Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NEZABORAVNO PUTOVANJE

Dugo vremena su naporno radili, štedjeli da bi sebi koonačno priuštili zadovoljstvo. PUTOVANJE KRUZEROM. Sam dolazak na prelijepu lađu je bio veliki doživljaj. Sve tako lijepo uređeno , svijetlo.. . Dugo vremena već nije bila opuštena i ovu priliku za odmor i uživanje je htjala maximalno da iskoristi. Sve je ostavila iza sebe i bacila se u uživanciju. Kupanje, sunčanje, piće, prelijepi pejzaži. Milina. Već prvu noć je zaboravila na sve i osjećala potrebu za jednim u čemu taj dan nije uživala – dobra jebačina. Spremila se i čekala muža. On je ušao kao prebijen. Cijeli dan je nešto zvrljio pričao na telefon, nervirao se. Poslije prelijepog dana, doživjela je malo razočarenje. Ali:“Biće bolje“, pomislila je. Drugi, treći dan skoro isto. Onda pauza.. . Već ju je to pomalo nerviralo.

Na proputovanju je bilo zanimljivih muškaraca ali ona je primjetila jednog konobara je imao jako lijepo držanje, ponašanje i fin , muževan glas. Pošto je i ona atraktivnog izgleda, zadržavao je pogled na njoj svaki put kad bi ih poslužio i uputio joj švalerski osmjeh. Jedno jutro je sasvim slučajno otišla ranije na doručak . Još niko nije bio u restoranu i ona krenu do toaleta. Ušla je i kao da je čula nekakav čudan zvuk, neko stenjanje koje je prestalo. Kratko se zadržala i pošla da izlazi i odjednom se sjetila. Nije izašla već samo zatvorila vrata, stala i ušutila se. Stenjanje je počelo sve glasnije u jednoj od kabina. Bilo je očigledno da se radi o tajnoj jebačini. Tiho, ali ipak žestoko. Osjećala je kako ga ugoni do kraja i kako ona uživa. Nečujno je izašla i otišla u restoran.

Nedugo potom, konobar i žena jednog njihovog saputnika su izašli u kratkom razmaku. „Ipak ima neko ko će zadovoljiti nezadovoljne žene. Agencija se pobrinula za sve“, pomislila je i osmjehnula se. Sledeći dan se bacila u akciju. Njen muž kao da nije bio na odmoru. Ležao je, ali za sve je nekako bio nezainteresovan. Čak ni na nju nije obraćao pažnju. Čim je primjetila konobara, sjela je u dijelu kafića gdje on poslužuje i zauzela izazovnu pozu tako da vidi njena adute. Mamac je upalio. Prišao joj je jako brzo da je usluži. Naručila je piće i izazovno ga pogledala i odmjerila, zadržavajući pogled na njegovom međunožju. Potom ga je pogledala u oči i shvatila da ga je popalila. Donio joj je piće i kratko rekao da bi s njom rado proveo kraće vrijeme poslije smjene.

Pristala je. Pošto je muž ljenčario, nije joj ni bilo teško smisliti izgovor za odsustvo. Otišla je na dogovoreno mjesto, našli su se irazgovor je počeo. Prvo kratko upoznavanje bla, bla o poslu itd da bi ga ona navela na „škakljivije teme“. Rado je pristao na tu temu i pokazao se kao veoma vješt i zanimljiv sagovornik. Već tokom razgovora osjetila je kako joj pička vlaži dok joj priča vješto birajući riječi. Poslije su razmjenili su par šaljivih fraza da bi na kraju ona dala signal riječima kako tu sve ima osim dobrog kurca. Sve je bilo jasno i on je samo čekao priliku da se ona nakratko oslobodi muža. Napomenuo joj je da obožava jebati tuže žene željne kurca. Osim uživanja u jebačini ima tu još neka doza adrenalina u tom da niko ne naiđe, niko ne vidi, niko ne čuje..

. U tim trenutcima žene su još uspaljenije i nabijaju se nakurac kao lude. Jedva je čekala da provjeri koliko je to istina. Rekla je sama sebi da neće propustiti priliku za dobru jebačinu ukoliko joj se ikad ukaže. Samo je zaista bilo u pitanju ono što je pominjao. Da niko ne saazna i da bude jako dobro, jer bi u protivnom požalila. Da požaliti neće vidjela je po izrazu lica saputnice koju je jebao. Plan kako da se za to vrijeme riješi muža smislila je bez problema. Na putovanju se nalazio još jedan lik koji je sa sobom „ponio i posao“. Čula je u prolazu kako s nekima glasno i ponosno priča o poslu, a volio je i popiti kao i njen muž. Iskoristila je to i mudro ih spojila započinjući priču u kafiću. Pridružio se njihovom stolu i njen muž i on su nastavili. Otimali su se za riječi, nazdravljali kao da se poznaju 100 godina i smijali jedan drugom na neke njima šaljive komentare.

Rekla mu je da ide nakratko do apartmana, da će se brzo vratiti, a da on ostane kad je našao tako zaanimljivo društvo. Samo je odmahnuo u znak odobravanja i nastavio razgovor sa novopečenim prijateljem. Kratko se bacila u bazen gdje je vidjela konobara koji je bio slobodan tu smjenu. Doplivala je do njega i dala mu signal da ga čeka u njenom apartmanu. Izašla je iz vode i krenula u apartman žurnim korakom. Brzo se skinula, ušla pod tuš i ogrnula samo sexi spavaćicu. Ubrzo je čula tiho kucanje na vrata i otvorila. Konobar je ušao i bez velikih riječi bacio se na posao. Kleknuo je pored nje, zabacio joj nogu i počeo da liže pičku. Naslonila se na zid, raširila noge što je mogla više i uživala. Halapljivko joj je obrađivao pičku kao nikad niko do tada. Ljubio ju je svud okolo, gurao dugački jezik u nju i lizao sokove.

Ljubio joj je usmine i trpao ih u usta, a potom lickao na najosjetljivije mjesto. Drhtla je i pozvala ga na krevet. Gurnula ga je i brzinski skinula gaće. Nabrekla kurčina izađe iz gaća poput katapulta. Veliki crveni glavić je kuckao i ona zgrabi i strpa u usta. Pušila je kurac sa najvećom željom i uzbuđenjem do tada. Lizala ga je svud okolo i nabijala ga sebi u grlo. Zastajkivala je pomalo da osjeti glavić kako kucka u njenom grlu. Svaki otkucaj glavića u grlu joj ne mamio trnce kroz tijelo. Jako je voljela taj osjećaj kad joj kurac raste u grlu dok ga puši. Lizala ga je od vrha do dna, da bi poslije oblizala i nabrekla jaja puna sperme. Dok joj je kurčina kucala u ruci, a nabrekla jaja ispunjavala usta, osjećala se prelijepo i pička joj je postajala sve vrelija i vlažnija.

Ni on nije bio ravnodušan na tako dobro pušenje. Prihvatio ju je za glavu i počeo pratiti njen ritam pušenja, tako da ju je faktički jebao. Laganim pokretima ga je vadio i trpao joj ga u grlo dok je ona uživala i pomagala mu da ga strpa kako joj je najljepše. Kada je predigra doživjela vrhunac, on ju je smjestio na leđa, raširio noge i lagano joj ga strpao do jaja. Jeknula je kratko od užitka dok je on zastao nakratko. Lagano ju je jebao, polako zastajkujući u momentu kada joj kurac strpa do jaja u pičku. Lizao joj je sise svud okolo i polako grickao i obrađivao bradavice. Od užitka se sve više nabijala na kurac. Osjetio je da je trenutak za malo žešću akciju i počeo da ga ugoni sve jače. Oslonio se na ruke i počeo da udara. Maksimalno je raširila noge i primala ga stenjući.

Pokušavala je da bude što tiša, ali jednostavno nije mogla izdržati. Kao iskusni jebač koji je ujedno u kondiciji, udarao je kao niko nikad do tada. Među njenim bedrima nikad nije bio takav kurac i bilo joj je jako drago. Prestao je i okrenuo ju. Kleknula je na koljena, raširila noge i stavila glavu na jastuk, tako da joj je pička bila maksimalno izložena. Zgrabio ju je za kukove i počeo polako da nabija. Malo po malo, strpao joj ga je najdublje do tada. Trnci užitka joj prođoše cijelim tijelom. Prihvatio ju je za kukove i počeo da je nabija na kurac. Stenjala je u jastuk kao nikad do tada. Kurčina je silovito ulazila u pičku, a jaja lupala po usminama ujedno škakiljajući i ćešući ih. Ubrzavao je i usporavao, ali nije odustajao. Nabio ju je i pomilovao po sisama. Okrenula se i pogledala ga.

„Napuni me“. kratko je rekla. Ispunio joj je želju tako što je nastavio u istom ritmu, par puta lagano, a onda sve brže i jače. Osjetio je trenutak kad je počela svršavati i u tom trenutku je i on pustio svoj užitak. Brzim pokretima, nabijajući ga do kraja počeo je svršavati i puniti joj pičku. Vrela sperma joj j klizila u unutrašnjost i ona zadrhta mješajući kukovima. Talas miline joj je prolazio tijelom i ona zadovoljno odahnu. Pri kraju ga je nabio i zadržao duboko u njoj dok svaka kap sperme nije završila u pički. Okrenula se prema njemu i poljubila ga.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija