Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nezampaćeni skes sa profesoricom na faksu!!!

Ocjena: 3.3

Ostao mi je bio još jedan ispit na faksu da ga konačno nakod pet godina studiranja završim. Taj ispit sam imao kod jedne profesorice koja se zvala Irena. To je bila žena koja je imala oko četrdeset i pet godina duge plave kose i velikih grudi, mislim da je imala veličinu pet plus. Teško ih je mogla obuzdati u brusu jer je nosila uvijek uske bijele kosulje koje su prijetile da budu pocijepane jer su njene grudi u njima izgledale ogromne. Na stomaku je imala malo sala kao i na guzi, ali bože moj žena je bila u tim godinama. Bila je razvedena već pet godina i nije imala djece iz braka.

Do sada me je već par puta oborila na ispitu. Imao sam jaku tremu pred ponovni susret sa njom. Došao je dan ispita i zaputio sam se na faks. Došao sam u njen kabinet i bili smo sami, bio sam jedini kandidat. Ušla je obučena u usku crnu suknju koja je iscrtavala jasno njene obline a gore je imala usku bijelu košulju sa par dugmića otkopčanu iz koje su njene sise svakog trenutka prijetile da ispadnu. Moram priznati da mi se od toga prizora kurac počeo u hlačam dizati. Za par trenutak bio je prav kao strijela. Imao sam jako veliki kurac blizu dvadeset centimetara dug ali je bio zato jako debeo. Primijetila je dok sam radio pismeni da mi je neugodno pa krenula prema mome stolu. Mislila je da prepisujem i kada je došla ugledala je moju veliku izbočinu među gaćama. Nakašljala se i vratila ponovo za katerdu. Nakon par minuta mukle tišine ona mi se obratila tako što me je upitala koji put već polažem ispit. Ja sam joj odgovorio da je treći put. Ona je zatim dodala da ću pasti i voja put ako je sada ne izjebem dobro. Moje uši je zaparala ta rečenica. Ostao sam ukopan koji tren a zatim je ona nastavila. Rekla mi je da vidi koliki mi je kurac i da se dugo vremena nije jebala i da ću položiti ispit samo ako je dobro izjebem. Naredila mi je da skinem hlače što sam i uradio i moj debeli kurac je izletio napolje. Gledala ga je par trenutaka a zatim klekla ispred mene i stavila ga u usta. Pošto je bio jako debel nije mogao ni do pola stati u njena usta li se ona trudila da ga uvuče koliko je god mogla. Pušila ga je jako dobro lizala mi je čas glavić čas moja jaja. Taj prizor je trajao jedno pet minuta a zatim je ustala i počela se skidati.

Za par trenutaka je ostala potpuno gola sa svojim velikim sisama i još većim bradavicama. U svom životu do tada nisam vidio veće bradavice. Njena pica je bila dlakava, crna ali uredno potšišana. Legla je na katedru i naredila mi da joj ližem pičku. Prišao sam jezikom njenim usminama i počeo polako da je ližem aona je počela polako da stenje. Svojim rukam je uhvatila mene za kosu i pribila me svojoj pici a ja sam u tom trenutku krenuo da je jezikom jebem još jače. Nakon par minuta se samo stresla i počela da svršava. Njeni sokovi iz pičke su bili svuda po mome licu.

Nije više mogla da izdži već je tražila da je jebem najjače što mogu i da je tretiram kao pravu kurvetinu. Znao sam da je i bila kurvetina u duši. Naciljao sam otvor njene pice mojim kurcem a zatim jednim naglim pokretom sjurio se u nju onoliko koliko je mogao stati. Od bola je zaurlala. Ja nisam obraćao na to pažnju puno nego sam nastavio da je jebem još jače i brže. Stravio sam njene noge na moja ramena da imam bolju poziciju i da je mogu bolje jebati. Dok sam mojim kurcem ulazio jako u nju moja jaja su udarala po njneoj guzi a njene sise su skakutale kao lude, nije ih mogla obuzdati. Poslije pet minuta smo promijenili pozu i sada je ona bila na vrhu nabijala se na moj kurac. Noge su je već počele boljeti pa mi se onda naguzila preko katedre a ja je uhvatio rukama za guzove i počeo jebati.

Jebao sam je još jedno pet minuta i bližio mi se kraj. Ona je to predosjetila i samo mi je rekla da ga ne vadim nego da želi da svršim u nju. Ubrzao sam tempo i za par trenutaka svršio sam jako u nju. kada sam izvadio kurac iz njene pice je potekao cijeli mlaz sperme. Pokupila ga je prstima a zatim stavila u usta rekavši da ima bonžanstveni ukus. Uzela je sa stola moj indeks napisal ocjenu deset jer je na kraju rekla da je to ocjena moje jebačine. Na rastanku je rekla da se nada da će mo ovakav seks ponoviti i to se zaista desilo poslije par mjeseci.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija