Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nezapamćeni seks sa Marijom!!!

Ocjena: 4

Nakon što sam imao seks sa njih u stanu kod Ines prošlo je tačno sedam dana. Jedne večeri dok sam čačkao nešto po kompu došla mi je poruka sa nepoznatog broja u kojoj je pisalo kako sam i da li sam zauzet ovih dana. Upitao sam ko je sa druge strane. Prestavila se i rekla je da je Marija žena sa kojom sa bio pre sedam dana i da bi voljela da provedem jednu noć ali samo sa njom zajedno. Odgovrio sam da bi to jako volio. Dogovrili smo se da se nađemo sutra popodne. Našli smo se u gradu i uputili se zajedno prema njenoj vikendici.

Taj dan je izgledala baš seksi. Marija je bila žena koja je u svom braku bila nezadovoljna seksualnim životom, ali je bila žena koju bi svako volio da izjebe. Ja sam imao tu priliku i osjećao sam se nekako uzvišeno. Nakon pola sata vožnje došli smo u njenu vikendicu. Bila je to ogromna kuća koja je bila spremna samo za nas dvoje. Odmah je počela da me miluje i ljubi. Otišli smo u njenu sobu gdje smo se u par poteza skinuli potpuno goli. Počela je da ljubi moja usta, vrat i polako da se spušta prema mom kurcu. Kada je došla do njega uzela ga je lagano u ruku i počela ga drkati dok mi je lizala i uvlačila jaja u njena prelijepa usta. Zatim mi je počela pušiti kurac. Pušila ga je i uvlačila u grlo koliko je to mogla da uradi. Vadila bi ga na tren pa se onda onako sluzava sva ponovo spuštala na njega.

Došao je red i na mene. Prvo sam joj lizao sise, igrao se sa njenim bradavicama, grickao ih sve dok nisu potpuno očvrsle. Počeo sam se polako spuštati prem njenoj prelijepoj dlakavoj pici. Prstima sam razmaknuo usmine a zatim jezikom prešao preko klitorisa. Uzdahnula je jako. Nastavio sam jezikom da rovarim po njenoj pici. Obozavala je da joj to radim. Čak se i sama počela nabijati na moj jezik pomjerajući svoju guzu prema mom jeziku.

Nije više mogla da izdrži, raširila je noge i rekla da želi da joj ga stavim. Počeo sam je jebati u sporijem ritmu, želio sam da osjeti svaki centimetar moga kurca. Uživala je nabijala se odozdo na njuega , mijesila je guzovima. Ja sam polako počeo da ubrazavam ritam a sa njim krenulo je i njeno jače dahtanje. Uzeo sam njene prelijepe duge noge i stavio ih sebi na ramena tako da bi imao lakši prodor do njene pice. Počeo sam je sada jebati još jače a ona je u taj mah počela jako da svršava. Govorila mi je kako joj je ovo najbolja jebačina u svom životu i kako bi voljela da je od sada ja stalno jebem tom mojom velikom, debelom mladom kurčinom.

Odgovrio sam joj da sam joj na usluzi kada god poželi moj veliki kurac. Sada je željela da ona bude na vrhu pa smo promijenili pozu. Ona se nabijala na kurac a ja sam uživao tako što sam se igrao sa njenim sisama. Jako joj se dopao taj scenario tako da je preko mojih ruka i ona se trljala njenim rukama. Govorila mi je da je jebem još jače, da je ona od sada samo moja kurvica i da će mi ispuniti svaku moju želju. Zbog toga sam ubrzao najjače što sam u tom trenutku mogao. Odizao sam je sa kurcem u pici bukvalno od kreveta. Bila je potpuno u transu.

Promijenili smo pozu i sada sam je je bao od pozadi. Rukama sam je uhvatio za kukove i natezao jako na moj kurac. Koliko je dahtala i vrištala stavila je glavu u jastuk da nas nebi ko slučajno od prlolaznika čuo. Svršavala je po ko zna koji put. Tresla se kao da je priključena na struju.

Od svog silnog prizora i moja sperma je polako počela da se kreće iz mojih jaja. Rekao sam joj da ću da vršim uskoro a ona je tražila da joj svršim po licu. Počeo sam je špricati po licu. Nikada u životu nisam izbacio više sperme kao tada. Na kraju je sve razmazala a ono što je ostalo na prstima polizala. Otišli smo pod tuš zajedno gdje mi ga je još jednom znalački popušila. Ostao sam da spavam kod nje tu noć. Ja i Marija nastavili smo se jebati sve do dan danas.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina