Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezaboravno seksualno iskustvo

Prije nego to isto napišem, želio bih napomenuti da se događaji koje ću vam ispričati nisu stvarno dogodili meni, već su plod moje bujne mašte i mojih fantazija. Došuljala se do mojih nogu, neupadljivo me gledajući, znajući da će biti odbijena. Odbačena zbog jebeno lijepih, ogromnih čvrstih grudi, iskrivljenih usana, zavodljivog pogleda i.. . jer je nevjerna.

Sjedio sam zavaljen u naslonjaču i desnom rukom otkidao svoju općenito izuzetno žilavu ​​piletinu dok sam lijevom pio burbon. Ustala je i počela ih mahnito lizati i ljubiti. Svaki trag njenog jezika tjerao me je da bijesno uđem u nju, da joj pokažem da ne volim druge mladiće koji je imaju ili žude za njom, da sam ja ta, izuzetna, što je najvažnije! ! !
Ipak, za to je bilo prerano. Morala je to zaraditi.
Stavio sam desnu nogu na njezino rame i općenito je otjerao dok se spuštala niz moju nogu ljubeći mi bedra.

- Opusti se kučko! ! ! Ne sve tako brzo. Ti ne ideš nigdje.
- Molim vas, primite moju ispriku, rekla je gotovo plačnim glasom i spustila se na tlo do mojih nogu.

Još jednom mi je počela ljubiti noge, ovaj put ležernije. Postupno se dizala, milujući i ližući moje potkoljenice, koljena, približavajući se međunožju. Osjetio sam svaki trag njenog jezika i usana. Svi Njeni udisaji davali su mi do znanja da me treba, da sam samo njen.

Prišla mi je jajima i počela ih lizati. Prešla je jezikom uz moj tvrdi kurac do glavića. Postupno ju je uzimala u usta.

- Aaaaaaahhhhhh, zapjevušio sam od ispunjenja. Opustio sam ruke i prepustio se čarima njezinih usana i jezika.


Igrala se mojim kurcem kao igračkom. Nježno ga je uvukla, nježno ga dodirujući usnama, gledajući ravno u mene. Shvatila je da me to užasno pali. Njezina je ruka dotaknula moja tvrda jaja, mijenjajući ritam pušenja, ubrzavajući sve više i više.

- Dovoljno! ! ! - vikao sam i hvatao je uglavnom za kosu.
Ustala je i zajahala me, naguravši se na moju kitu koja je brzo i oduševljeno dozivala svoju mokru pilicu.
- Što je, prostitutko, sviđa li ti se?

Uglavnom sam je čupao za kosu, gledao je bez trzanja, pljuvao pred nju i besramno joj gurao jezik u usta. Poljubio sam je bezobrazno, čvrsto joj držeći zadnjicu, divlje je gurajući uz svoj kurac. Prekrižila je ruke oko mog vrata, zgnječila me i ponudila mi svoje čvrste grudi. Priznao sam dar i u tren oka moje su se usne našle na njezinim areolama.


Lizao sam ih kružnim pokretima, grickao, sisao. Osjetio sam svaki pokret njezina tijela, neabrazivnost njezine zemljane kose, okus njezinih areola, svaku kap njezine mokre mace koja me uvlačila u sebe bez napora i želje. Zrak je mirisao na želju pomiješan s mirisom znoja s naših tijela. - Aaaaahhhh, oprosti za sve, vikala je plačući.
Doista, bio sam umoran od njezine pomirljivosti i njezinih suza. Jednostavno sam tvrdio da me treba osjetiti najdublje što se moglo očekivati, da je otrgnem od ševe, da iscijedim svaku kap soka iz njene nezaboravne mačkice, da ovaj dan zapamtim zauvijek! ! !

- OK, stani, skini mi se s kurca i nakloni se! Pitao sam ju. Podredila mi se bez pitanja. Izvukao sam remen iz traperica i čvrsto ga vezao oko njezina vrata.
- Prati me! ! ! ! Krenuli smo prema sobi.


Došli smo do kreveta i ne shvativši moj zahtjev, pomaknula se i uzjahala. Snažan prizor njezine slatke guzice i klitorisa bljesnuo mi je pred očima. Činilo se da je sva krv natopila moj tvrdi kurac. Već dugo nisam osjetio takvu želju da je jako pojebem.

Njezina skromnost probudila je čudovište u meni. Morao sam se petljati s njom, bičevati je, beskrajno šamarati. I što je negativno, nisam požalio zbog toga. Zato što je mala drolja trebala do zadnjeg traga tijela.

Prišao sam joj iza leđa i naslonio prsa na njezina leđa. Prislonio sam usne na njezino uho i tiho upitao.

- Vjeruješ li da bih te trebao pojebati?
- Doista. Odgovorila mi je, jednako diskretno
- Pitaj me. Rekao sam joj, sada već povišenim tonom.
- Molim te, karma, jebi me.

- Ne čujem te kučko! ! ! Vikao sam s ciljem da su se zidovi počeli tresti.- Jebi me! Vikala je.

Skinuo sam remen s njezina vrata, spustio ga pedeset stopa i pljesnuo je po stražnjici smiješno snažno, energično.

- Aaa, počela je vikati što je glasnije moguće. Njezina stražnjica bila je spremna da ga uhvati, vjerovao sam da bi to trebao osjetiti punom snagom, divljački, da boli.

Uzeo sam je u ruke, raširio joj zadnjicu i stavio sve preko nje. Njezino mrmljanje i trzanje tijela dalo mi je do znanja da sam u dobroj formi da je odvedem u carstvo želje i energije.

Odmah sam postupno ulazio u nju, želeći da osjeti i zapamti svaki milimetar moje kite, da upozna svog gospodara.

Korak po korak ubrzavao sam prateći taktove njenog žamora, svaki put sam ulazio sve brže i lakše.. .. jači. Njezini udisaji i krici su se promijenili.Toliko ga je trebala u sebi.


Seksi adresar

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija