom.Nakon pol sata čekanja došao je bus i napokon sam ušao u bus i odmah uvidio prelijepu djevojku kako sjedi sama i izgledalo je kao da joj je dosadno i da ne čeka nikoga pa sam joj odlučio priči.

Prišao sam joj i pitao ju dali čeka nekoga rekla je ne,pa sam ju pitao dali smijem ja sjesti pored nje jer je slatka i rekla je može i ti si prilično sladak sa namigom.Autobus je krenuo pa smo počeli pričati o svemu.O hobijima,o poslu,o prijateljima,prošlim vezama,seksu,itd.Pričali smo i brzo shvatili da se sviđamo jedno drugom pa je rekla da kad dođemo u hotel dat će mi dar.

Kad smo izasli vidio sam njene prelijepe duge noge, veliku usku guzu i hipnotizirao se.Prošetali smo se do iza benzinske i gurnula me uza zid i poljubila dok mi je trljala kurac i ja sam joj stiskao guzu.Sagnula se izvadila mi kurac i počela ga pohlepno gutat dok mi je lagano stiskala jaja i gledala me u oci.Pušila ga je tako fino do korijena i slina je išla na sve strane.Osjećao sam kako ću svršit i ona je to isto osjetila po mom pulsirajućem kurcu pa je ubrzala drkanje stavila ga u usta i svršio sam joj u usta i sve je progutala.Pa smo se vratili u bus i nastavili putem.

Obišli smo grad i obavili sve što smo trebali pa smo imali ostatak dana sami u hotelu.Raspakirali smo se pa smo otišli u moju sobu.Gurnila me na krevet i skočila na mene.Ljubili smo se pa je skinula majcu i pokazala svoje prelijepe oble sise.Nabila mi je sise u lice pa sam ih uhvatio i stiskao i cuclao kao beba.

Skinula je i moje i svoje hlače, sjela mi na lice i uhvatila kurac kod korijena dok je jezikom kružila oko glavića.Zatim je pljunula na njega i počela drkat dok sam ju čvrsto držao za guzu i pičkicu joj jebo što dublje moguće sa svojim jezikom dok sam joj supčić jebao kažiprstom.

Počela ga je gutati duboko i gušiti se dok sam joj lizao pičku i šamarao guzicu.Okrenula se i sjela mi na kurac pa je počela ko da se nikad nije jebala nabijat mi se svom snagom na moj kurac dok je vrištala i dok sam joj mijesio sise.Prestala se nabijat i počela rotirati kukovima kao plesačica dok mi je govorila kako sam dobar jebač.

Zatim se naguzila pa sam ju počeo jebat dok si je dirala pičku i duboko disala i stenjala.Uhvatio sam ju za njenu dugu crnu kosu i počeo rasturati pičku,muda su mi lupala o njenu pizdu dok sam ju lupao po guzi.

Zatim sam joj polako poceo turati kurac u šupak da se proširi.Kad se proširio počeo sam ju svom snagom jebat dok si je pičku drkala.

Odjednom je počela špricati kao fontana pa sam ga izvadio i počeo lizati sokiće sa njene pice.

Kad sam sve polizao ustao sam i kurac joj turio do korijena u usta da se guši.I počeo sam joj snažno jebat usta dok su joj suze išle niz lice pa sam prestao.Počeo sam ga munjevito drkat dok mi je cuclala jaja i svršio sam joj po licu i sve je sa sebe polizala.Pa smo zaspali.

Nakon putovanja smo otišli kući i više nikad se nismo vidjeli.Ali ta jebačina će mi zauvijek ostati u siječanju.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija