Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezasita Fitnessica - Drugi deo

Sa obzirom na to da sam zahvalan što je moja priča o fitness trenerki prihvaćena, i da sam zadovoljan brojem pregleda, odlučio sam da napišem nastavak priče i da u njoj opišem svoje dalje dogodovštine sa njom. Nakon tog događaja u WC-u od teretane, moja osečanja su bila pomešana, sa jedne strane sam idalje bio začuđen kako sam se ja uopšte dopao toj devojci, a sa druge strane sam bio srečan i zadovoljan time što mi je pruzila, i mogućom šansom da će se sve to ponoviti! Sledeći dan nakon te nezaboravne noći, svratio sam u teretanu kao po običaju, nadajući se naravno ponovnom susretu sa njom i željan saznanja njene reakcije nakon svega.

. . Usao sam u teretanu u kojoj je možda bilo par ljudi, popeo se na jednu od par traka za trčanje i namestio na lagan hod, tamo je bila i ona, radila je vežbe za zadnjicu, kakve je obično stalno i radila, završivši svoje vežbe, prišla je meni dok sam laganim hodom radio traku i sa širokim osmehom na licu me pozdravila. " Kako je bilo, a dušo? " Upitala me je jebozovnim glasom kroz lagani smeh, budeći u meni seksualni nagon istog trenutka. " Ukoliko želiš još, znaš da ne trebaš nikome da pričaš, jel tako ljubavi?

" - sugerirajući mi da naša avantura za sada ostaje tajna između nas dvoje. Potvrdno sam odgovorio, složivši se sa njenim zahtevom. Nežno je dodirnula moju ruku, te se okrenula i lagano izašla iz teretane dok sam pogledom žudno pratio mešanje njenih bokova dok hoda prema izlazu.. . Tog dana, i par dana nakon toga, stalno sam razmišljao o njoj i jedino mi je seks sa njom preokupirao um, masturbirao sam po nekoliko puta dnevno, zamišljajuci nju i mene sa njom, znajući i nadajući se da ce to u skorije vreme i da se desi!

Prošlo je par dana, kao i obično redovno sam posećivao teretanu, nadajući se bližem susretu i razgovoru sa njom.. . Jednog dana, vežbao sam nešto po teretani, bilo je rano letnje popodne, oko 13h do 14h, bila je vrućina i odlucio sam da ću odmoriti kući, te nastaviti sa treningom kasnije po hladovini. Izašao sam iz teretane i upitio izlaz, kada sam je ugledao na putu ispred iste, zastao sam sa njom i malo pročaskao, te sam iz razgovora saznao da je na pauzi i da odlazi do kuće da jede, pa se vraća nazad u teretanu.

Krenuli smo da hodamo zajedno prema njenoj kući, jer smo i onako oboje živeli blizu jedno do drugog, a ni teretana nije bila previše daleko od našeg kraja. Secam se kao da je sada bilo, nosila je tanku belu majicu za vežbanje i kratak utegnuti šorc roze boje, koji je odlicno isticao njene velike obline, hodali smo jedno pored drugoga i kroz šalu mi je rekla da želi da baš sada odem sa njom kod nje kući, da " rucamo zajedno ". U trenutku sam shvatio da će mi uspeti, uspalila mi se krv u žilama i kurac mi je istog trenutka udarila velika erekcija, koju sam imao sve dok konačno nismo stigli kod nje kući!

Stigli smo tako kod nje kući, otključala je vrata od kuće i istog trenutka me uvela unutra. Zaključala je vrata od svoje kuce i jos u hodniku je krenula da me strastveno ljubi i dodiruje po telu, isto kao što sam ja uzvraćao poljubcima dok sam rukama čvrsto stiskao njenu zadnjicu. Nakon par trenutaka, legla je na krevet na stomak, primakla svoje lice kraju kreveta te me priblizila sebi brzo mi skidajuci šorceve i oblizivajući moj vec natekli kurac, cuclala ga je, gnjavila ga jezikom i ustima, oblizivala mi jaja te je jezikom prelazila odozdo sa mojim testisa do glavića od mog kurca koga je iznova i iznova gnjavila ustima.

Konačno je stavila kurac prisno u usta i krenula dobro i brzo da ga puši, gledao sam je odozgo kako pusi moj kurac gurajuci ga do kraja u usta dok sa zadovoljstvom to radi, osećaj je bio prelep dok je moj kurac klizio unutar njenih usta dok nisam osetio da ću da svrsim te se nekako sam pri tom činu ugurao jos vise do njenog grla ispuštajući mlazove sperme unutra. Kada sam gotovo skroz svršio skinula se naglo sa mog kurca te je krenula da pljuje moju spermu po podu, iako je bilo očigledno da obožava da puši, izgleda da nije jos uvek volela da guta.

Nakon toga se uzdigla, okrenula guzom prema meni te skinula taj roze šorc i bele tange ispod njega do kolena i pružila mi svoju nateklu obrijanu pičku. Dok je ona ležala na krevetu na stomaku, ja sam lagano gurnuo svoj kurac unutar njene pičke i krenuo da ga nabijam sve jače i jače, bio sam dovoljno uspaljen samom činjenicom da je sada moj kurac unutar nečije pičke i da je upravo zadovoljavam, nabio sam ga unutar nje do kraja dok je ona tiho ali brzo stenjala iz zadovoljstva. Stavio sam svoje ruke na njene gole guzove dok je jebem što me je dodatno palilo sa obzirom na to da je imala guzu za desetku, par puta sam je ošamario po zadnjici kada sam osetio da sam blizu vrhunca ali idalje nisam vadio, želeći da iskoristim svaki mogući delić sekunde unutar nje uživajući u svakom trenutku, ali kada sam osetio da ću stvarno svršiti, brzo i naglo sam ga izvadio i krenuo da prskam spermu po njenoj zadnjici, uz to je ona krenula da tako gola meša guzovima, kao da je to znak i njenog zadovoljstva, i verovatno bih odradio još jednu turu da je ona imala viška slobodnog vremena, jer kao što sam pre naveo, bila je na pauzi sa posla.

. . I tako se ona presvukla, sredila i krenula ponovo na svoje radno mesto, a ja pravac kući da se istuširam i odmorim kako od vrućine, tako i od još vrućeg seksa. Nakon tog događaja, redovno smo upražnjavali odnose kod nje kući kada smo hteli i imali vremena, imali smo možda seks jos 5-6 puta nakon toga, ali kako je vreme prolazilo, nekako su naši odnosi krenuli da se lade, valjda znate već kako to ide, ona se posvetila svom poslu i vježbanju u teretani dok sam se ja okrenuo nekim drugim interesima i aktivnostima te sam i teretanu krenuo sve ređe i ređe da posećujem.

Od tada su prošle skoro tri godine, iako danas tu teretanu uopšte ni ne posečujem, niti znam ustvari da li ona tamo radi uopšte, ali znam da smo i dan danas ostali prijatelji i u dobrim odnosima. I dan danas bi joj se našao kada bi joj zatrebela moja pomoć oko bilo čega, a zasigurno znam da ću po njoj da pamtim to leto i taj period i iskustvo mog života!

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2501

Autor priče

Lister
Lister
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 179 cm
Težina: 88 kg
Izgled: Proporcionalan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Djevica
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija