Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezasitna Ankica

Prošlo je nekih tjedan dana od našeg seksa u uredu, a nas dvoje smo se ponašali kao da se ništa nije desilo, samo uobičajeni pozdravi i normalni uredski razgovor, ali kad bi se sreli na hodniku ili negdje na samo, samo bi mi se nasmješila, a ako ne bi bilo nikoga primila bi me za guzu ili za kurac i lagano stisnula. ja bi napravio isto sa njenom guzom ili bi joj sise pomazio.

To nas je tako palilo da me nije iznenadio njen telefonski poziv u četvrtak poslije podne.

- Šta radiš za vikend? -njen glas je bio prigušen.
- Ništa nemam u planu, a ti? -odgovorio sam smireno, mada sam htio izvući kurac iz gaća i dobro ga izdrkati na sam zvuk njenog glasa.
- Odlično! -čuo sam kako je radosno uzviknula, pa onda nastavila- Klinci mi idu kod mojih starci na more pošto je škola gotova, pa ću biti sama kod kuće i mogao bi doći do mene.
- Super -rekao sam i dodao da se vidimo sutra, pa sam odmah počeo pripremati što će mi trebati za vikend, tj čisti donji veš, pribor za higijenu i par majici.

U petak smo se samo par puta pogledali, a oboje smo bili napeti i jedva smo čekali subotu. Navečer mi je poslala uputstva kako da dođem do nje, a ja sam rekao da ću doći rano ujutro.
Bilo je 8 ujutro kad sam parkirao malo dalje od njene kuće, jer nije bilo mjesta za parking bliže i došao sam na njena vrata sa ruksakom na leđima. Otvorila mi je već u kratkim hlačicama i laganoj majici ispod koje nije bilo grudnjaka, pa su se njene velike sise lijepo ocrtavale kroz tanki materijal. Ušao sam unutra, a kad je zatvorila vrata poljubili smo se i zagrlili. Njene, a i moje ruke su šetale našim tijelima, da bi se njena zaustavila na mom već napetom kurcu, a moje na njezinoj maloj guzi. Grickala mi je usnicu, a ja joj stiskao i širio guzove, pa me je povukla direktno u spavaću sobu. Skinuli smo sve sa sebe još prije nego smo stigli u spavaću sobu.

Ubrzo smo ležali na krevetu i mazili se i ljubili, a moj kurac je bivao sve tvrđi i tvrđi, pa smo uskoro završili u pozi 69, tj ona na meni i usisavala je moj kurac tako jako da sam se jedva koncentrirao na lizanje njene pičke. Pička joj je bila mirisna kao da se netom prije kupala u parfemu, ali nije mi smetalo, pa sam joj cuclao klit kao da je najslađi onaj bombon 505 sa crtom. Stenjala je i malo mi pustila kurac na miru dok se tresla u orgazmu, jer sam joj zubima uhvatio klit i grickao ga dobre dvije minute. Iz njene pičke je curilo kao da je netko otvorio slavinu sa vodom. Stenjala je i tresla se u orgazmu dosta dugo, a ja sam se trudio da pokupim sve sokove koji su izlazili iz nje. Nakon što se smirila ustala je sa mene i okrenula se prema meni, te me ponovo opkoračila i zajahala me stavivši moj kurac u svoju pičku. Spustila se polako po njemu, a kad je došla do kraja malo je zastala oslonila se na krevet i počela se nabijati na njega. Imao sam osjećaj kao da gledam mašinu za šivanje dok sam promatrao kako moj kurac nestaje u njeni+oj pički, a onda se opet pojavljuje. Bio je to osjećaj kao da ona mene jebe, a ne ja nju. Svejedno sam uživao, a ona je svršavala po drugi put stiščući moj kurac svojom pičkom. Nakon toga ni ja više nisam mogao čekati, pa sam ju počeo puniti svojim sokovima kojih se nakupilo u proteklih tjedan dana. Ona se nabila do mojih jaja i nije se micala dok se nisam u potpunosti ispraznio u nju.

Izvalila se na mene, pa smo tako ostali još neko vrijeme i dolazili do daha. Jednostavno nam je trebalo tako nešto da se ispušemo i da se opustimo od napetog tjedna iza nas. Ležali smo tako neko vrijeme uživajući i milovanju i maženju, a onda sam ju okrenuo na leđa i počeo joj ljubiti vrat, pa se spustio na sise, te ih ljubio jednu po jednu, a onda joj počeo i bradavice cuclati i grickati. Stenjala je i mrsila mi kosu dok sam joj obrađivao sise, a bradavice su stršale kao dva klina. Zatim sam krenuo na niže i preko lizanja trbuha došao do njene pičke koja je ponovo počela curiti, a usmina su bile lagano natečene i jako osjetljive na moj jezik i usne. Spustio sam se skroz do kraja i sad sam ležao između njenih raširenih nogu, te joj lizao pičku kao lud. Ona je stenjala i stiskala si bradavice na sisama zatvorenih očiju. Zatim sam joj zadigao noge u zrak, pa sam se spustio jezikom do njenog šupka, a ona je samo ciknula kad sam joj ga počeo lizati. Kad sam ga dovoljno navlažio gurnuo sam joj prst u šupak, a ona je duboko uzdahnula, pa rekla:

- Ahhhh.. nisam ga još nikad dobila u guzu..
- Za sve postoji prvi put -mirno sam rekao dok sam ju jebao prstom u šupak, a ona sve brže disala.
- Nadam se da ne boli kao što govoreeeeiii -rekla je tiho, a ja sam odlučio ugurati još jedan prst unutra, pa je njeno zadnje prešlo u vrisak- Aaaaa.. . boliiii.. .

Izvukao sam prste i nastavio ju lizati, pa se smirila malo, a onda sam odmah vratio prste u pičku, dobro ih namočio i gurnuo ih natrag u šupak. Ovaj put su ušli bez otpora i bez njenog protesta, pa sam ju nastavio jebati sa dva prsta u šupak i lizati joj pičku. Uskoro je počela ponovo svršavati, pa sam odlučio kurac ugurati umjesto prstiju u šupak. Stavio sam joj ga prvo u pičku i nakon par uboda izvukao van, te ga polako namjestio na ulaz u šupak i lagano počeo gurati unutra. Stenjala je, ali je uskoro glavić bio unutra, a nakon par minuta je pola kurca bilo u njenom šupku. Počeo sam ju jebati sve jače i jače, a uskoro sam osjetio da mi zbog uskog šupčića i moje nadraženosti dolazi da svršim, pa sam ubrzao ubadanje i nakon minute joj počeo puniti šupak svojom spermom. Držao sam joj noge na svojim prsima dok sam se praznio u njen šupak, a ona je zgužvala sve plahte ispod sebe dok sam ju jebao u šupak. Nakon toga smo ležali još dugo jedno kraj drugoga, a onda je ona rekal da nam ide nešto napraviti za pojest, pa je otišla u kuhinju onako gola.

Ja sam pokupio naše stvari i stavio ih u sobu, pa sam isto gol, došao u kuhinju za njom. Radila je upravo nekakvu salatu, pa mi je bila okrenuta leđima. Tiho sam joj prišao i rukama ju uhvatio za sise, a ona se trgla i uspravila uz smjeh:

- Nemoj biti nestrpljiv, sad ćemo pojesti nešto..
- Mmmm.. ja bi tebe pojeo -promrmljao sam joj na uho i gricnuo ga, pa se sva naježila, a moj kurac se našao između njenih guzova, pa sam se malo trljao o nju, dok nije ponovo bio tvrd i spreman.

Naslonio sam ju na kuhinjski pult i malo joj raširio noge, pa joj ga zavukao u pičku i primivši ju za sise počeo jebati. Stenjala je glasno dok sam ju jebao u kuhinji, a u ormariću je zveckao pribor za jelo i lonci svaki put kad bih joj ga zabio do jaja. Zatim sam ju odmaknuo od pulta, te ju onako sa kurcem u pički doveo do stola, polegao ju na njega, primio ju za bokove i počeo ga zabijati do kraja sve jače i sve brže. Ankica je stenjala i dahtala, a ja sam se približavao novom svršavanju koje je došlo nakon pet minuta silovitog jebanja, pa sam ju ponovo napunio svojom spermom.
Nakon što smo znojni i sljepljeni se razdvojili, Ankica nas je pogledala i rekla:

- Idemo pod tuš, jer ovakvi ne idemo za stol.. -pa smo se otišli otuširati i malo se ljubili pod tušem, a onda se vratili u kuhinju, pa je samo konstatirala dok smo jeli- Morat ćemo kupiti novi stol.
- Mi? -upitao sam podignutih obrva.
- Da -rekla je i pogledala me- Imaš kakvih drugih planova možda?
- Ne, ali.. brzo smo došli do 'Mi' -rekao sam i prasnuo u smijeh.

Ostatak vikenda smo proveli u čistom seksu i isprobavanju svih mogućih poza, a u guzu joj je sad ulazio bez problema koliko smo ju razradili.
I dalje smo skupa, a kupili smo i novi stol, puno čvršći i veći za više ljudi, jer Ankica i ja očekujemo prinovu u familiji. Njene klinke su me super prihvatile, baš kao i njeni starci, ali ni na kraj pameti nam ne pada svadba ili tako nešto. Super nam je i ovako.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija