Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezaboravno putovanje

Za blagdane sam se htio počastiti pa sam odlučio otići u češku sa turističkom agencijom.Nakon pol sata čekanja došao je bus i napokon sam ušao u bus i odmah uvidio prelijepu djevojku kako sjedi sama i izgledalo je kao da joj je dosadno i da ne čeka nikoga pa sam joj odlučio priči.

Prišao sam joj i pitao ju dali čeka nekoga rekla je ne,pa sam ju pitao dali smijem ja sjesti pored nje jer je slatka i rekla je može i ti si prilično sladak sa namigom.Autobus je krenuo pa smo počeli pričati o svemu.O hobijima,o poslu,o prijateljima,prošlim vezama,seksu,itd.Pričali smo i brzo shvatili da se sviđamo jedno drugom pa je rekla da kad dođemo u hotel dat će mi dar.

Kad smo izasli vidio sam njene prelijepe duge noge, veliku usku guzu i hipnotizirao se.Prošetali smo se do iza benzinske i gurnula me uza zid i poljubila dok mi je trljala kurac i ja sam joj stiskao guzu.Sagnula se izvadila mi kurac i počela ga pohlepno gutat dok mi je lagano stiskala jaja i gledala me u oci.Pušila ga je tako fino do korijena i slina je išla na sve strane.Osjećao sam kako ću svršit i ona je to isto osjetila po mom pulsirajućem kurcu pa je ubrzala drkanje stavila ga u usta i svršio sam joj u usta i sve je progutala.Pa smo se vratili u bus i nastavili putem.

Obišli smo grad i obavili sve što smo trebali pa smo imali ostatak dana sami u hotelu.Raspakirali smo se pa smo otišli u moju sobu.Gurnila me na krevet i skočila na mene.Ljubili smo se pa je skinula majcu i pokazala svoje prelijepe oble sise.Nabila mi je sise u lice pa sam ih uhvatio i stiskao i cuclao kao beba.

Skinula je i moje i svoje hlače, sjela mi na lice i uhvatila kurac kod korijena dok je jezikom kružila oko glavića.Zatim je pljunula na njega i počela drkat dok sam ju čvrsto držao za guzu i pičkicu joj jebo što dublje moguće sa svojim jezikom dok sam joj supčić jebao kažiprstom.

Počela ga je gutati duboko i gušiti se dok sam joj lizao pičku i šamarao guzicu.Okrenula se i sjela mi na kurac pa je počela ko da se nikad nije jebala nabijat mi se svom snagom na moj kurac dok je vrištala i dok sam joj mijesio sise.Prestala se nabijat i počela rotirati kukovima kao plesačica dok mi je govorila kako sam dobar jebač.

Zatim se naguzila pa sam ju počeo jebat dok si je dirala pičku i duboko disala i stenjala.Uhvatio sam ju za njenu dugu crnu kosu i počeo rasturati pičku,muda su mi lupala o njenu pizdu dok sam ju lupao po guzi.

Zatim sam joj polako poceo turati kurac u šupak da se proširi.Kad se proširio počeo sam ju svom snagom jebat dok si je pičku drkala.

Odjednom je počela špricati kao fontana pa sam ga izvadio i počeo lizati sokiće sa njene pice.

Kad sam sve polizao ustao sam i kurac joj turio do korijena u usta da se guši.I počeo sam joj snažno jebat usta dok su joj suze išle niz lice pa sam prestao.Počeo sam ga munjevito drkat dok mi je cuclala jaja i svršio sam joj po licu i sve je sa sebe polizala.Pa smo zaspali.

Nakon putovanja smo otišli kući i više nikad se nismo vidjeli.Ali ta jebačina će mi zauvijek ostati u siječanju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija