Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nezaboravno putovanje

Ocjena: 3

Za blagdane sam se htio počastiti pa sam odlučio otići u češku sa turističkom agencijom.Nakon pol sata čekanja došao je bus i napokon sam ušao u bus i odmah uvidio prelijepu djevojku kako sjedi sama i izgledalo je kao da joj je dosadno i da ne čeka nikoga pa sam joj odlučio priči.

Prišao sam joj i pitao ju dali čeka nekoga rekla je ne,pa sam ju pitao dali smijem ja sjesti pored nje jer je slatka i rekla je može i ti si prilično sladak sa namigom.Autobus je krenuo pa smo počeli pričati o svemu.O hobijima,o poslu,o prijateljima,prošlim vezama,seksu,itd.Pričali smo i brzo shvatili da se sviđamo jedno drugom pa je rekla da kad dođemo u hotel dat će mi dar.

Kad smo izasli vidio sam njene prelijepe duge noge, veliku usku guzu i hipnotizirao se.Prošetali smo se do iza benzinske i gurnula me uza zid i poljubila dok mi je trljala kurac i ja sam joj stiskao guzu.Sagnula se izvadila mi kurac i počela ga pohlepno gutat dok mi je lagano stiskala jaja i gledala me u oci.Pušila ga je tako fino do korijena i slina je išla na sve strane.Osjećao sam kako ću svršit i ona je to isto osjetila po mom pulsirajućem kurcu pa je ubrzala drkanje stavila ga u usta i svršio sam joj u usta i sve je progutala.Pa smo se vratili u bus i nastavili putem.

Obišli smo grad i obavili sve što smo trebali pa smo imali ostatak dana sami u hotelu.Raspakirali smo se pa smo otišli u moju sobu.Gurnila me na krevet i skočila na mene.Ljubili smo se pa je skinula majcu i pokazala svoje prelijepe oble sise.Nabila mi je sise u lice pa sam ih uhvatio i stiskao i cuclao kao beba.

Skinula je i moje i svoje hlače, sjela mi na lice i uhvatila kurac kod korijena dok je jezikom kružila oko glavića.Zatim je pljunula na njega i počela drkat dok sam ju čvrsto držao za guzu i pičkicu joj jebo što dublje moguće sa svojim jezikom dok sam joj supčić jebao kažiprstom.

Počela ga je gutati duboko i gušiti se dok sam joj lizao pičku i šamarao guzicu.Okrenula se i sjela mi na kurac pa je počela ko da se nikad nije jebala nabijat mi se svom snagom na moj kurac dok je vrištala i dok sam joj mijesio sise.Prestala se nabijat i počela rotirati kukovima kao plesačica dok mi je govorila kako sam dobar jebač.

Zatim se naguzila pa sam ju počeo jebat dok si je dirala pičku i duboko disala i stenjala.Uhvatio sam ju za njenu dugu crnu kosu i počeo rasturati pičku,muda su mi lupala o njenu pizdu dok sam ju lupao po guzi.

Zatim sam joj polako poceo turati kurac u šupak da se proširi.Kad se proširio počeo sam ju svom snagom jebat dok si je pičku drkala.

Odjednom je počela špricati kao fontana pa sam ga izvadio i počeo lizati sokiće sa njene pice.

Kad sam sve polizao ustao sam i kurac joj turio do korijena u usta da se guši.I počeo sam joj snažno jebat usta dok su joj suze išle niz lice pa sam prestao.Počeo sam ga munjevito drkat dok mi je cuclala jaja i svršio sam joj po licu i sve je sa sebe polizala.Pa smo zaspali.

Nakon putovanja smo otišli kući i više nikad se nismo vidjeli.Ali ta jebačina će mi zauvijek ostati u siječanju.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina